Şimdi Ara

BOTlara karşı hızlı oyun kazanmak için champ tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rünlerde birkaç oynama yapmak için 5-10k ip ihtiyacım var, botlarla girip oyunu olabildiğince kısa sürede birtirmek istiyorum. Ne biliyim kule eriten, hızlı kasan, sustain belki champ tavsiyeleriniz var mıdır? Teşekkürler..

• Yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasuo. full bot oynayarak 2 haftada 100 winle bütün explerle 30 olmuştum
  • Jinx iyi kule eritiyor

• 12dkda bitirdik 15 ip geldi Çok mu erken bitirdik acaba. Bir de orta seviyeye karşı girsek daha mı fazla gelir biliyor musunuz?
  • tabi ki orta seviye daha fazla verir yasuo riven kata yi ile seri bitirirsin
  • TF ile w fullenir kuleye 3 w vurulur kule düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuleye oynayacak şampiyonlar al kata falan diyenlere gerçekten güldüm :D

Master Yi - Jax - Jinx - Twisted Fate
  • Jinxle iyi oluyor bottaki arka çalılarından dolaş zaten ordan double kill alıyosun biraz da minyon biçip gizem kılıcını hallet sonrası malum
  • Heimerdingdong al free win 20dkda oyun bitme garantili xD
  • 2000+ bot oyunu olan birisi olarak olaya el atıyorum 10 leveldan sonra sadece orta seviye botları %100 ip veriyor. Botları rahatça öldürebildiğin ya da base'e gönderebildiğin heroları al. Lee Sin, Renekton, Yasuo iyi mesela. Manasızlar ve shield vesaire ile uzun süre durabiliyorlar. Lee Sin ile kule keserken skillerini kullan boşa, pasifini kullan. Ya da twisted fate, heimerdinger,jinx ve xin. Teleport almayı unutma. Sürekli kuleye ışınlan başlarda, 100 saniye süresi kısalıyor çünkü biliyorsundur.
  • Bu dünya rekoru galiba Jinx , GP , Nunu , Heimer ile kırılmıştı
  • Nasus

• xin de var
    https://www.youtube.com/watch?v=NnTyTWPqExc
    level kasarken bu taktiği uyguluyordum ama artık 3 kişi girmen lazım 1 kişide exp vermiyor ve dk 7 idi sanırım ondan önce bitirirsende vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 10 Mayıs 2015; 8:35:46 >
  • Xin-trundle.

• Master yi yada try

• Jinx al, 1lvlde e aç. bot %25-30 hp ile geri dönerken at eyi tamamdır sürekli böyle kesersin. unutma tamamen kuleye oynamak yerine ilk 8-9 dakika deli gibi kill almaya çalış. Bir süre sonra deli gibi kule alırsın.
  • Master al knk q ile adam qq ile de kule alırsın.

• seri kule indirenler işte. fiora jinx xin tf zed yasuo. yani saldırı hızı kasılabilen veya kendine saldırı hızı verebilen ad şampiyonlar ve lich boğan kasılmaya uygun ap şampiyonlar olarak özetleyebiliriz. bir de ek olarak riven önereyim çok rahat kill alıyorsun
  • Jinx,xin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.