Şimdi Ara

Kule önü takılanlara gank atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim takım hafif pushlamış ve karşı takım kule önü -dikkat kule altı değil kule önü- farm yapıyor bunlara nasıl gank atılır?
    Kule altı kalsa zaten arkadan dolanıp cc basıp 2-3 vuruş yapıp kaçarsın gerisini takımın halleder, fakat kule önü farm yapınca gank atılmıyor.
    Ama ben bunu başarmak istiyorum çünkü solo girdiğimde push nedir bilmeyen adamlar geliyor takımıma. Var mı bunun bir yolu beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 22 Temmuz 2013; 2:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Do I Have To

push ne bilmeyen mi

normal giriyorum kardeş şu an, ranked değil smurfüm için konuşuyorum.

ekleme: tr'de draft pickte yok zaten, mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 22 Temmuz 2013; 2:24:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1-bizim eleman digerine asiri baski uyguluyor ve onu eziyorsa, karsi jungler yakinda buraya gelecegi icin counter-gankta beklerdim.
    2-turreti tanklayabileceksem ve takimdaki elemanin hasarina guveniyorsam ve karsidaki eleman zyra, zed, anivia vs degilse kule altina girerim
    Umarim yardimci olmustur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • lane gank atmayı dene hata yapıp az ileri çıkarsa verirsin cezasını fakat adam ileri cikmiyosa söylicen takım arkadaşına lane yi geri çekecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gank öncesi pushlamayın bu şekilde gank atmam mümkün değil countergank bile yeriz diyorum takan yok ölümüne pushlayan bot lanelere denk geliyorum bota gank gelip biraz bekleyip geri dönüyorum hem zamanım boşa gidiyor hem gank atamıyorum jungleıma döndükten sonra ward koyup ama o wardın ne işe yaradığını bilmeyen adamlar gank yiyip öldükten sonra gelmiş "omfg noob jungler 0 gank" diyorlar... tr serverı alışmak lazım

Orijinalden alıntı: Thanor

Ya Zac, Nocturne gibi oradan uçabilecek champ'lar al ya da Lee Sin alıp inSec'in turnuvada yaptığı hareketi yap

şu hareketin bi video su varmı kaçırmışım
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Ya Zac, Nocturne gibi oradan uçabilecek champ'lar al ya da Lee Sin alıp inSec'in turnuvada yaptığı hareketi yap

Adam korkutuyor la lee sin alınca.

• Genelde Lee ile jungle giderim, arkadan gelip çalıya girip q yu atabileceğim pozisyonu doğru ayarladıkdan sonra q-q flash -r gerisi takımda.Ama q oturtacak pozisyon yoksa yani minyon varsa etrafta evet sıkıntı biraz.

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Q çarpmadan ward atıp warda zıplıyor

• q çarpmadan atamaz q çarptığı an ward atıyor normal izleyince çarpmadan koyuyor gibi gelebilir ama 5.saniyeden sonra durdura durdura izlersen çarptığı anda koyduğunu göyebilirsin çarpsa da çarpmasa da bu adam lee sindeki potansiyeli tüm dünyaya gösterdi...
    Sorsalar güya hepiniz aşıktınız!

Europe West Platinium V-MsstK
  • Oyun başında gözün midde olsun, rakip midin hangi taraftan geldiğine bakarak jungle'ın hangi bufftan başladığını öğrenirsin. Gidebileceği 2 lane var zaten, dediğin gibi sizin laneler hafif pushlamışsa bunlardan birisine gank atmaya gidecektir. Sen de counter-gank yap.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.