Şimdi Ara

küfür niye bu kadar çoğaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler eskiden beri bu sitede takılan üstadlarımız var onlar daha iyi bilir böyle şakalaşmalar falan vardı ama son günlerde küfürleşme baya artmış forumda sebebi nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acizlik.
  • tAcizlik

• Hak eden çoğaldığındandır. Önceden de küfür çoktu.

• Çünkü küfür mitoz bölünüyormuş

• Inci sozluk özentiligi

Küçücük cocuklar sokakta birbirlerine küfürlü konuşuyor buraya gelince cok kufur edemiyorlar ama saçma sapan hitap sekilleri var

Laf yiyince altta kalmamak icin sincap diyenler var

Kimse de saygı kalmamış .

• onların artık zeka seviyeleri düşünce açıklamaya yetmiyor. onlar da beyinlerini kullanamadığı için basit olarak küfür ile fikir belirtmeye çalışıyorlar hepsi bu. çünkü bacak arasından çıkan düşünce beyinden çıkan düşünceden daha basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Ne haketmesinden bahsediyorsun? Küfür yaşı nerdeyse 8-9 kadar inmiş. Daha işlev görmeyecek çocuklar bile ana Avrat kayıyor. Üstelik sanki normalmiş gibi konuşuyorlar 2 sözlerinden biri küfür. Özellikle de kelimelerin sonuna ekliyorlar malum küfürü.

Geçen ailemle parka gittik ben utandım resmen. Otururken Yanımıza paten kaymaya gelen cocukların yaş aralığı min10-max15 dir ağızlarından pislik akıyor. Nasıl aileler var anlayamıyorum hiç mi karışmıyorlar görmüyorlar
    Gerçi hoş evde sürekli öyle konuşuluyorsa çocuk ne yapsın.
    Yazık gerçekten. Özellikle bu yeni nesile çok yazık oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Ne haketmesinden bahsediyorsun? Küfür yaşı nerdeyse 8-9 kadar inmiş. Daha işlev görmeyecek çocuklar bile ana Avrat kayıyor. Üstelik sanki normalmiş gibi konuşuyorlar 2 sözlerinden biri küfür. Özellikle de kelimelerin sonuna ekliyorlar malum küfürü.

Geçen ailemle parka gittik ben utandım resmen. Otururken Yanımıza paten kaymaya gelen cocukların yaş aralığı min10-max15 dir ağızlarından pislik akıyor. Nasıl aileler var anlayamıyorum hiç mi karışmıyorlar görmüyorlar

Aynısı defalarca başıma geldi, bir sitede denk geldim.Bunlar küfür etmeyen iyi çocuklar içinde var gene kanı bozukta neyse ben cips aldım çocuklara, aferin siz terbiyeli çocuklarsınız küfür etmiyorsunuz helal olsun size dedim.Şimdi ne zaman o yerden geçsem çocuklar her görüşünde hem selam veriyorlar hemde hiç küfür ettiklerini duymadım...

Gece olunca cümleler pek sağlıklı olmuyor.Kafam yerinde değil az, kusura kalmayın.

• Kelime haznesi dar olan insanlar küfüre ihtiyaç duyarlar. Türkçemiz gün geçtikçe eriyip gittiği için bu kadar yaygınlaşması normal.

• ben hatırlıyorum da eskiden forumdaki en ağır tabir "kasayı yan yatır" , "montla sıç"(bknz. karikatür) filandı.. "yeni nesil" diyip kurunun yanında yaşıda yakmak istemiyorum ama malesef birazda doğru..
  • Küfür kafir kelimesinden türemiştir. Kafir Allahı inkar eden demektir. Biz ona küfür değilde sövüp saymak desek. Bknz sınavlarda çıkabilir....
  • Hak ettiğini bulanlar var.
  • hep sözlükler yüzünden harbi söylüyorum 1 kere girdim 5 dk meraktan anladım ne b*k olduğunu
  • Son günlerde arttı desek yeri, liseli arkadaşlar tatile girmeye başlayınca olası şeylerdi bunlar.
  • Bu mesaj yazar tarafından,sıradan üyelerin de görebilmesi için tekrar düzenlenmiştir.

Çok doğru söylediniz.14 yaşındayım,öyle anlar geliyor ki yaşadığım çevreden hatta en yakın arkadaşlarımdan dahi utanıyorum.Her cümlenin içinde en az 1 küfür var.Hele sınıfta bir çocuk var küfürsüz tek bir cümle dahi kuramıyor.Kız arkadaşlarımın yanında ediyor da ediyor.Ben utanıyorum ya.Bacak arası konuşuyor,yanımdaki kız adına ben üzülüyorum,utanıyorum.Devlet hiç mi el atmaz.Okullarda kontrol edilsin.Küfür denetlensin.Yazık ya.Mahallede 5 yaşındaki çocuk ana-bacı sövüyor,kızlara laf atıyor.Yazık.
    Tayyib'in bir sözü vardı hatırlarım."Biz sokaklarda ellerinde silahlı bıçaklı,ağızlarında küfürlü çocuk bırakmayacağız.Sokaklarda artık ellerinde iPad'iyle,kitabıyla,sosyal çocuklar olacak"[Yanlış hatırlıyor olabilirim]Hani?Daha 2 hafta önce bir otobüsten indim.İner inmez arkadan 8 kişi geldi otobüsün önünde durdu.Biri kapıya vuruyor kapıyı aç ****** diyor diğeri silahıyla 3 el havaya ateş açıyor.Diğeride bıçakla otobüsü çiziyor.Ülke nereye gidiyor.
    Alakasız oldu ama yinede yazmak istedim.Amacım başbakanımızı kötülemek değil,yanlış anlamayın.

• quote:

Maalesef zaman bozuk hocam çevreden/anne babadan kaynaklanıyor çoğunlukla

• quote:

Ben forumdan bahsediyorum.

• Ara genel müdüre sor ...
  • Küfür hayatın gerçeğidir her yerde edilmelidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.