Şimdi Ara

kulakiçi kulaklık tavsiyesi (100 tl )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100 tl civarı kulakiçi kulaklık önerilerinizi bekliyorum.İzmirde oturanlar izmirde bulabileceğim yerleri yazarlarsa sevinirim.

• Eger yurticinden alacaksaniz (ki İzmirde diye aradiginiza gore..) Sony mdr-ex300 iyidir, mdr-ex50lp iyidir. Mediamarktlerde bulunabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative ep-630 öneririm. 100 tl altındaki kulaklıklarda bence çok iyi bir alternatif. Yani 80-90 tl ye alacağınız bir kulaklığın da ep-630 dan daha iyi olacağını ya da farkedilir derecede iyi olacağını düşünmüyorum.
  • sennheiser cx200 var aslında ama 70 tl falan fiyatı ama 90 -100 tl ye iyi bişey bulamicam galiba cx200 den iyi olarak ne olabilir.Marshall minör kulaklık var 100 tl deniyor
  • hangisi daha iyi
    PHILIPS SHE8500 mi yoksa SENNHEISER CX 150
  • Kesinlikle Creative EP630 !!!
  • ep630 da acaba kontrol paneli vr mı ses acma parca gecme mikrofon gibi? ve samsung telefonla uyumlu calısırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic aldım arkadaşlar buyrun izlenimlerim; http://forum.donanimhaber.com/m_64578989/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64578989
  • Bende Sony Ericsson MH100 Bluetooth kulaklık var. Üzerinden ses açma kapatma,şarkı değiştirme,gelen çağrıları yanıtlama özellikleri bulunuyor. EP630 bağladım. Gayet başarılı müzik kulaklığı Sony Ericsson Aino ile gelmişti.
    Ayrıca, EP630'un iphone için özel bir modeli var. Ancak sesi açıp kapatabiliyormusun onu bilmiyorum. HB'da görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul_Fly

Bende Sony Ericsson MH100 Bluetooth kulaklık var. Üzerinden ses açma kapatma,şarkı değiştirme,gelen çağrıları yanıtlama özellikleri bulunuyor. EP630 bağladım. Gayet başarılı müzik kulaklığı Sony Ericsson Aino ile gelmişti.
    Ayrıca, EP630'un iphone için özel bir modeli var. Ancak sesi açıp kapatabiliyormusun onu bilmiyorum. HB'da görmüştüm.
     kulakiçi kulaklık tavsiyesi (100 tl )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul_Fly -- 25 Eylül 2012; 11:10:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.