Şimdi Ara

Kum torbası aldım SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kum torbası aldım,20kg ağırlığında bunu tavana assam tavana bi zarar verir mi veya yandan demirlemi yapsam kararsızım yardımlarınıza ihtiyacım var
     Kum torbası aldım SS'li
     Kum torbası aldım SS'li Kum torbası aldım SS'li Kum torbası aldım SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takoz Hayri -- 3 Ocak 2014; 15:31:41 >

• yerde vur
  • Ne kadar aldınız hocam onu
  • bende daha büyük boyu yatak odasında asılı senelerdir kullanıyorum
    şöyle yapacaksın ilk önce önemli olan tavanınız, beton mu ? genelde orta katlarda vs. asılacak gibi olmaz bizim en üst kat tavan kalın komple beton o yüzden delip 12lik çelik dübel taktım boks torbasını astıktan sonra torbaya asıldım beni bile taşıdı biraz gevşiyordu başta 2kere sıktıntan sonra yıl geçti taş gibi hiç gevşemeden asılı duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 3 Ocak 2014; 3:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

bende daha büyük boyu yatak odasında asılı senelerdir kullanıyorum
    şöyle yapacaksın ilk önce önemli olan tavanınız, beton mu ? genelde orta katlarda vs. asılacak gibi olmaz bizim en üst kat tavan kalın komple beton o yüzden delip 12lik çelik dübel taktım boks torbasını astıktan sonra torbaya asıldım beni bile taşıdı biraz gevşiyordu başta 2kere sıktıntan sonra yıl geçti taş gibi hiç gevşemeden asılı duruyor

Ev yeni orta kattayız 4 katlı ev biz 2 kattayız ev yeni tavan beton acaba ss atarım istersen?
  • Orta katlarda genelde zeminin belli yerlerinden sert beton geçer, o yeri bulman lazım. Oraya astığında hiçbir sorun olmaz.

Ne kadara aldın ve nereden aldın onu da söylersen sevinirim.
  • Yerde tekmele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekmekten böcek çıktı (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hızlıal.com'dan 45 tl
  • Çok ses çıkarıcak komşular şikayet edebilir , ben olsam vazgeçerdim ben de böyle bi sevdaya kapılmıştım ondan diyorum :D . Ama ille de yaptırıcam diyosan KESİNLİKLE işi bilen birisine yaptır hem düzgün olsun hem de tavanı bi kere delsin.aa yok burası olmadı buradan elektirik telleri geçiyormuş dur bi de şurayı delelim gibisnden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Çok ses çıkarıcak komşular şikayet edebilir , ben olsam vazgeçerdim ben de böyle bi sevdaya kapılmıştım ondan diyorum :D . Ama ille de yaptırıcam diyosan KESİNLİKLE işi bilen birisine yaptır hem düzgün olsun hem de tavanı bi kere delsin.aa yok burası olmadı buradan elektirik telleri geçiyormuş dur bi de şurayı delelim gibisnden .

Komşular bişey demez de yukarı bakarmısın dostum koydum tavanın SS'ni olabilir mi sence?
  • O tavan kontrplak gibi duruyor. Bi yumruğunla tıklat anlarsın.
  • Boş hevesle almışsın 2 gün sonra bırakırsın + o tavan başına çöker babandan dayak yersin
  • Bilmiyorum ki pek anlamam da koridor tarafı sıkıntı çıkarmaz gibi duruyor ... Yanlış bilgilendirmek istemem emin değilim tabi.
  • O tavan bana hiç sağlam gelmedi, kum torbasının sallanmasıyla çökme meydana gelebilir.
  • yeni ev ise tavan alçıdır.20 kilo hafif sorun olmaz ama daha ağırını asma.bauhaus dan içeride açılan dübelli vida al
  • Arkadaşlar o zaman yan duvara mı assam ne dersiniz ? yada barfix barı alıp koridora mı assam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rojEx1337

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Çok ses çıkarıcak komşular şikayet edebilir , ben olsam vazgeçerdim ben de böyle bi sevdaya kapılmıştım ondan diyorum :D . Ama ille de yaptırıcam diyosan KESİNLİKLE işi bilen birisine yaptır hem düzgün olsun hem de tavanı bi kere delsin.aa yok burası olmadı buradan elektirik telleri geçiyormuş dur bi de şurayı delelim gibisnden .

Komşular bişey demez de yukarı bakarmısın dostum koydum tavanın SS'ni olabilir mi sence?

valla hocam bakarak tavandan anlayacak kadar bilgim yok bi vur falan bak beton mu ama sorun yok heralde delerken dikkat etmen gereken 1-2 ufak şeyler ekleyim elektrik hattına yakın delme ve sigortaları indirip yap, bir de inşaat demiri çıkabiliyor delerken şahsen başıma geldiği için söylüyorum dalgınlıktan aklıma gelmedi inşaat demiri girmemesine rağmen bastım matkabı en pahalı ucunu kırdım sonra az yanına tekrar açtım
    birde arkadaş yazmış komşu meselesi var evet ses yapıyor komşular şikayet edebilir bizimki aile apartmanı akşamları kullanmıyorum senelerdir biri ses oluyo demedi ama belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 3 Ocak 2014; 17:59:20 >

• yan duvara nasıl asacaksın orası tavandan daha berbat.yeni evler o kadar boktan ki 70x100 tablo bile asamazsın.en mantıklısı tavan.tavanı del.uzun dübel al dübelle tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

O tavan bana hiç sağlam gelmedi, kum torbasının sallanmasıyla çökme meydana gelebilir.

yok artık 20 kiloluk kum torbası mı çökertecek, alçı değilse tavan beton kısma çaksın 12lik çelik dübeli hiç bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

O tavan bana hiç sağlam gelmedi, kum torbasının sallanmasıyla çökme meydana gelebilir.

yok artık 20 kiloluk kum torbası mı çökertecek, alçı değilse tavan beton kısma çaksın 12lik çelik dübeli hiç bir şey olmaz

Günümüzde yapılan konutlarda 'tasarruf' amaçlı beton yerine alçı kullanılıyor, bu alçıyı o kadar ince yapıyorlar ki sert bir şekilde yumruk atsan içine göçüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.