Şimdi Ara

kulak deldirme?aynı anda 2 tane (deldirdim 1.sini)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
18.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olma ihtimali var mı aynı anda 2 tane yoksa, tek tek mi?dudak deldirdim daha önce ama yine de soruyorum acısı ne kadar?

edit:bu arada konu dışı uzaklaşırmam yeni kalktı bazı hatalar olabilir artık yazarken tedirgin oluyorum affedin hata varsa yeni ısınıyorum

edit:deldirdim.yakında yeni küpe alınca sslerini atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 16 Şubat 2012; 18:19:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulağa Aynı Anda İki Delik Deldirme

Kulağına birinci deliği deldirdikten sonra ikinci bir delik deldirmeyi düşünebilirsin. Kulağa aynı anda iki delik deldirme işlemi, genellikle kulak memesine ikinci bir delik eklenmesiyle sonuçlanır. Bu işlem, kombinasyonlarını çeşitlendirmek isteyenler arasında popüler bir seçim haline geldi.

Acı Seviyesi

İkinci kulak deliği deldirme işleminin acı seviyesi, ilk deldirmeden biraz daha yüksek olabilir. Ancak acı, kişinin ağrı eşiğine bağlı olarak kişiden kişiye değişebilir. İşlem genellikle hızlıdır ve birkaç saniye içinde tamamlanır.

İyileşme Süreci

İkinci kulak deliğinin iyileşme süreci, ilk deldirmeye benzer. Delikler genellikle birkaç hafta içinde iyileşir. Bu süre zarfında delikleri temiz tutmak ve enfeksiyon riskini azaltmak önemlidir.

Önlemler

Kulağına iki delik deldirmeden önce, aşağıdaki önlemleri alman önemlidir:

• Güvenilir ve lisanslı bir piercing stüdyosu seç.
    • Steril iğneler ve ekipmanların kullanıldığından emin ol.
    • Alerjilerin veya tıbbi durumların olup olmadığını piercing uzmanına bildir.
    • Piercing sonrasında bakım talimatlarına dikkatle uy.

Çift Deliklerin Bakımı

İki kulak deliğini deldirdikten sonra, delikleri temiz tutmak ve enfeksiyonu önlemek için aşağıdaki adımları uygulamalısın:

• Delikleri günde iki kez antibakteriyel sabun ve suyla temizle.
    • Delikleri deniz suyu solüsyonu ile günde iki kez yıka.
    • Piercing uzmanının önerdiği solüsyonları kullan.
    • Takıları çıkarma veya oynatma.
    • İyileşme süreci boyunca yastık kılıflarını sık sık değiştir.

Sonuç

Kulağa iki delik deldirme, kulak piercing'lerini çeşitlendirmek ve görünümünü geliştirmek için popüler bir seçenektir. İşlem genellikle hızlıdır ve iyileşme süreci ilk deldirmeye benzer. Öncelikleri güvenlik ve hijyen olan lisanslı bir piercing stüdyosu seçerek, komplikasyonları en aza indirebilir ve güzel ve sağlıklı kulak piercing'lerine sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende sol kulagı deldırmeyı dusunuyorumda okul nası olucak onu bılmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Bende sol kulagı deldırmeyı dusunuyorumda okul nası olucak onu bılmıyorum

üzerine bant yapıştırırım ben o problem değil yani süs olmadıkça kızmazlar diye düşünüyorum.
  • konu 2. sayfaya düştü yukarı biraz. :) bilgi almadan deldirmek istemiyorum.
  • Bende cumartesi deldircem bakcaz artık
  • Arkadaş bi ara abartıp 3tane deldirmisti sol kulak üst taraflara. Delinirken acı çekmemişti. Ama sonrasında bi kaç gün sızlıyomus sanırım. Ama ağrı kesiciyle aşılmayacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Zaten sen kulak memesini deldireceksin sanırım. Acısı daha da az olur.

Özet: Katlanılamayacak birşey değil. 1 tane deldirmekten bi farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Donum Var -- 16 Şubat 2012; 1:07:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Donum Var

Arkadaş bi ara abartıp 3tane deldirmisti sol kulak üst taraflara. Delinirken acı çekmemişti. Ama sonrasında bi kaç gün sızlıyomus sanırım. Ama ağrı kesiciyle aşılmayacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Zaten sen kulak memesini deldireceksin sanırım. Acısı daha da az olur.

Özet: Katlanılamayacak birşey değil. 1 tane deldirmekten bi farkı yok.

yani ama şöyle bir şey düşündüm yarın 1 tane deldiriyorum eğer iyi olursa 2.yi açtırıyorum :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 yıldır kulağım delik ilk deldirirken sadece kulağın kızarıyor acı çekmiyorsun krem filan veriyorlar hepsi yalan deldikten sonra 1 hafta kadar kalması gerekiyor ben lise 4 gidiyorum 4 ay takmadım kapanmadı alışınca böyle deldirmemeni tavsiye ederim apache sürüsüde artık kulağını deldiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

5 yıldır kulağım delik ilk deldirirken sadece kulağın kızarıyor acı çekmiyorsun krem filan veriyorlar hepsi yalan deldikten sonra 1 hafta kadar kalması gerekiyor ben lise 4 gidiyorum 4 ay takmadım kapanmadı alışınca böyle deldirmemeni tavsiye ederim apache sürüsüde artık kulağını deldiriyor

takıcağım küpeler farklı yani apaçilerin taktığı çakma pırlantalardan değil :) herbirini şimdiden buldum ve yani nerdeyse çoğu kişi görmemiştir onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

