Şimdi Ara

KUDEB Reddedildi Ve Yol Ayrımındayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asikaloy

Hocam bu kısım çok komik .d Ailem zamanında iyi işler yaptı ve güzel mülkler aldık. Fakat yıllar önce babamın yaşadığı bir kazadan ötürü artık maddi durumumuz koçta paralı yurt gibi kaynaklar için yetersiz. Ve çok ironik ki çeşitli kurumlara burs başvurusu yaptığımda belgeleri görüp yüzüme gülüyorlar ama benden daha iyi durumda olan adamlar benim daha çok ihtiyacım olan bursu alıyorlar.
    Öyle kardeşim öyle vallahi kendimden biliyorum. Ben de hiçbir şey alamıyorum burs olaral sma kriterlerden dolayı. Allah yardımcın olsun zor durum. Tercihler yarın son değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asikaloy kullanıcısına yanıt
    Koçun bu sene çok yükselmeyeceğini söyleyebilir miyiz bu KUDEB olayı ve kontenjan dolayısıyla? Matematik ve fizik ne kadar ilerler?
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlaşılan düşecek koç bu sene, zaten ilk bine giren adamların yüzde yetmişi maddi açıdan ortalama ve altı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam kykda neden kalmıyosun anlayamadım acıkcası
  • Hocam ben kyk ne bilmiyorum bile, kyk yurdu falan diyorlar da bakmadım hiç

• bateren kullanıcısına yanıt
    Zor mu 15 kisiyle tanıştıysam 10u çap yapıyordu hocam. 2.8 ortalama ile her turlu cap yapılıyor trde en rahat çap yapılan ve bunu bilinçli bir şekilde tesvik eden okul koçtur.

Varlığın bile mutlu etti okuyunca. Kafandaki şeyi özetleyebilir misin çok merak ettim? İnsan formunda AGI üretip tüm sistemi domine etmeyi mi istiyorsun? Seri üretim dahiler, hepsi sana ve emellerine çalışacak :)

Umarım istediğin eğitim olanaklarına kavuşursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan2e7n -- 12 Ağustos 2020; 23:21:3 >
    Benzer durumdayım
    Boğaziçinde fizikten girip bilgisayarla çap yapma imkanı var sanırım boğaziçi deneyebilirsiniz

• Numan2e7n kullanıcısına yanıt
    Evet hocam koç'u fethedip burs politikasını değiştiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asikaloy -- 12 Ağustos 2020; 23:23:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bateren

Hocam çap hayalleri uzun sürmüyor diyorlar Koç adına konuşuyorum. Zaten çok zor diyorlar bölümlerine
    Bu asparagas bilgi. Çap hayalse Koçta, diğer üniversitelerde rüyadır o zaman

• Ec jok E kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayara talep çok olduğu için baya bi zor olur. Matematik özelinde konuşacak olursak araştırmalarım sonucu sadece 1 kişi aldıklarını duydum. Ayrıca geçen senelerde 3.5 üstü ortalamayla endüstriden bi abimiz yan dala bile kabul alamamış. Bilgisayar ve ee nin taliplisi çok malesef
    Cidden merak ettim yalnız
  • Numan2e7n kullanıcısına yanıt
    Şarjım bitmek üzere daha sonra hatırlatın konuşalım, kafamda çok fazla şey var fakat hepsi için gereken temel yeterlilikler sabit ve hepsinin ortak noktası neuroscience

• Koç Üniversitesi burs sistemi tam anlamıyla saçmalıktır geçmiş olsun hocam

Tavsiyem burs veren yeri darlaman. Tam burs kesinse yazamam, gelemem vb seyler etkili olur. Hemen pes etme en azindan yurt bursunu kap.

• Sabancı kontenjan artışıyla birlikte sayısal 1700-1800 gibi bir sıralamayla kapatır bence. İçiniz rahat olsun. Tabii ki kesin olarak bilemeyiz ama bence yerleşirsiniz.

Koç birkaç senedir bu saçmalığı çıkarmış. Eskiden böyle değildi.

• koç’ta kudeb çıkmayan arkadaşlar,yarın kurumu arayıp gerçekten ihtiyacınız olduğunu anlatıp yanlışlık olduğunu,gerçekten masrafları ailenizin karşılayamayacağını bildirirseniz kudeb çıkabilir.çevremdeki bazı kişiler ilkte çıkmamasına rağmen bu şekilde kabul aldılar.peşini bırakmayın.

Acayip ilgimi çekti. Ve merak ettim. Sakıncası yoksa.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Bence sword art online izlemiş, sanal gerçeklik kasıcak direk zihin ile bağlanıcağın :D.
  • Nerede oturuyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.