Şimdi Ara

Kullandığınız Protein Tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizden isteğim kullandığınız protein tozunu yazmanız.

Tavsiye ediyomusunuz veya bana tavsiye ettiğiniz protein tozunu yazmanızı istiyorum

Ne amaçla kullandığınızı...

90 - 200 TL civarı...

• protetin tozu ne amaçla kullanılır ki ? protein, vücudumuzu oluşturan temel yapı taşı amino asitlerden oluşur. Vücut için en gerekli bileşenlerden biridir. Kasların canlılığı, tamir edilmesi, hormon ve enzim üretimi, vücudun su dengesi, bağışıklık sisteminin düzgün çalışması bunların hepsi protein sayesinde gerçekleşir.

1 Senedir Body Yapıyorum Kullandığım En İyi Protein Tozu
    Muscletech Nitro - Tech Hardcore Pro Series
    Bunu 2 Ay Kullan Hacimlendiğini Görüceksin Zaten.

Optimumdan Ben Fayda Göremedim Oda En İyi Protein Tozları Arasında
  • Optimum %100 Whey iyi bir protein tozudur tavsiye edilebilir . 140-150 civarı bulabilirsin .
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 15 Haziran 2013; 6:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

protetin tozu ne amaçla kullanılır ki ? protein, vücudumuzu oluşturan temel yapı taşı amino asitlerden oluşur. Vücut için en gerekli bileşenlerden biridir. Kasların canlılığı, tamir edilmesi, hormon ve enzim üretimi, vücudun su dengesi, bağışıklık sisteminin düzgün çalışması bunların hepsi protein sayesinde gerçekleşir.

1 Senedir Body Yapıyorum Kullandığım En İyi Protein Tozu
    Muscletech Nitro - Tech Hardcore Pro Series
    Bunu 2 Ay Kullan Hacimlendiğini Görüceksin Zaten.

Optimumdan Ben Fayda Göremedim Oda En İyi Protein Tozları Arasında

Proteinin ne işe yaradığını biliyorum ayrıca , Protein tozunun nekadar zamanda kaslara temas ettiğinide biliyorum. Bunları istememiştim senden

Tavsiye ettiğin .

• quote:

Orijinalden alıntı: croses

Optimum %100 Whey iyi bir protein tozudur tavsiye edilebilir . 140-150 civarı bulabilirsin .

Sağol
  • Ne amaçla derken , hacim oalbilir , kilo almak için olabilir gibi sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    12 yıl önce açıldı
    protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enes4125 kullanıcısına yanıt
    Protein tozunu kilo vermek isteyen de, hacimlenmek isteyen de kullanır. O iş protein tozuna değil geri kalan beslenmene bakar.
  • Hardline in yeni ürünü whey 3 matrix kullanıyorum yaridayim tadi karışımı güzel. Etki konusunda konuşmak icin henüz erken sanırım ama kreatin icerigi sayesinde enerji artışını hissettiriyor tavsiye edilir. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleron

Hardline in yeni ürünü whey 3 matrix kullanıyorum yaridayim tadi karışımı güzel. Etki konusunda konuşmak icin henüz erken sanırım ama kreatin icerigi sayesinde enerji artışını hissettiriyor tavsiye edilir. .

Sağol dikkate alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Şuan Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart Double Rich Chocolate kullanıyorum.

Kesiinlikle tavsiye ederim zira bittikten sonra tekrar almayı düşünüyorum.

Tadı o kadar güzel ki suyla bile lezzetli bir şekilde içebiliyorsun.

Diğer tozlar kadar topaklanmadığını gördüm.

Bir ölçeği 25 gram protein ihtiva ediyor, günde 2 ölçek yeterli olacaktır.

GNC her ay başı indirim yapıyor.

%25 - % 30 civarındaki indirim ile 156 - 164 TL gibi bir fiyata almıştım.

Anlayacağın fiyat - performans (10/10) almayı hakediyor.
  • quote:

quote:

Şuan Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart Double Rich Chocolate kullanıyorum.

Kesiinlikle tavsiye ederim zira bittikten sonra tekrar almayı düşünüyorum.

Tadı o kadar güzel ki suyla bile lezzetli bir şekilde içebiliyorsun.

Diğer tozlar kadar topaklanmadığını gördüm.

Bir ölçeği 25 gram protein ihtiva ediyor, günde 2 ölçek yeterli olacaktır.

GNC her ay başı indirim yapıyor.

%25 - % 30 civarındaki indirim ile 156 - 164 TL gibi bir fiyata almıştım.

Anlayacağın fiyat - performans (10/10) almayı hakediyor.

Bunu araştırıcam sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Protein tozunu kilo vermek isteyen de, hacimlenmek isteyen de kullanır. O iş protein tozuna değil geri kalan beslenmene bakar.

Kardeşim , sizin ne amaçla kullandığınızı , sordum , bana ikide bir , protein tozu şöyle böyle kullanıılır yazma.

Ayrıca yeterince dinledim seni , ilgin için sağol.

İnsanca, gayet iyi niyetle yardım etmeye çalışarak yazmıştım o mesajları. Ama diyorsun ki illa art niyetle yaklaş...

Cahil cahil konuşup adamın asabını bozma protein tozu ne amaçla kullanılabilir ? protein almak için kullanılır !

Forum babanın malı değil kimseye seni yeterince dinledim yazma buraya diyemezsin. Ben hiçbir mesajımı tek kişi görsün diye yazmıyorum burda mesaj yazmasa da takip eden onlarca kardeşimiz var.
    Senin gibi tiplerin kendini belli etmesi de iyi oluyor, böylece blokluyorum ki bir daha farketmeden de olsa muhattap olmayayım...

Madem başkalarının görmesini istiyorsun benimle bir alakan yok , bana hitaben yazma...

Bundan sonra bana dair hiçbirşey yazma... Eğer blokladıysanda memnun olurum...

• nitrotech alacağınıza herhangi bir whey ve creatine alın. aynı şey. tat ve karışma bakımından genel olarak fazla bir fark olmayacaktır. Dymatize elite gourmet var o mesela içinde casein de içerdiğinden gece yatmadan da içilebilecek bişey, sadece whey olsun diyosanız optimumun tadı baymaz kolay karışır. almadan önce içindeki tatlandırıcılara bakın, aspartam kullanan varsa kullanmamanızı tavsiye ederim.
  • Optimum Hydrobuilder kullanıyorum. kağıt üzerinde olabilecek en supplement bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Optimum Hydrobuilder kullanıyorum. kağıt üzerinde olabilecek en supplement bana kalırsa.

kesinlike türkiye standartlarının en iyisi diyebilirim

fakat karbonhidrattan yoksun bunu da söylemen gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.