Şimdi Ara

Küçük, zengin ve AHLAKSIZ bir DİZİ: KÜÇÜK SIRLAR... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skllmyh
    şurda dizi için ahlaktan bahsedenler eli cebinde geziyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Takiri

Ezel'i izleyen akıllı , bilinçli bu diziyi izleyen rezil , sapık mı oluyor ? nasıl bir televizyon faşiştliği bu ? isteyen izler istemeyen izlemez.

dizi kalkınca gençliğin yola girecek değil mi ? Aferim benim terbiyeli çocuklarıma.

+1500
    bukadar atarlanmak niye ki? bu memleket ne behluller ne ensest diziler gordu gecirdi ki liselerde olan durumda asagı yukarı boyle bu dizimi sorun oldu. yayından kalksınmıs yasaklansınmıs zaten yasaklar yuzunden bu haldeyiz.
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
    Benim de o kadar param olsun ben de okula arabayla giderim akşamda klube girerim.Zaten bu tip insanların gelecek derdi yokki; babasının işi onada yeter çoluğuna çocuğunada.He kendini geliştirirse kendine yarar sağlar geliştirmezse de hazırdan yer.Tabi bizim böyle bi şansımız olmadığı için okumaya devam edicez....
  • İslam hoşgörü diniymiş. Dizilerde ahlak anlayışı eleştiriliyor. Gerçek hayatta ahlak değerleri farklı olan napsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

bak birader, seni uzun zamandan beri takip ediyorum. neden böyle başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama benden sana bi öneri, böyle saçma başlıklar açma

Arkadaşım sen dedektifmisin? Moderatörmüsün ?
    Lütfen moderatör değilsen forum kurallarına göre davran.
    Arkadaşımız süper bir başlık açmış.Sen konunun içeriğini okumadan, takip makip
    ediyorum vb. yorumlar yapma lütfen.
  • Geçen denk geldi
    sinem kobal sarhoş rolü yapıyor(daha doğrusu yapamıyordu)
    bir insan bu kadarmı yapmacık olur ya rol 0 sırf millet kızları görmek için izliyor herhalde onu
    birazda gossip girl e benzettim senaryo kızlar felan
    hala nasıl kaç aydır devam ediyor hayret ediyorum
  • ben direk gossip girl izliyom saten bunlarda bi halt yok bu gossip girlin yanından bıle gecemez

chuck blair

blair nate i

nate serena yı

serena dan i

dan venessa yı

venessa nate i

nate o sarısın bombayı

sarısın bomba hapistekini

hapisteki serena yı

serena blair in uvey babasının oglunu

onun oglu baska fotorafcıdaki kızı

o fotorafcıdaki kızlardan biri dan ın babasını

dan ın babası serenanın annesını

serenanın annesı chuckın babasını

dan de hilary duff ı (dizideki adını unuttum)

chuck ın babası olur ortalık yatısır gıbı olur

ve

tu bi kontiniyıd derken

chuck jenny ye atlarken serena ortada kalırken nate ı sonra nate le cıkarken danı dan vanessa ya yazarken georgına yı georgınya koy gote rahmanNOKTA.GIF

sonra blaır prensı chuckta koylu kızı derken nate bıdaa baska bı sarısını(butun yaz sayısız manıtayla takıldıktan sonra) stopped.gif

devamı haftaya cnbc e de

bu dızıyle bunlar degıl sahin ağam bile yarışamaz

• sanki 1980 li yıllarda yaşıyoruzda tek kanallı sistem tek onu iziyorsunuz sanki sizi kim tutuyor ya binlerce kanal var geçersin olur biter

her diziyi eleştirip sonra özel sahnelerinde çoğunuzun tv içine girdiğinizide biliyoruz
    liseli gençlerin hayatı böylemi diyorsunda doğru kolejlerde vs git bi bak etrafındaki devlet okullarındada yapılan ahlaksızlıklara
    kısacası hayat üvey kardeşle planlar kimin eli kimin cebinde belli değil bunlar olan şeyler sanki türkiyede böyle şeyler hiç yaşanmaz gibi konuşma alla seversen
    kadın programlarında görüyoruz dayım amcam üye babam sonra hepsi uşağa yani burada
    bayağıda izlememissiniz belliii yazdıklarınızdan ben küçük sırlar fanı vs değilim ama durum bu arada aldığın mesajlar senin bakış açından ne görüorsan o
    VE
    ilk önce siz kendi toplumunuza bakıp düzeltin doğu anadoluda vahşeti töreyi ve abi ölünce karısını eş olarak almayı bırakın 15 yaşındaki kızları dedesi yaşındaki adamlarla evlendirmeyi kadın sadece çocuk doğrur gözüyle bakmayı bırakın sonra başkalarının hayatını adetini vs eleştirme hakkını kendinizde bulun

