Şimdi Ara

Kulak tıkacı kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uyurken sese karşı aşırı duyarlıyım. En ufak şeyden uyanıyorum ve uzun süre tekrar uyuyamıyorum. Yatarken kulağımı acıtmayacak kulak tıkacı lazım bana genelde yan yattığım için batma yapmaması lazım. Var mı böyle bir icat?

• Ben korkarım öyle şeyden ya içine kaçar falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde uyuyan biri varken ses yapmaması gerektiğini bilmeyen bir öküzle birlikte yaşıyorum. Öyle bir öküz ki benim odamın kapısının önünden salona ''çay ister misin'' diye bağırıyor. Bu yüzden bu konuya aşinayım. Venitex diye bi marka var ucuz ama maalesef malzemesi kötü. Elinizle ufaltıp kulağa sokana kadar eski şeklini alıyor. Bu alanda en iyisi 3m kulak tıkacı. Yalnız ne kadar iyi olursa olsun kesinlikle kulağı rahatsız ediyor. Onu göz önünde bulundurarak alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 24 Mart 2017; 22:45:5 >
  • yurtta kullanıyorum ne sabah alarmı ne başka bir şeyi duymuyorum, sabah kulağından çıkarınca aşırı rahatlayacaksın ağrı yapabiliyor uzun süreli kullanımda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende çıt sesi çıksa dahi uyuyamam. Evimize yakın bir mesafede de bir fabrika var ve haftada bir gün hariç gece gündüz çalışıyor. Kulak tıkacıda rahatsız ettiğinden dolayı alışamadım ama telefonumun kulaklığıyla uyuyorum, sesi hiç geçirmiyor.
  • askerde kullanmıştım silikon bi tıkaç kulak içi kulaklıklara benzer bişi işçi malzemeleri satan dükkanlarda vardır. Sesi tam gidermiyor minimize ediyor.
  • Uyurken degilde calisirken kulak tikaci kullanmaktan kulaklarim yara olmustu . Kucuk olanlari kullanabilecegini sanmiyorum . Sogukta kulaklar etkilenmesin diye kafaya takilan seyden alip kullanabilirsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyanmak için bu xiaomi mi band gibi bileklikler kullanılabilir titrete titrete uyandırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.