Şimdi Ara

A4 TECH HS-800 MICROFONLU KULAKLIK İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başka bir ürünle birlikte hepsiburada dan sipariş verdim.. kulaklık tek kelimeyle mükemmel... ses kalitesi, kullanım kolaylığı, malzeme ve işçilik kalitesi, kablo uzunluğu ve monitör askı aparatı çok iyi düşünülmüş... kulaklarınızı kesinlikle rahatsız etmiyor... kulağız olduğu gibi kulaklığın içinde kalıyor.. esk kulaklığımda most wanted oynarken duymadığım sesleri bu kulaklıkla rahatça duyabiliyorum... kısaca hiç bi eksi yanını göremedim.. sadece mikrofonu kabloda değil de kulaklıkta olsaydı daha iyi olurdu bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 27 Temmuz 2009; 14:26:01 >

• resimlere devam

• kardeş bence üründen almak istiyorum.Biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin acaba.Kulağı yoruyor mu mesela,mik ses kalitesi nasıl kullanışlı mı orda mikrofon.10ytl lil bir kulaklıktan kesinlikle farkı hissettirir mi?Ben cs için düşünüyorum.
  • internet kafede çalıştığım için bi çok kulaklık kullandım... her yönüyle çok daha iyi... 10 liralık kulaklıklar bunun yanında oyuncak gibi kalır... ilk yazdıklarıma ek olarak rahatsız etmiyor, terleme yapmıyor, kulaklık kulağına değmiyor olduğu gibi içine alıyır kulağını o yüzden kulağı ağrıtmıyor, sesler ne ve canlı NFS oynarken daha önce duymadığım sesleri duydum bu kulaklıkla...malzeme kaliyesi çok iyi dokununca rahatlıkla hissediyorsun..yükseklil ayarı kademe kademe iki tarafın yüksekliğini eşit şekilde ayarlayabilirsin.. mikrofonu bi kere kullandım ondada herhangi sorun yaşamadım ama kabloda değilde kulaklıkta olsa daha iyi olurdu ama ses kalitesi için farkeden pek bişi yok...mandalıda var.. kabloda ses ayarı ve mikrofon için sesi kapayıp açma için düğmesi var... PHILIPS SHM1900 MİKROFONLU KULAKLIK kullandım daha önce bu kulaklık 25 liraysa a4tech 40 lira eder en az...

• Alıyorum.İnşallah pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyun

Alıyorum.İnşallah pişman olmam.

Bende sipariş Verdim Bakalım Ne olcak ?
    İnşallah Memnun Kalırım
  • HB'den sipariş verdiğim için almadan önce deneme fırsatım olmadı, bundan önceki kulaklığım HS-50 idi, kulaklığımdan gayet memnundum ama mikrofon kablosu kopunca değiştirmek zorunda kaldım.
    HS-50 ile arasında ciddi bir büyüklük farkı var, bu kulaklık oldukça büyük, kulağı çok güzel kaplıyor, HS-50'den daha sıkı olduğu için uzun süreli kullanımlarda sorun çıkarabilir.
    Ses kalitesi olarak tatmin etmedi, HS-50 kulaklığım daha iyi ses veriyordu, HS-800'de sesler çok derinden geliyor, Creative Audigy Live 24-bit + Win7 var ve tüm ayarları karıştırmama rağmen bir değişiklik olmadı.
    Malzeme kalitesi olarak oldukça sağlam görünüyor,
    Mikrofonu kablo üzerinde ve biraz fazla geriye konmuş, mandalı yakama taktığımda en azından çenemin altına gelseydi bari. HS-50 gibi ağıza doğru uzanmadığı için sesleri daha düşük seviyede algılıyor, gürültü engellemek için ses seviyesinden oldukça fazla kırpıyor, +20db verince CS:Source'da çok fazla gürültü oluyor, Win7 ses kaydedicisinde daha az gürültü oluyor, diğer oyunları denemedim. Gaming Headset olmasına rağmen oyunda bu kadar gürültü yapması eksi puan. HS-50'm daha az gürültü ile daha yüksek ses alıyordu.
    Kulaklığın dışında hava delikleri var ve kulağa hava girmesine izin veriyor, terletme gibi bir problem olmadı henüz. Ses kalitesini beğenmediğimi söylemiştim ama bu belki de alışkanlıktandır. Bu hava deliklerini elimle kapatınca ses daha bir güzel geliyor kulağıma. Delikler açıkken çok kalın bir ses var ve bende baş ağrısı yapıyor.
    KafaBant'ları oldukça yumuşak, acıtmıyor.
    Kulaklık kenarlarındaki yastıklar da yumuşak, kadife kumaş kaplı. Zamanla daha da yumuşar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A4 tech x7-g800v Mode sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu kulaklık dışarıya ses vermeden nasıl çalışıyor yardımcı ne olur
  • selam
    A4 TECH driver lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.