Şimdi Ara

kulak üstü kulaklık ve halk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, müziği seven bir kişiliğim var. Genelde kulak içi kulak ağrıttığı için, kulak üstü aldım. Okula giderken ve gelirken takıyorum ama, millet sanki ilk defa görmüş gibi baka kalıyor. Acaba sorun bende mi? Yoksa, halkta mı merak ettim şimdi. Kulak üstü kulaklık takan arkadaşlar varsa, bir el atsın. Yaşadığım yer modern bir yer.

• O değilde nolur otobüste sesi fazla açmayın nolur.. Kavga edecektim bu yüzden kaç kere. Yeter ulan biz sizin dımtısınızı dinlemek zorunda mıyız?
  • Sorun halkta bizim burada garipseyen görmedim
  • Gayet normal bisey sen rahat ediyosan sorun yok. Kulakici kulaklik takanada cins cins bakiyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz çekingen olduğum için garip geliyor beyler
  • Millet uzaylı görmüş gibi baktığı için sırf urbanın kulak üstü değilde kulak içini aldım,indirimle aynı fiyata geliyodu
  • Adam modern.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 0:28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RolloPS -- 22 Aralık 2013; 20:13:24 >
  • Bizim halkta sorun var ushanka şapka kullanıyorum sanki uzaydan geldim yobazlıktan başka birşey değil.
  • Bende bakarım yalana gerek yok ama kulaklığın markasını merak ettiğim için, bazıları gerçekten çok güzel oluyo arada heveslenmiyor degilim ama giyim tarzıma uymuyor diye vazgeciyorum

• Sorun halkta.Bizim burda da garip karşılıyorlar.
  • sen bide bisiklete binerken kask tak + gözlük yapmutluk tayt tan bahsetmiyorum bile
  • beyler, var mı başka kulak üstü kullanan Son MDX 100 kullanıyorum beyaz renk. Bu arada, evet beyler toplumun kaçınılmazı ama rahatsız oluyorum bu durumdan bunun yüzünden kapşon takıp duruyorum. LOL
  • ben bundan 7-8 sene önce takardım o zamanlar ortalıkta bukadar yaygın değildi kulaklık takmak takanlarda dandik nokia telefon kulaklığı takardı sen birde ozamanlar neler çektiğmi düşün sanki yolda e.t geçiyor
  • Sorunun halkta olduğunu anladımda, bi barzo çıkıp birşey ders fena karışır ortalık. Diyeceğim, varsa böyle takan hiç karşılaştılar mı halk tarafından kötü eleştiri vesaire. Birde, sabah evden çıktım taktım kafama yolda iki tane kız gördüm 'liseli' ondan sonrasında baktılar, geçtikten sonra kikirdediler. Dedim ne oluyor burada.
  • Hadi lan abartma, ben hergün Fatih'te kulaküstüyle geziyorum, orda bile sorun olmuyo, barzo gibi son ses açıp milleti rahatsız edersen, tabi halk memnun olmaz, türk halkını bu kadar da küçültmeyin!
  • Bende bu aralar kafa üstü kullanıyorum. Kullandığım kulaklık bu :

Modeli: Sony MDR ZX600
     kulak üstü kulaklık ve halk

İnsanların bana tip tip baktığına hiç rasgelmedim açıkcası. Benim gibi birçok insan var sokakta bu tarz kulaklıklardan kullanan. Ayrıca otobüsteyken ne benim müziğim insanları rahatsız ediyor nede onların ve çevrenin sesi beni rahatsız ediyor. Bu şekilde insanların da dikkatini toplamamış oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 22 Aralık 2013; 21:49:38 >

• 3-4 aydır takıyorum hiç olay yaşamadım kimsenin baktığını da farketmedim
  • Sen neredesin bilmiyorum ama İstanbulda da tuhaf bakıyorlar.

1 gün taktım 2. Gün kulak içine geri döndüm. Evde takılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.