Şimdi Ara

37 Yıllık Antika Isparta Halı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ananemin evinde bu halılardan 2 tane buldum internete girdim sahibinden.com da bu halı fiyatları 40.000tl civarında bu halıları satmak istiyorum ilgilenen kişilere yarından itibaren resimlerini yollucam şu anki fiyatı:33.000tl tanesi

Halı 5.40 metrekare orjinal 37 yıllık evimizde olan ısparta halı ve kök boya kullanılmıştır.Herhangi deformasyon yoktur az kullanılmıştır pm ile bana ulaşabilirsiniz.

Pazarlık payı vardır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

37 Yıllık Antika Isparta Halıların Değerlendirilmesi

Uzun ömürleri ve zamansız tasarımlarıyla bilinen antika Isparta halıları, değerli aile yadigarları ve yatırımlar olabilir. Bu rehber, 37 yıllık bir antika Isparta halısının nasıl değerlendirileceğine dair faydalı bilgiler sağlayacaktır.

Eski Isparta Halılarının Değerlendirilmesi

Eski Isparta halılarının değerini belirlemek için birkaç faktör dikkate alınmalıdır:

• Yaş ve Durum: Halının yaşı ve genel durumu değerini önemli ölçüde etkiler. 37 yıllık bir Isparta halısı, yaşına göre iyi durumda olabilir.
    • Tasarım ve Desen: Karmaşık ve nadir desenlere sahip halılar, daha basit tasarımlara sahip olanlardan daha değerlidir.
    • Boyut: Büyük halılar genellikle küçük olanlardan daha değerlidir. 6 metrekarelik bir Isparta halısı, daha küçük muadillerine göre daha yüksek bir fiyata sahip olabilir.
    • Malzemeler: Yüksek kaliteli yün veya ipek gibi malzemelerden yapılan halılar, sentetik malzemelerden yapılanlardan daha değerlidir.
    • Menşei: Isparta, Türkiye'de üretilen halılar, diğer bölgelerde üretilen halılardan daha değerlidir.

40 Yıllık Isparta Halı Fiyatları

40 yıllık bir Isparta halısının fiyatı, yukarıda belirtilen faktörlere bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. Genel olarak, iyi durumda ve arzu edilen bir tasarıma sahip 40 yıllık Isparta halıları, binlerce dolar değerinde olabilir.

2. El Isparta Halısı Fiyatları

1. El Isparta halıları genellikle orijinal fiyatlarından daha düşük fiyatlarla satılır. Ancak, durumlarına ve antika değerlerine bağlı olarak, yine de önemli bir değer tutabilirler. 2. El Isparta halılarının fiyatları, yüzlerce dolardan binlerce dolara kadar değişebilir.

Önemli İpuçları

• Halının durumunu dikkatlice inceleyin, hasar veya aşınma belirtilerine bakın.
    • Tasarımın ve desenin benzersizliğini ve nadirliğini araştırın.
    • Halının boyutunu ve malzemelerini kontrol edin.
    • Halının Isparta'da üretildiğinden emin olun.
    • Halının değerini belirlemek için profesyonel bir değerlendiriciye başvurun.

Antika Isparta halılarını değerlendirmek, bilgi ve dikkat gerektiren bir süreçtir. Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak, 37 yıllık antika Isparta halının değerini doğru bir şekilde belirleyebilir ve bu değerli aile yadigarının tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şaka yapıyorsun herhalde 37 yıllık bir halı antika mı oluyor yani?O zaman ana babanın tüm oyuncakları antika gelip burda satak şakamı ne yaa
  • şaka herhalde kamera nerde el sallıyalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_0083

şaka yapıyorsun herhalde 37 yıllık bir halı antika mı oluyor yani?O zaman ana babanın tüm oyuncakları antika gelip burda satak şakamı ne yaa

Oyuncakla Isparta halı bir değildir dostum bilmiyorsan yorum yapma

• ben sana ısparta halı vericem 40 yılı aşkın ama kaç para verirsin ver bana bişeler ev parası beklemiyorum senin gibi burda satarsın sen uyarmı?.HAlılar çankırının bir köyünde bu kadar değerli birşey için özel araba bile yollarsın herhalde
  • ______________________________

• ilan sahibide sensin yada senin memleketlidemekki sizin memlekette şakacı çok çıkıyor onada bir mesaj atayım bakalım elimdeki halıyı alırmı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böylelerini antika diye vitrin köşesine koyacan dünyada kaç tane var böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.