Şimdi Ara

Kulağım kanıyor (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulağımı kulak çubuğuyla biraz temizledikten sonra kan olduğunu gördüm. fazla mı baskı yaptım çubukla sanki ondan mı ,herhangi bir soruna yol açar mı ?

• up
  • Doktora git acile hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun diğeriyle idare edersin artık.

• Fistikli olsun

• çok ilerletmişsin çubuk beynine girmiş beyin kanaması geçiriyorsun
  • Olum hemen koş hastaneye kulaktan kan gelmesi beyin kanamasına yol açar önce kulakların duymamaya başlar ardından gözlerin kararır gibi olup ağzından ateş çıkarmaya başlarken mide asitin gaztroendiksiyon olup kılcal damarlarını emmeye başlar kılcal damarlarınla mide asidin işi pişirirken biryandan ağzından ateş çıkarırsın ve vücudun bu kadar fanteziye dayanamaz ve kendini döller ve ikiye bölünüp insanları kulak memelerinden ısırmaya başlarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

çok ilerletmişsin çubuk beynine girmiş beyin kanaması geçiriyorsun

o anki acele, panik ve endişe ile sizden yardım istedim fakat pekte yardım eder gibi bir amacınız yok neyse ben bi gideyim doktora
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxpisikopat

Olum hemen koş hastaneye kulaktan kan gelmesi beyin kanamasına yol açar önce kulakların duymamaya başlar ardından gözlerin kararır gibi olup ağzından ateş çıkarmaya başlarken mide asitin gaztroendiksiyon olup kılcal damarlarını emmeye başlar kılcal damarlarınla mide asidin işi pişirirken biryandan ağzından ateş çıkarırsın ve vücudun bu kadar fanteziye dayanamaz ve kendini döller ve ikiye bölünüp insanları kulak memelerinden ısırmaya başlarsın.

teşekkür ederim
  • bence abartılacak bişey yok alt tarafı kulak çubuğunu fazla sokmuşsun.
  • Dusunselidir kaba boşalt

• Kulak zarını patlatmışsın. Kulağın kulaklığı gitmiş. Artık bakire bir kulak istemeye hakkın yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Kulak zarını patlatmışsın. Kulağın kulaklığı gitmiş. Artık bakire bir kulak istemeye hakkın yok!

peki,, o halde sizle ve özellikle kulağınızla tanışabilir miyiz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr. Albus Dumbledore -- 23 Ocak 2015; 15:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr. Albus Dumbledore

quote:

Kulak zarını patlatmışsın. Kulağın kulaklığı gitmiş. Artık bakire bir kulak istemeye hakkın yok!

Offf manyak laf edit atmış bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takasugi

quote:

quote:

Offf manyak laf edit atmış bide

üzgünüm, yazım hatası
  • quote:

quote:

Başka kulak çöpleri mi lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Olum hemen koş hastaneye kulaktan kan gelmesi beyin kanamasına yol açar önce kulakların duymamaya başlar ardından gözlerin kararır gibi olup ağzından ateş çıkarmaya başlarken mide asitin gaztroendiksiyon olup kılcal damarlarını emmeye başlar kılcal damarlarınla mide asidin işi pişirirken biryandan ağzından ateş çıkarırsın ve vücudun bu kadar fanteziye dayanamaz ve kendini döller ve ikiye bölünüp insanları kulak memelerinden ısırmaya başlarsın.

Yazarken hiç üşenmedin mi be usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

quote:

Yazarken hiç üşenmedin mi be usta

hayır

• Duymanda sorun yoksa Bişey olmaz sana kulağımdan geçirdiğim ameliyatları saysam yuh dersin.1 hafta kulağımdan kan aktığını bilirim.kulağıma pamuk tıkayıp geziyodum her sabah uyandığımda yastıkta kan oluyordu

• Pamuğa limon + oksijenli su sıkıp kulana bastır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.