Şimdi Ara

Kulak Tıkanıklığı ve Düşük Duyma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gündür devam eden bir problemim var. Banyo yaparken su kaçtı sağ kulağıma. Ve o gün bugündür sağ kulağım çok az işitiyor... Geçer dedim ama bende bıktım. Arkadaşlarımın dediğini bile anlyamıyorum bazen... Doktora gitmekten ziyade ne gibi şeyler önerirsiniz? Bir arkadaşım sigarayı kulağına tıkınca (içilen tarafı ve sigara yanık olacak) oradaki nemi falan alıyormuş dedi. Bugün eve gelip denedim. Şimdide az önce denedim. Kulağımda birşeyler oldu ama yine de tam iyi duyamıyorum. Hani ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum. Diyebilirsinizde arkadaşınız sallamış diye. Şimdi tek sorum bunu nasıl atlatabilirim. En kısa sürede atlatmak istiyorum ama yardımlarınız gerek... Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 29 Nisan 2011; 22:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider
    Doktora gitmekten ziyade ne gibi şeyler önerirsiniz?

Güzel kardeşim, aptal olma! Bir hastalığın varsa doktora gitmekten ziyade bir şey olabilir mi?

1 ay önce sağ kulağım duymamaya başladı. Ertesi gün doktora gittim ve ani işitme kaybı diye bir rahatsızlık olduğunu öğrendim. Bugüne kadar adını bile duymamıştım. 1 aydır tedavi görüyorum ve şu anda ancak %70'e kadar geriledi. Zaten bu hastalığın adının duyulmamasındaki en büyük etken de hastaların yarısından fazlasının doktora gitmemeleri.

Bir an önce KBB uzmanına git. Hemen işitme testi yaptıracaktır. Durumuna göre tedavini başlat.
  • Tamamdır. Salı günü gideceğim zaten doktora...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.