Şimdi Ara

kulaklık takınca sesler gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper nirvana nb 15.6 modelin bir laptop'a sahibim evde eski bir kulaklık buldum mikrofonlu dandik bişey onu taktıktan sonra laptop sapıtmaya başladı 1-2 saat pc başında takılsam sesler gidiyor kulaklık takılı olmasa bile gidiyor bluetooth kulaklık takınca geliyor sesler sadece başka türlü ne hoparlörden ne de jaklı kulaklıktan ses geliyor ve ses gitmeden once altta bildirim geliyor bir jak takıldı diyo aslında takmıyorum işte o bildirim gelince gidiyor her şey..

driverlar güncel ✅

bilgisayarı sıfırladım ✅

realtek sıfırladım ✅

güncellemeler kontrol edildi ✅

yani aklıma gelebilecek çoğu şeyi yaptım uzun süre kapalı kalınca düzeliyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam taktığınız jak'ın ucu içinde kalmış olabilir mi ?

• kulaklığı söksem bile ses yok, jaklarda veya girişinde de bi sorun yok ama mesela 2 3 saat bilgisayarda takılsam kulaklık takılı ve ya değil farketmeksizin bi anda tüm sesler gidiyor bilgisayar 20 30 dk kapalı kalınca düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklık taktığınız sokette ki bir pin kulaklığı taktığında açık devre olup sokette kulaklık olduğunu algılıyor bu esnada bilgisayarında yazılım olarak sana bir kulaklık takıldı uyarısı veriyor , senin soketinde bu pin de arıza olabilir yada ses çipinde bir arıza olabilir , bunun kontrolünü yaptırman lazım , bluethooth bağladığında sesin direk gelmesi ses çipinin arızalı olması ihtimaline daha yakın geliyor , kullandığın dandik kulaklığın empedansından yada içerisinde ki bir kısa devreden arızalanmış olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.