Şimdi Ara

Kupa ilginç bir hal aldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßa®an

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Meksika Arjantine sürpriz yapar bence :)

+1. Arjantin geçse bile İngiltere de Almanya da Arjantin'i çok rahat eleyebilecek takımlar.

Yavaş geçsinler, otoban mı arjantin

Turnuvanin en güzel oyununu oynayan 3 takımdan birisi ispanya, brezilya, arjantin

Final: ispanya-arjantin veya brezilya-arjantin olur kanımca almanya en fazla yarı finali görür başkada ileri gidemez tabi önce ingiltereyi elemesi gerek
  • Fildişi gruptan çıkabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Fildişi gruptan çıkabilir mi acaba?

10-0 yenmeleri lazım galiba K.Kore'yi
  • baştan beri söylüyorum; capello lu ingilizler, turnuvanın en iyi orta sahasına sahip ispanyollarla final oynar şu ana kadar ki performanslar zayıf ülkelere karşıydı yani aldatıcı.
  • İspanya eğer Brezilya ile eşleşirse, yani gruptan 2.çıkarsa Brezilya-İspanya galibi kesin finale çıkar bence. Öbür tarafta ise Arjantin şanslı görünüyor, Meksika'yı geçerler, ondan sonra da İngiltere-Almanya galibi ile oynayacaklar. İng-Alm galibiyle oynamak Bre-İsp galibiyle oynamaktan iyidir bence. Arjantin bu iki takımı da geçebilir bence, Arjantin çok şanslı görünüyor.

Hollanda her zaman güzel oynuyor ama sonu gelmiyor. Euro 2008'de de fırtına gibi başladılar, İtalya'ya 3, Fransa'ya 4 attılar herkes favori gösterirken Hollanda elendi. Şu kupada da düzgün bir forvetleri yok diye düşünüyorum. Arjantin finale çıkabilir, Brezilya-Arjantin finali cidden güzel olur.
  • gana alır kupayı çok iddalıyım
  • uzun zamandır ilk defa son 16'ya 9-10 tane avrupa dışı takım kalmış oldu geçen dünya kupasında avrupa dışında sadece 5 ülke son 16'ya kalmıştı
  • Kupayi Lugano Kaldiracak :D
  • bak buraya yazıyorum. sonra dhde bi abi vardı dediydi dersiniz:
    almanya almazsa, arjintin alır. gönlüm arjantinden yana.
  • almanyanın defansi çok ağır geçiniz + ortasaha olarak tarihde izlediğim en kötü ortasaha
    brezilya bence turnavanın en iyi defansına sahip ama ortasaha ve forvet izlediğim en kötü brezilya ( ronaldoya o kadar alışmışım ki fabiano çok zayıf geliyor bana..)
    ingiltere çok ağırlar her mevki de çok ağırlar ama bence almanyadan daha iyiler almanları elerler sonra arjantine elenirler
    arjantin defansları sorunlu ama mükemmel forvetler ve ortasahaları var ianılmaz çoçuk messi yine iş başında defanslarını sağlam tutarlarsa kupayı alırlar
    hollanda geçiniz cacık bile olmaz
    uruguay vallahi süper top oynuyorlar final oynarlarsa kimse şaşırmasın derim...
    ispanya vallahi süper takım ama turnuvada ipek iyi değiller fernando torres kendini bulursa final oynarlar...
  • Kupa başlamadan benim favorim arjantin'di zaten. Büyük ihtimalle finale çıkarlar. Karşılarına da Brezilya gelebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Final Brezilya-Arjantin beyler üstelemeye gerek yok

unutulmaz bir final olur ve AVRUPAli takimlara ders olur hepsiniz g*tu kalkik
  • Brezilya'yı her zaman sevmişimdir nedense. Ama şu an oynadıkları oyun nedeni ile final oynamalarını istemiyorum. Bu sene en azından iyi oynayan takımlar final oynasın. 94-98-2002 ve 2006 da final oynayan takımların hiçbiri oynadıkları oyunun hakkı la finale çıkmadılar.

98 yılın da Final oynayan Brezilya yarı final maçında kalecisinin oyunu ve Hollanda Forvetinin beceriksizliği sayesin de final oynadı. Hollandalılar maçın son 30 dakikasın da 15 tane kafa topunu dışarı atmışlardı.

2006 da da İtalya ve Fransa ne oynadıkları belli olmadan Finale çıktılar.

Dört dünya kupası izledim ve dördün de de halk eden takımlar Final oynamadı
  • Hollanda kupayı alsın artık.
  • Uruguay'ı geçmeyin. Takım oyununu iyi biliyorlar. Sürpriz yapabilir bence
  • Bence de ilginç bir hal aldı. Son dünya şampiyonasının finalistleri gruplarından bile çıkamadı.
  • şili de süprz yapabilir bence.Çok hırslı oynuorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMsnG

şili de süprz yapabilir bence.Çok hırslı oynuorlar

Futbolları çok zevk veriyor. Bakalım yarın İspanya'yı yenebilecekler mi ?
  • İspanya da çok düz oynuor ya pas yaparken cinnet geçiriyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: GMsnG

şili de süprz yapabilir bence.Çok hırslı oynuorlar

Futbolları çok zevk veriyor. Bakalım yarın İspanya'yı yenebilecekler mi ?

Yarın iki pas yapan, teknik takımın mücadelesi olacak ama bence İspanya bırakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.