Bildirim
Küçük Sırlar dizisindeki okul..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: skllmyh
geçen gün bi izliyim dedim okul okulluktan çıkmış resmen oto galeri.. kendine özel otoparkı var.her öğrencinin altında corvette porsche vs. Yani sırf dizi için böyle birşey yapılmış olması gerek.Gerçekte böyle okullar varmı? ve o okulun adı ne öğrenmek istiyorum
istanbul erkek lisesi hayır öğrenciler lise seviyesinde olduğu için öyle araçları yok ve o bölge tamamen öğretim üyelerinin araçları içindir. -
Tabii ki yok.
O dizi, Amerika'daki bir diziden taklit. Ama bence ABD'deki okullarda bile bu kadar aşırı rahatlık yoktur. Sonuçta bu bir dizi. Ben şu ana kadar gerçek ortamı yansıtan bir lise ve üniversite dizisi zaten fazla görmedim.
Dizi ilk başta İstanbul Erkek Lisesi'nde çekiliyormuş; ama okul yönetimi kovmuş bunları.Gerçekten söylediği gibi rahatsız mı olmuşlar ya da işin içinde ekonomik anlaşmazlıklar mı var, bilemem. Eğer dizi RTÜK engeline takılmayıp devam ederse ki hiç sanmam, Mimar Sinan Üniversitesi'nde çekimleri sürecekmiş.
Sinem Kobal'ı da yıllardır liseli rolünde oynatıyorlar. İkinci bir Yonca Evcimik vakası olmasın da...
-
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Tabii ki yok.
O dizi, Amerika'daki bir diziden taklit. Ama bence ABD'deki okullarda bile bu kadar aşırı rahatlık yoktur. Sonuçta bu bir dizi. Ben şu ana kadar gerçek ortamı yansıtan bir lise ve üniversite dizisi zaten fazla görmedim.
Dizi ilk başta İstanbul Erkek Lisesi'nde çekiliyormuş; ama okul yönetimi kovmuş bunları.Gerçekten söylediği gibi rahatsız mı olmuşlar ya da işin içinde ekonomik anlaşmazlıklar mı var, bilemem. Eğer dizi RTÜK engeline takılmayıp devam ederse ki hiç sanmam, Mimar Sinan Üniversitesi'nde çekimleri sürecekmiş.
Sinem Kobal'ı da yıllardır liseli rolünde oynatıyorlar. İkinci bir Yonca Evcimik vakası olmasın da...
Ne diyosun uzaylı bile oldu
-
Çakma gossip girl diyorlar. -
Ne olay yaptınız ha diziyi. -
Yeditepe üni'ye giden var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Çakma gossip girl diyorlar.
-
istanbul erkek lisesi olduğunu duydum -
gercek degil ki sadece bir Dizi senaryo hayal urunu.. Film ler gercek mi ? degil.. -
Önümüzdeki bölümlerde etek boyu uzatılacakmış. İstanbul Lisesi de Milli Eğitim de ihtar etmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Yeditepe üni'ye giden var mı?
aynen ya bilgi lazım bu konuda bana da=) -
quote:
Orijinalden alıntı: __AhMeT_
istanbul erkek lisesi olduğunu duydum
Okul yönetimi kısa etek yüzünden set ekibini uyarmış. Çözüm üretilmeyince okul yönetimi diziyi başka okulda çekmesini istemiş. Başka okulda çekimlere devam edecekler. -
Bizim okulda çekiliyor (Istanbul Erkek Lisesi) ancak okul bahçesinde ne öyle muhteşem arabalar var ne de okulun içinde o kadar güzel kızlar -
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Tabii ki yok.
orjinalinde öğrenciler araba bile kullanmıyo genelde, kullananda babasının 'limo'sunu kullanıyo.
ayrıca bence bu taklit olayı fazla abartılıyo, karakterlerin bi kısmı çakma,olaylar biraz benziyo taklit değil bence esinlenmişler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: missmarwel
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Yeditepe üni'ye giden var mı?
aynen ya bilgi lazım bu konuda bana da=)
Orada her türlü arabayı görebilirsin son model lüks arabayla yumurta kasa Hyundai'nin yanyana park edebileceği terk otopark falan heraldeHatta bir arkadaş resmini bile çekmişti
-
Bizim yönetim yaptı yapcağını belki emir üst mevkilerden gelmiştir.Okulda havuz yok tabii ki bu arada :D -
Çok şükür okul yönetimi (İstanbul Erkek) kovmuş bu saçma sapan dizi ekibini.
benim okuduğum zamanlarda böyle lüks arabalarla gelen çok az da olsa adam vardı ama arabasını içeri parkedemezdi.
ayrıca insanlar da bu saçma dizi gibi sadece uçkur peşinde değildi.
lise düzeyinde değil ama üniversite düzeyinde böyle okullar var mı diyorsanız evet var.
yeditepe üniversitesi , koç üniversitesi, bilkent üniversitesi. -
Etek boyuna uzanan eller kırılsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Etek boyuna uzanan eller kırılsın
oradaki cool neden serin anlamı taşımaskinki? cool soğuk serin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstenmeyen Tüy -- 1 Ağustos 2010; 12:45:12 >
Benzer içerikler
- doğalgaz mühürü nasıl açılır
- köprü diş yaptıranların yorumları
- sevgilim soğuk davranıyor ama ayrılmıyor
- sevgilimi aldattım
- kültür koleji hangi cemaat"in
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X