5 yıldır kulağım delik ilk deldirirken sadece kulağın kızarıyor acı çekmiyorsun krem filan veriyorlar hepsi yalan deldikten sonra 1 hafta kadar kalması gerekiyor ben lise 4 gidiyorum 4 ay takmadım kapanmadı alışınca böyle deldirmemeni tavsiye ederim apache sürüsüde artık kulağını deldiriyor

takıcağım küpeler farklı yani apaçilerin taktığı çakma pırlantalardan değil :) herbirini şimdiden buldum ve yani nerdeyse çoğu kişi görmemiştir onları

Apaçi diyoruz her yerdeler 2 gün sonra lan bu benim küpe değil mi nerden buldular acaba dersin

• quote:

quote:

quote:

Apaçi diyoruz her yerdeler 2 gün sonra lan bu benim küpe değil mi nerden buldular acaba dersin

yok onların bunu bulmak değil takacaklarını sanmam

ki görürsem ağlayacağım kesindir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok onların bunu bulmak değil takacaklarını sanmam

ki görürsem ağlayacağım kesindir.

• 17 yasindayken kupe takiyordum askere gidecegim zaman cikarrtim 4 senedir takmiyordum kupelerimi atmadim duruyor bugun kolonya ile temizledim yeniden takmaya baslicam yarindan itibaren siyah nokta kupe ve bvlgari halka kupe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IReu

17 yasindayken kupe takiyordum askere gidecegim zaman cikarrtim 4 senedir takmiyordum kupelerimi atmadim duruyor bugun kolonya ile temizledim yeniden takmaya baslicam yarindan itibaren siyah nokta kupe ve bvlgari halka kupe

bunlar zaten çok bilindik şeyler çok farklıları var aklımda :D
  • Bence önce mıknatıslı küpelerden tak çevrenin nabzını yokla duruma göre deldirirsin
  • quote:

quote:

17 yasindayken kupe takiyordum askere gidecegim zaman cikarrtim 4 senedir takmiyordum kupelerimi atmadim duruyor bugun kolonya ile temizledim yeniden takmaya baslicam yarindan itibaren siyah nokta kupe ve bvlgari halka kupe

Ayrica acimiyor uyusturuyor eczaci kari kulak memesini spreyle sonra tabancayla basiyo kupeyi hic bisi anlamiyon
  • quote:

quote:

Farklılık dedinde teyzemin küpesi aklıma geldi bildiğin çember takıyor kulağına sende öyle bişi mi yapıcaksın
  • küpelerin sslerini at da belki ben de takarım

valla kardeş ben tek tek deldirdim, sol kulakta iki tane delik var. ilk delindiği anda çok az bi ağrı-acı arası bişey hissediyorsun, ama öyle fazla etkili olmuyor. zaten sonra da acı falan hissetmiyorsun. ama şu var kulak deliği ilerleyen günlerde biraz sıvı birşey salgılıyor, arada bir temizlemen lazım. yani bende öyle oluyordu, belki sende olmaz.

bu arada küpe konusunda ciddiyim, bende apaçi gibi ya taş ya da halka yanlısı değilim. şimdi bile kulağımda kızılderili başı ile tavla zarı figürü olan küpe var. eğer düzgün bişeyler bulduğunda küpenin sslerini buraya koyarsan müteşekkir kalırım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

küpelerin sslerini at da belki ben de takarım

valla kardeş ben tek tek deldirdim, sol kulakta iki tane delik var. ilk delindiği anda çok az bi ağrı-acı arası bişey hissediyorsun, ama öyle fazla etkili olmuyor. zaten sonra da acı falan hissetmiyorsun. ama şu var kulak deliği ilerleyen günlerde biraz sıvı birşey salgılıyor, arada bir temizlemen lazım. yani bende öyle oluyordu, belki sende olmaz.

bu arada küpe konusunda ciddiyim, bende apaçi gibi ya taş ya da halka yanlısı değilim. şimdi bile kulağımda kızılderili başı ile tavla zarı figürü olan küpe var. eğer düzgün bişeyler bulduğunda küpenin sslerini buraya koyarsan müteşekkir kalırım sana

bak ilki kurbağa renksiz metal rengi ölü gibi duruyor başı ve ön ayakları ön ksımdan sallanıyor, arka taraktada arka ayakları sallanıyor sanki deliğin üstünde asılı kalmış gibi duruyor ve acayip gerçekçi çizgi film karakteri gibi değil.2.sini sen bilirsin çemberi ters taktığını düşün ama çok ince uç kısımları açık, aşağı doğru sallanıyor ve uçlarında minik topuzlar var 1den fazla takınca hoş ama tek olunca kötü duruyor,birde onun tek taraflısı var.buldukça ss koyarım zaten konu açıp :)

• @s.uzun çevremdekiler ailem dahil bu olaya çok anlayışlılar karşı çıkan yok :)

@IReu iyi yani dudak delerken bildiğin kapkalın bir ineyi geçirip öteki taraftan çıkartıyorlar tabanca yok ve acıtıyor.

@Mert103 yazdım daha temin ne takacağımı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.