Şimdi Ara

Klasik müzik için kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi klasik müzik için kulakiçi kulaklık satın almak istiyorum.Bütçem ortalama 150 TL.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca Sony Mdr Ex650 dikkatimi çekti.Bu kulaklık beni tatmin eder mi?

Çünkü klasik müzik için kulaklıkta artmış bas olmamalı, olabildiğince nötr veya mid - tiz odaklı olmalı bence.
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Kulaklıkları inceledim.Gerçekten kaliteli kulaklıklar.Lakin şöyle bir problemim var.Kulaklıklar ne yazık ki Türkiye içinde satılmıyor.Yurt dışından sipariş ettiğimde de gelmesi 25-30 günü bulacak.Yakın bir zamanda üniversiteye başlayacağım için yurt dışından almam pek mümkün değil.Bu arada sitenizi inceledim.Çok yararlı bir site.Ostry Kc06 incelemenizi de okudum.Şuan Ostry Kc06 satın alabilme seçeneğim var.Bu kulaklığı satın almamı önerir misiniz?
    klasik müzik için jvc fxt90 ? jazz müzik için ostry kc06 ? rock müzik için rock zircon :D orhan gencebay için HATA 1204 kul edition. arada serdar ortaç dinlemek için VSD3. türk sanat müziği dinliyorsan CKS90 öneririm. elektronik müzik için ayrı öneri olmazsa olmaz tabii... efendim elektronik dinliyorsan CYBER markasının 00x666 modelini öneririm.

bakın kardeşlerim, bir kulaklık iyiyse iyidir. müziğe göre değişmez. asla değişmez. hiçbir koşulda değişmez. değişmez oğlu değişmez. hangi forumda sitede hangi incelemeci kankanın ne dediğinin hiçbir koşulda hiçbir zaman diliminde asla ve kata hiçbir anlamı etkisi yoktur. bu kadar basittir.

değişen tek bir konu var onun adı da bas. dım tıs müziği dinliyorsan aldığın bir kulaklığı çöpe, diğer kulaklığı kulağına gönderebilirsin bu kadar fark eder. onun dışında hiçbir şey farketmez. akustiği-midleri başarılı bir kulaklık dinleyeceğin tüm şarkılarda aynı başarıyı gösterir. tizleri iyi bir kulaklık dinleyeceğin tüm şarkılarda aynı başarıyı gösterir. sadece şarkılarda değil iyi kulaklık oyunda, filmde, ses içeren herşeyde iyidir. iyi kulaklık iyidir. o müziğe bu, bu müziğe bu diye birşey yok, kim ne derse desin asla ve kata olmayacak böyle birşey.

efendim x firması oturmuş milyon dolar yatırım yapmış ve keman seslerini %5 daha gerçekçi çıkarmayı başarmış (zira daha gerçekçi çıkarması zaten mümkün değil). bu kulaklığın fiyatı da 55.853 dolar. şimdi bu neyi değiştirdi ? inanın bana bazı kimseler sırf bu yalan dolan argümanları taze tutabilmek için böyle uçuk örneklere sarılabiliyorlar ki bu örnekler de çoğu zaman safsata oluyor. yani birkaç head-fi uçurması okuyup gerçekten kulaklığın öyle olduğuna inanıyor, evindeki koltukları, halıları, vitrini satıp gidip alıyor sonra herkese ne kadar öyle olduğunu anlatıyor ama aslında hepsi yalan.

klasik müzik kulaklığı diye bir kulaklık yok. varsa kimsenin olmadığı bir yerde var, o da bizi ilgilendirmiyor. tekrar tekrar söylüyorum, dinlenilen müziği etkileyen en önemli faktör ortalama başarısı en yüksek kulaklığı bulmaktır. sonra da doğru eq ayarı yapabilmektir. eq ayarlamayı bilmeyen birisi zaten hiçbir kulaklık hakkında konuşamaz. kaç yüz dolarlık kulaklık kullanmış olursa olsun. kulaklığın tonlaması hakkında yorum falan yapamaz, eq ayarlamadan sen ne tonlamasından bahsediyorsun her kulaklığın frekans dengesi farklı zaten.

neyse bunlar ban yağdırmaya başlamadan ufaktan kaçayım ben, herkes soruyor vaziyetu nerde ? bulamıyorsanız beni bakın bir saniye: vaziyetu geldi, kulakları deldi, sana seslendi, ses geri geldi, elektrik verdi oldum tiryaki katıl sen de bize, hep beraber ileri :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.