Bildirim
Kulaklık seçimi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendi derdime kendim çare oldum, altec lansing kulaklık aldım. Tavsiye ederim. _____________________________ Sakiniyet hakimiyettir! -
Hayırlı olsun valla ne diyelim, öneri olmamış ama..
Güle güle kullan
_____________________________ Sakiniyet hakimiyettir! -
Altec Lansing speakerlarıda çok iyidir güzel tercih gülegüle kullan _____________________________ mükemmel olmaya çalışmakta mükemmeli aramakta hata -
quote:
Orjinalden alıntı: enyz
Altec Lansing speakerlarıda çok iyidir güzel tercih gülegüle kullan
mx5021 hoparlörler aldım 2+1, şu anda memnunum konudan sapcaz biraz ama tavisye edebilieceğin başka altec lansing ürünü var mı?_____________________________ Sakiniyet hakimiyettir! -
kulaklık alacaksınız philips alın derim
_____________________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship -
Sennheiser px100..O basları başka kulaklıktan alamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 18 Ağustos 2006; 0:52:52 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
kulaklık alacaksınız philips alın derim
+1
_____________________________ -
ben plantronics audio90 kullanıyorum. görünüş ve rahatlık olarak dsp 500 gibi. fiyatı da makul.
(DSP 500 BİRAZ PAHALI OLDUGUNDAN KENDİMİ TATMİN ETMEK İÇİN ALDIM.)
gayet güzel ama.
_____________________________ Processor: INTEL i7 3770K@4.7 Ghz ( 1.30v ) ~ Cooler: CORSAIR H105 ~ Board: ASUS Maximus V Formula ~ Graphic Unit: MSI GTX 780 LIGHTNING @ 1300/6500 (Water Cooling) ~ Memory: CORSAIR Vengeance Pro 16GB 2133Mhz Cl9 ~ Hard Drive: CORSAIR Neutron GTX 240 GB ~ PSU: CORSAIR Rm750 ~ Case: CORSAIR Obsidian 800D (Big Chef) ~ Display Unit: ASUS VG278h 120Hz ~ Gaming Equipment: LOGITECH G19 - RAZER Deathadder - RAZER Vespula Pad ~ Speaker: CREATIVE Gigaworks T3 - CREATIVE Tactic 3D -
Neredeyse bir haftadır kullanıyorum ve performansı süper, bass ve tizz harika geliyor ve hepinize tavsiye ediyorum. Altec Lansing AHS615!
_____________________________ Sakiniyet hakimiyettir!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler