Şimdi Ara

Küçük, zengin ve AHLAKSIZ bir DİZİ: KÜÇÜK SIRLAR... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayşegül için izliyorum,çok seksi o ye beybi.
  • @ sentez aynen bunlar kendi bozukluklarını herkeste var zannedenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

su anki liselerin durumunu anlatmıyor ama bi 10yıl sonrasındaki türkiyenin durumunu anlatıyor bence etek boyuda cok abartıldı

10 yıl sonra Türkiyedeki gelir seviyesi böyle olcaksa
  • yalnız film de bir sahnede okul bahçesindeki arabaları gösterdiler

eleanor vardı orda

Kızlardan birisini at götür. BAS Gaza yavrum Bas gaza ne basar ama yeehuhu
  • polat ve adamları çatır çutur adam öldürürken, adamları diri diri yakarken çocuk veya ergen gençlere birşey olmuyor dimi sırf yazı yazmak için yazılmış, adamlara bakın neler çekiyorlar yurt dışında bknz: The L Word fena yarışmadır hee 16+
  • Yabancı biri izlerse dudağı uçluklarmış. Gossip Girl de zaten Türk dizisidir. The O.C zaten Muğla'da çekildi.
  • dizi gerçekten berbat neyini izliyosunuz anlamadım.sevişme sahnelerinimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Ayşegül için izliyorum,çok seksi o ye beybi.

o ye beybi ben de bir hareketlenmeler oldu.
  • bu arada dizinin bolca reklamını yapmış oldunuz. hiç izlemeyen adam neymiş bu ya diyip araştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco_enisio

bu arada dizinin bolca reklamını yapmış oldunuz. hiç izlemeyen adam neymiş bu ya diyip araştırdı

Aynen, ben de yarın bir bakmayı düşünüyorum abarttıkları kadar varmıymış.
  • şurda dizi için ahlaktan bahsedenler eli cebinde geziyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh
    şurda dizi için ahlaktan bahsedenler eli cebinde geziyor...

Budur birader....
  • Herşey gibi bu dizi de çakma bkz. Gossip Girl :D Çoğu İzleyen kendini beğenmişlerin şımarıklıklarını vs değil oradakilerin tipine ya da görünüşü için izliyor ;)
    Ayrıca çok yapmacık 5 dk izledim baydı.. Kız çelme takıyor yüzüne su atıyor öteki mal mal bakıp gidiyor :D Şimdi burada olsa saç baş birbirine girerler :P

Adanalı'nın da bazı sahneleri çok yapmacık ama bu dizinin tamamı bariz belli olacak şekilde yapmacık duruyor.
  • kardeşim niye böyle yorumlar yapıp duruyonuz sizin yüzünüzden 31 çekemeyeceğim
    insaf edin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt937

quote:

Orijinalden alıntı: neco_enisio

bu arada dizinin bolca reklamını yapmış oldunuz. hiç izlemeyen adam neymiş bu ya diyip araştırdı

Aynen, ben de yarın bir bakmayı düşünüyorum abarttıkları kadar varmıymış.

Ben yarım bölüm izledim ama yaşımız 28 olduğu ve Askerliğini Üniversitesini Bitirmiş evli barklı bir insan olduğum için çokta mesaj almayı beklemiyorum TV'de izlediğim dizilerden Türkiye olarak dizi kalitemiz ortada bide Amerikalıların dizilerine bakın yani söylemeye gerek yok flashforwardın ilk bölümüne ayrılan bütçe ile Prison Break'in 2 sezonu çekilebiliyormuş bizim Kurtlar Vadisininde 10 sezonunu çekerle sanırım hiçbir mesaj almayı beklemeden boş boş merak üzerine izlenebilecek bi dizi mesaj almak isteyenler STV izlesin 5.boyut

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Yabancı biri izlerse dudağı uçluklarmış. Gossip Girl de zaten Türk dizisidir. The O.C zaten Muğla'da çekildi.

• saçma sapan bir dizi izleyenin aklına yanarım.Kim yazmışsa iyi yazmış.Ne lan o okul okul değil araba galerisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Yabancı biri izlerse dudağı uçluklarmış. Gossip Girl de zaten Türk dizisidir. The O.C zaten Muğla'da çekildi.

yani gossip girl'ü izleyen ordakilerin bundan kat be kat daha beter olduğunu biliyordur. severek izliyoruz İpek Karapınar

• quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Evet benim, neden soruyorsunuz?

git iskandinav baskonsolosluguna vatandaslik veya calisma izni istiyorum de , belki verirler.

babam mavi gozlu kumraldir . nordlara benzedigini soylemis bir norvecli onun sirkette calisan. norvec, isvec eski dogu blokundan vatandaslik ve isci talebinde bulunanlara kolaylik gosteriyodu iki sene once.

ben hiç benzetemedim iskandinavlara

bende hiç benzetemeden iskandivyanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

quote:

Orijinalden alıntı: mck55

Benim şu ana kadar hiç izlemediğim bir dizi var:Küçük Sırlar...Bu dizi hakkında yazılan bir yazıyı sizlerle paylaşıyorum. Semanur Sönmez Yaman'ın kaleminden Küçük Sırlar...

Küçük, zengin ve AHLAKSIZ bir DİZİ

Bu üçü bir arada paketin üstünde, bir dizi adı var. “Küçük Sırlar”

Küçük Ev’le büyüyen, romantik aile dizilerinden hoşlanan bir tipseniz baştan uyarayım, bu dizi hiç size göre değil.
    Zaten ne sırlar küçük, ne yaşananlar, ne de oyuncular…
    Hiç izlemeyenler için kısaca özetleyeyim, ben de her bölümünü izlemedim, izlemeye tahammül edemedim. Zaten bütün bölümleri izlemek için belli bir seviyenin dışına çıkmak gerekiyor. Neyse, dizi İstanbul’un ortasında, Türkiye’nin en eski lisesi İstanbul Lisesi’nde çekiliyor. Genel itibariyle tipik gençlik dizisi. Bir okul, okuldaki arkadaşlıklar ve okuldan dışarıya taşan gençlik muhabbetleri. Bu diziyi ayrıcalıklı hale getiren, liseli gençlerin hâli pür melali… Çünkü liseli kızların her biri manken ajansının katalogundan fırlamış gibi görünüyor. Boy-pos değil sadece; (noktalı virgül) kılık, kıyafet, saçlar… Mini etek ve abartılı dekolte, dizinin forması sanırım. Değil okulda, gece hayatının ünlü eğlence merkezlerinde dikkat çekecek türden her biri…
    Ayrıca çok zenginler. Zaten orası zengin öğrencilerin gittiği bir okul. Lüks arabalara biniyor, düğüne gider gibi gidiyorlar okula.
    Kıyafetleri anlatmıştım. Okulda sınıf-ders ortamı olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Okul sadece cinsel yakınlıklara zemin hazırlama mekânı olarak kullanılıyor dizide. Koridorlarda sarmaş dolaş kızlar ve erkekler, birbirinin partnerini ayartmaya çalışan gençler görüyorsunuz. Bir yabancı izlese dudağı uçuklar, abartmıyorum.
    Okul çıkışında iş de çığırından çıkıyor.
    O liseli kızlar, tecrübeli hayat kadınlarına dönüşüyor neredeyse… Alkollü içkiler çay gibi tüketiliyor. Cinsellik, günlük hayatlarının bir parçası. Ahlaktan, gelenekten, dînî ve toplumsal değerlerden vazgeçtim, cinsel yolla bulaşan hastalıklar bile umurunda değil kimsenin.
    Etraflarındaki insanlara bilerek-planlayarak kötülük yapmaya çalışıyorlar. Birilerini bir diğerleri, hatta yüzüne güldükleri arkadaşları için kötülük yapmaya teşvik ediyor, bu amaçla şantaj bile yapıyorlar.
    Kötülük gençlerle sınırlı değil. Anne-babaları, aile fertleri de sorunlu bunların. Kimi kızı yaşında hayat kadınlarıyla birlikte oluyor, kimi üvey kardeşiyle kötülükte işbirliği yapıyor.
    Anneler annelikten, babalar babalıktan velhasıl insanlar insanlıktan bîhaber…
    Dizide hiç mi iyi insan yok derseniz, bir küçük kız var. Burslu okuyor, fakir, varoş kızı… İyi kız rolü O’na verilmiş… Buna karşın okul arkadaşları tarafından aşağılanıyor, küçümseniyor ve dışlanıyor. O da, kötü kızlara yaranmak için tabiri caizse kendini paralıyor.
    İnsanların ahlakı “toplumu ifsat etmedikleri sürece” kimseyi ilgilendirmez ama burada durum farklı. Çünkü bu insanlar günlük hayatta da “kötülük ahlakına” sahip ve bu ahlaksızlığı bir mesaj olarak milyonlara iletiyorlar. Neyse, dizi ortamı aşağı yukarı böyle. Verdiği mesajlara gelince…
    1- Zengin insanlar güzel ve yakışıklıdır.
    2- Zengin insanlar ahlaksız olma hakkına sahiptir, zenginlik ahlaksızlığı bertaraf eder.
    3- İstanbul’daki özel liselerde içki içilebilir.
    4- Lise çağındaki bir genç, her haltı yiyebilir. Ailesi dâhil kimseye hesap vermesi gerekmez.
    5- Okullar sosyal hayatı geliştirme ortamıdır. “Eğitim” de ne ki?
    6- Fakir insanları kimse sevmez. Hem fakir hem iyi bir insansanız durumunuz daha da beter. En azından kötü olmaya çalışın…

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!!!

Dizide şöyle oluyor böyle oluyor diyip diyip yargılamışsın. EVLADIM DİZİ BU DİZİ. SENARYO.. SENARİST İSTER KIÇIYLA YAZAR İSTER AYAK PARMAKLARIYLA.. SENİN AHLAKINI BOZUYORSA İZLEMEZSİN OLUR BİTER. GO STV , KANAL7 Deriz sana burdan bütün DH'Ce..
    Sakin ol aslanım. Yavaşça klavyeyi masaya bırak ve biraz uzan rahatla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.