Şimdi Ara

Kulak ici kulaklik onerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben muzik konusunda son derece hassas birisiyim. Oyle her tarz muzigi dinleyemiyorum. Tabii bu benim belli bir tarzda
    tikilip kaldigim anlamina gelmiyor. Genellikle bass agirlikli sarkilar hosuma gidiyor. Yine de her enstrumanin sesini derinden
    duymayi(ornegin kemanin acikli sesinin icimi sarsmasini, davulun kafami patlatmasini vs.) mumkun oldugunca az gurultulu bir sekilde
    istiyorum.

Su an icin mp3 calar veya mp4 oynaticim yok. Onceki telefonum samsung sgh-g600 idi ve onunla gelen kulaklik muhtesem bass
    veriyordu. Fakat nokia n95'e gectim. Bu kulakligin girisi ise usb idi; usb kismini cikardigimda, n95te cok kisa kaliyor kablo.
    Ben de arayisa girdim. Girdim girmesine de hem bana gercekten sesleri derinden verecek hem de uygun fiyata bulamiyorum. Bir sorunum
    daha var;

1) onca yabanci site karistirsam da ve burada acilmis bir ton kulaklik konusunu okusam da KULAKLIK ALACAGIM ZAMAN FREKANS ARALIGINA MI BAKACAGIM EMPEDANSINA MI SES BASINC SEVIYESINE mi?

2)Su an icin 40 TL'nin uzerine cikamiyorum. Ki ben bu tur seylere hic 100 TL civari para vermedim. Lakin inatciyimdir bu durum
    degisebilir. Bana cidden yukaridakileri baz alarak onerebileceginiz hangi kulakliklar var?

• Sony MDR-EX300SL kullanıyorum ama dikkat edin sahtesi de var piyasada
    2.el satış kısmında arkadaşın biri sıfır satıyor çok başarılı bence ben basınç vs kısmından fazla araştırmadım
    deneyimli bir arkadaşıma sordum denedim begendim aldım...
  • 1) onca yabanci site karistirsam da ve burada acilmis bir ton kulaklik konusunu okusam da KULAKLIK ALACAGIM ZAMAN FREKANS ARALIGINA MI BAKACAGIM EMPEDANSINA MI SES BASINC SEVIYESINE mi?

Hiçbiri önemli değil.

Brainwavz Alpha Pro.
  • quote:

Brainwavz Pro Alpha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.