Şimdi Ara

Kulaklık tavsiyesi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir pc aldım ve buna birde sağlam kulakluk lazım...

Kulaklık uzun süre kulağımda kalacak...Oyun amaçlı alıyorum...
    İyi ses vermesini istiyorum...Kulağımı acıtmasın...
    Bu yüzden büyük kepçeli tercihim gibi...
    Tabi yanlış biliyor olabilirim...
    Ses ayarı kesin olmalı...
    Mikrofon olsada olur olmasada...

Bana 25-35 TL sınır ile sağlam kulağı acıtmayan ve oyunlarda iyi performasn veren bir kulaklık önerirseniz sevinirm...

Şimdiden teşekkürler...

• 25 - 30 liraya philips olabilir
    ama sennheiser dan şaşma derim fiyatı yüksek ama verdiğin paranın karşılığını alırsın
  • Philips SHP-2000 aldım 2 gün önce. Fiyat kalite konusunda başarılı. Pamuk eller cebe yapacaksan Sennheiser veya AKG almalısın.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 5 Temmuz 2009; 21:03:40 >
  • PHILIPS SHM3100 var bende kullanışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpio9

http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=45420

Bu Philips nasıl?

2..3 senedir belki de daha fazla PHILIPS SHM 1900 kullanıyordum artık her tarafı soyulmuştu zaten savaştan çıkmış gibiydi.
    30..40 kere yere sert biçimde düşmüştür ama banamısın demedi.
    artık sağlamlığını burdan anla.ama bu hafta pes etti artık bundan dolayı bugün PHILIPS SHP 1900 modelini aldım.
    önceki modelden de gayet memnumdum,bugün aldığım modeli denedim bu modelin bassları daha sağlammış.
    hepsiburadada 30 tl ydi telefoncuda 23 e buldum 20 ye aldım.

Philipsin ürünleri fiyatlarına göre çok güzel internet cafelerde mintonlar felan var fark açıkça belli.
    hangi modelini alırsan al ama eğer bu fiyat aralığında alıcaksan philipden şaşma.
    dediğin modelin db i daha yüksek güzel bir tercih olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 9 Temmuz 2009; 19:36:27 >

• Arkadaslar bende bır kulaklık almak ıstıyorum tum kulagı kaplayan dıs ses ızalasyonu saglayan cok temız ses veren bassları cok kuvvetlı ve tizleri tatlı bır kulaklıkö arıorum ...

Tavsiyelerınız nelerdır ...Fiyat 100 lıraya kadar cıkabılırım ancak dırek 100 lıralık urun tavsıye etmeyın ..bır kac tane de edebılırsınız...

20 30 40 dıe yukarı cıkarak bırkac model de tavsıye edebılırsınız.. sonucta cebımın yanmasınıda cok istemıorum...

Tavsıyelerınızı beklıyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33198411/tm.htm

Ayrıca Sennheiser'ın diğer kulaklıkları da var daha ucuz ama bu kalitedir yani.
  • Arkadaslar Sennheiser PC 31 alın 10 yıl kullanın fiyatı da 40-50 lira birşey. Atmayın paranızı çöpe gidip çin malı kulaklıklara yada philips kulaklıklara paranızı vermeyin derim.

Sennheiser Türkiye Distributoru Bircom'un satıs noktaları için sennheiser

• Sennheiser güzele benziyor
    mikrofonu sabit mi?
  • diger markalari bilen yok mu:S

bu arada mikrofonu hareketli sanirim PC31 in
  • Bunu alıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

http://forum.donanimhaber.com/m_33326849/mpage_1/key_//tm.htm#33388687

bu kulaklık varken başkasına bakma bence
  • hocam ben sana kesinlikle Creative HQ-1400 derim. bende senin gibi alıcam araştırıyorum falan iyi bişey istiyorum ama param yok :) sonrahttp://creativeci.wordpress.com/ sitesinde Creative'in yeni modeli HQ-1400 buldum. kocaman kutusu var ses mükemmel DJ tarzı kulaklık valla... mediamarktta açığı var deneyebiliyosun dinledim ses gayet iyi diğer markalara baktım aynı sesler ama onlar çok pahalı bu daha ucuz onlara göre ben al derim kesinlikle
  • güzel ses we kalite istiyorsan kesinlikle creative hs400 mükemmel bir set. fiyatı da uygun sayılabilir. set olarak iki yıl garantili 35$
  • ben bi philips aldım kendine hayrı yok walla ya kocamanda bişey..servisine de götürdüm aynısı ordada vardı adam denedi ikisininde sesi aynı bunların bu kadar çıkıo dedi..7.1 ses kartına taktım yine fiyasko.ses sistemine taktım açtım son ses gene çıt yok attım kenara duruyor.shp 1900 modelide aman uzak durun bu modelden..
  • paraya kıyarım diyorsanız *
    PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 5.1 Usb

en kısa surede alacam fiyat 177 tl uzrinde kendi harici usb girisli ses kartı war benim biraderde ayı urunu kullanıyor.Yani deneme sansım oldu mukkemmel tek kelimeyle baslar dolgun helede oyun icin birebir ozellikle css oynadıgım icin bir ance almak istiyorum.saatlece kullanın kulakta acıma hissi yoq kesinlikle.

• ve sunu soyleyim bu isşle ugrasan sadece oyun aksesuarları isiyle ugrasan markalardan urun alın eger kaliteyi arıyorsanız digerleri fiyasko ornekmi
    PLANTRONICS,RAZER,STEELSERİES vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata326

Philips SHP-2000 aldım 2 gün önce. Fiyat kalite konusunda başarılı.

Edit: İmla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.