Şimdi Ara

Kumru nedir? Nasıl yapılır & yenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
23.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'e mı ozgudur? Güncel fiyatları nasıldır? Konuyu SSlerle destekleyelim.

• İzmirde güzel yapılıyor deniliyor.
    Ben pek beğenmem
    Açıklama süper.
  •  Kumru nedir? Nasıl yapılır & yenir

1 tl ile 1.5tl arası değişir.
    karnın açsa anında bastırır
  •  Kumru nedir? Nasıl yapılır & yenir

Yan konudaki arkadaşın kumrusunun ss i
  • Bir kahvaltıda yeneni var, yukarıda çayla beraber olan resim, birde böyle var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 16 Haziran 2010; 1:29:27 >
  • abi geçen darıca hayvanat bahçesine gittim karnım acıktı indim kantine baktım kumru var bakim dedim neymiş bu. Kadın bi getirdi bildiğin sosisli ekmeğinin içine 4 5 dilim sucuk ve kaşar. dedim bsg(içimden)
  • İzmir kumrusumu Çeşme kumrusumu önce onu ayırmak lazım. İzmir kumrusu özel kumru ekmeğine domates peynir biberle yapılan kumrudur. Çeşme kumrusu da aynı ekmeğin biraz daha büyüğüne yapılır fakat daha çok karışık sandviçe benzer sucuk salam ustune kaşar eritilir sıcak servis edilir. Fiyatları İzmir kumrusunu 1 liraya alıyorum simitçilerden Çeşme kumrusu Kumrucu Şevki'de 6 lira idi en son.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kumru ekmeğin adıdır..2 .çeşidi vardır..

1)ekmek yarılır içine yağlı tulum peynır,domat ve biber konur direk yenir...çaylar süper gider
    2)çeşme kumrusu denen kömürde ekmek hafif kızartılır yan tarafta sucuk salam pişirilir ancak sucuk kesinlikle koyu kahve kasap sucuğu olacak.ekmek hafif yağlanıp yumuşatılır sucuk salam konur kaşar eritilip konur üstüne sadece domat ve kızarmış biber konur orjinalde ama ketçap mayonez isteyen koyar ve yer..böyle bir şey dünyada yoktur...canım çekti
  • Bir insanın yemeden ölmemesi gereken birşeydir. Özellikle yanında servis edilen küçük biberlerle birlikte bir harika oluyor.
  • Kumru gibi nefis birşey var mıdır şu dünyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Yan konudaki arkadaşın kumrusunun ss i

Ya hocam scroll down yaparken birden karşıma çıktı o konuyuda okumuştum hiç beklemiyordum bunu birden kahkahayı patlattım evdekiler uyanmamıştır inşallah

• benim bahçedeki asmanın üstüne yuva yapmış, bahçeye inip güvercinlerime dalıyor. çok da gözü pek nalet hayvan, eşiyle beraber karga kovaladığını gördüm. ama kerkenezler gelince kaçacak delik arıyor.
  • O değil de yengen olsa da yesek. Off bu saatte süper gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Bir kahvaltıda yeneni var, yukarıda çayla beraber olan resim, birde böyle var:

Bu sahte kumru.Kumruya sosis konmaz,biber verilmez,ketçap mayonez kullanılmaz.Kumruyu icat eden adam böyle yapıyor.Başkaları ketçap koyabilir ama o yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

O değil de yengen olsa da yesek. Off bu saatte süper gider

kimin yengesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.