Şimdi Ara

KungFu ya başlıyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında olaylar çok tuhaf gelişti. Ben oss sinavina girmeden once hep aklimda ankaradan bi universite kazanma hayali vardi en buyuk nedende ankarada bulunan spor merkeziydi burayi ozel yapan ne derseniz 5 katli spor salonunda çindeki shaolin rahiplerinden tapinaklarda egitim almiş ender shaolin kung fuculardan birinin bu merkezde egitim vermesiydi shaolin kung fu ne derseniz tum dovuşlerin atasidir 550 civari hareketten oluşur hareketlerin hepsi hayvanlardan esinlenmiştir filmlerde gordugunuz o gorsel gozuken kungfu ceşidi shaolindir mesela matrixteki dovus sitili shaolin. Neyse işte ankarayi kazandigim an parasi ne olursa olsun vericek ilk gun yazilcaktim ancak kazanamadim kayseriyi tutturdum. Neyse gecen yil hazirlik bitti bu yil birinci sinifa başliyacam. Az oncede internette matrixle ilgili 15 kişiye saldirdim swf sini gordum bi anda aklima ankara geldi uzuldum tabi neyse internetten shaolin egitim seti indiriyimde ondan calişirim artik diye karar aldim tam googleye shaolin kung fu yazdim bi baktim kayseride shaolin egitimi yaziyo cok şaşirdim ve kayseriye gittigim gun buraya yazilcam bayagi tesaduf oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hmm hayırlısı kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

hmm hayırlısı kardeşim.

Cok sevincliyim sonucta tr de kac kişi shaolin biliyor mezun olana kadar 4 yilda sıkı calişarak orta seviyeye gelirim daha sonra 15 kişiye ben saldiririm :-)

• http://m.youtube.com/watch?v=1vF4ystKGgc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Eylül 2012; 1:28:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kungfu iyidir
    birde wing sung muydu neydi
    ipman ve bruce lee nin dövüştüğü stilden
    fırsatım olsa hemen başlardım
  • http://inci swf.com/15kisiyesaldirdimlan.swf Bu Şarkıya Klip Çekimi Yapıcaz Gelirmisin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParadoxL -- 8 Eylül 2012; 1:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

kungfu iyidir
    birde wing sung muydu neydi
    ipman ve bruce lee nin dövüştüğü stilden
    fırsatım olsa hemen başlardım

Wing chun hoşuma gitmiyo savunma cogunluklu bir kung fu ceşidi ve daha cok el hareketleri var ayrica ipman izleyen ergenler sayesinde ele ayaga duştu sanat yonü kalmadi ben tum vucudumu caliştircak saldiri ve savunmanin ortak oldugu bir spor istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler kafayı yiyorum beyler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bruce lee jeet kune do ustasiydi , wing chun farkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

hmm hayırlısı kardeşim.

Cok sevincliyim sonucta tr de kac kişi shaolin biliyor mezun olana kadar 4 yilda sıkı calişarak orta seviyeye gelirim daha sonra 15 kişiye ben saldiririm :-)

kandiriyo olmasinlar shaolin maolinde diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

quote:

quote:

hmm hayırlısı kardeşim.

bende ondan kuşkulanıyorum istanbulda bile shaolin diye şebeklik öğreten yerler var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

quote:

quote:

hmm hayırlısı kardeşim.

bende ondan kuşkulanıyorum istanbulda bile shaolin diye şebeklik öğreten yerler var

shaolin en guzel cinde ogretilir onun harici tirt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.