Şimdi Ara

KULLANILMAMIŞ PUMA YAZLIK SPOR AYAKKABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan hediye olarak aldım fakat kardeşim beğenmedi. New Jersey'deki PUMA mağazasından aldım. Kesinlikle orijinal ve hiç giyilmedi.

Son derece hafif(488 gr.) Üst ve topuk kısımları hava alan bir dokuya sahip. İsteyenlere detaylı foto gönderebilirim.

US 10½, EU 44 numara.

Yurtdışı satış linkleri :
    http://www.amazon.com/PUMA-Train-Green-Trainers-Shoes/dp/B001XQ7K3A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=shoes&qid=1243711645&sr=8-1
    http://cgi.ebay.com/PUMA-Train-Away-II-Green-New-Trainers-Shoes-Mens-10.5_W0QQitemZ390055886922QQcmdZViewItemQQimsxq20090529?IMSfp=TL090529154005r13164#condition

Gelen teklifler üzerine fiyatı düzeltiyorum. 80 TL.
    Öncelik cex1985 adlı arkadaşındır. Vazgeçmesi halinde satışa devam.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 3 Haziran 2009; 18:32:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ayakkabıyı bugün denedim, aşırı rahat ve hafif.. kalıbı küçüktür belki dedim lakin 1.5 numara büyük olduğu için alamadık :<
    şık ve rahat
  • Benim aynı tipte bir kinetix ayakkabı var. abartmıyorum 5 yıldır giyiyorum. kalıbı tasarımı derisi aynı bundan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

Ayakkabıyı bugün denedim, aşırı rahat ve hafif.. kalıbı küçüktür belki dedim lakin 1.5 numara büyük olduğu için alamadık :<
    şık ve rahat

Arkadaş 42,5 giyiyormuş zaten normalde. 44 numara gerçekten de büyük oldu. Yani kalıbı farklı olan bir ayakkabı değil.

Aynı model, aynı numaradan bir arkadaşım daha almıştı. Açıkçası bu kadar dayanıklı olduğunu tahmin etmiyordum. Bugün gördüğümde çamaşır makinesinde yıkadığı söyledi. Yepyeni ve sapasağlamdı ayakkabı.

Balodaki prensesi, kül kedisini arıyorum. Yok mu 44 numara? Ayağım 47 numara olmasa hayatta satmam.

• ben pm attım bakalım kısmet
  • 44 numara giyiyorum ve hala bu ayakkabı için verebileceğim bir 50 liram var.
  • Çift olarak satıyorum, tekini veremem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reebok ayakkabı alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ayakkabı ama maalesef bende 42.5 giyiyorum. Yoksa almayı isterdim
  • Param olunca ötekinide alırım :)

Şaka bi yana hoşuma gitti ayakkabı ama limit sorunum var, yoksa pazarlıkta etmem, ben teklifimi 60 diye arttırıyorum :)

quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Çift olarak satıyorum, tekini veremem.
  • Mamul saat 12.00 sularında SIKILHAN abimizin ayağına olmuş ve alışveriş gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.