• ismi Gossip Girl olunca izliyosunuz ama türk bi yapım olup ismi küçük sırlar olunca izlemiyosunuz bu çok düşündürücü geliyo bana ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizem111

sanki 1980 li yıllarda yaşıyoruzda tek kanallı sistem tek onu iziyorsunuz sanki sizi kim tutuyor ya binlerce kanal var geçersin olur biter

her diziyi eleştirip sonra özel sahnelerinde çoğunuzun tv içine girdiğinizide biliyoruz
    liseli gençlerin hayatı böylemi diyorsunda doğru kolejlerde vs git bi bak etrafındaki devlet okullarındada yapılan ahlaksızlıklara
    kısacası hayat üvey kardeşle planlar kimin eli kimin cebinde belli değil bunlar olan şeyler sanki türkiyede böyle şeyler hiç yaşanmaz gibi konuşma alla seversen
    kadın programlarında görüyoruz dayım amcam üye babam sonra hepsi uşağa yani burada
    bayağıda izlememissiniz belliii yazdıklarınızdan ben küçük sırlar fanı vs değilim ama durum bu arada aldığın mesajlar senin bakış açından ne görüorsan o
    VE
    ilk önce siz kendi toplumunuza bakıp düzeltin doğu anadoluda vahşeti töreyi ve abi ölünce karısını eş olarak almayı bırakın 15 yaşındaki kızları dedesi yaşındaki adamlarla evlendirmeyi kadın sadece çocuk doğrur gözüyle bakmayı bırakın sonra başkalarının hayatını adetini vs eleştirme hakkını kendinizde bulun

Gizemmmmmmmm

• dikkat ederseniz bütün diziler (istisnalar hariç) geçmişte türk filmlerinin detaylı birer tekrarı. iyi düşünün bana hak vereceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

21 yy da yaşıyoruz.Bazı şeyleri aşmanız lazım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

şurda dizi için ahlaktan bahsedenler eli cebinde geziyor...

tombalacı onlar
  • Para varsa ve belli bir statü içindeysen ya da o statüde kalabilmek adına kariyer adına etrafındaki onlarca kişi ile yatıyorsan zevk için ya da başka bir amaç uğruna bunlara açıkça fahişe denmiyor üstelik modern ve çağdaş sıfatı veriliyor. İşin garibi saygınlıkta görüyorlar. Benim gözümde bir fahişeden çok daha adi bir yaşam sürüyorlar. Yukarıda biri 21 yüzyıldayız demiş bu zihniyetten ortaya çıkan sonuç yazıklar olsun. Bu zihniyetin hakim olduğu bu yüzyila bir çocuk dünyaya getirip getirmemeyi iyi düşünmek gerekiyor demekki. Diziye gelince yaşamda çocuk yaşta adiliğin gelebileceği son noktayı işliyor sevenlere iyi seyirler....
  • diziyi çıktığı gün yarım bölüm izlemiştim şimdi her bölümü izliyorum fena değil dizinin konusu Türk Malından iyidir en azından onu biliyorum
  • diziyi kötüleyenler gerçek hayatta o imkanlara sahip olsa galiba oturup her gün şiir yazarlar eğitime önem verirler tek eşlilikten yana olurlar değil mi?
  • Tek sorunu Türkiye'de çekilmesi.
  • Dünyanın %99 u gereksiz hayatlarını yaşıyor, kalan %1 gereksiz % 99 luk kısmı yönetiyor.

Yönetebilmek için kafayı boş tutmak lazım.

(bkz.televizyon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 2 Aralık 2010; 12:35:04 >
  • sizde pikaçu izleyip balkondan atlayan çocuk yaştamısınız sanki herşey süt liman bi küccük sırlar kaldı
  • ezele kurtlar vadisine laf yok ama değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.