Şimdi Ara

Küçük kızdan babasına...kapak.bmp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam eve döndüğünde, 5 yaşındaki kızını kapının önünde beklerken bulur. Çocuk babasına sorar:
    - Hoş geldin babacığım. Sen bir saatte ne kadar para kazanıyorsun?

Yorgun gelen adam sertçe cevap verir:

- Bu senin işin değil! - Babacığım lütfen. - Ne olacak? 20 dolar... - Peki bana 10 dolar borç verir misin?

Adam iyice sinirlenip...... bağırır:

- Benim, senin saçma oyuncaklarına veya başka şeylerine verecek param yok! Hadi derhal odana git!..

Çocuk mahzun mahzun odasına girip kapısını kapatır. Adam sinirli sinirli, 'Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder?' diye düşünür. Aradan bir müddet geçtikten sonra biraz daha sakinleşir. Çocuğa, belki de gerçekten lâzım olduğunu düşünür. Odasına gidip henüz uyuyamamış olan çocuğa der ki:

- Al bakalım istediğin 10 doları! Sana az önce sert davrandığım için üzgünüm, ama yorucu bir gün geçirmiştim. Çocuk sevinçle babasını kucaklar ve; 'Teşekkürler babacığım!' diye sevinir.

Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkararak, babasının yüzüne bakar ve yavaşça paraları sayar. Bunu gören adam iyice sinirlenerek yine sertçe sorar:

- Paran olduğu hâlde neden benden para istiyorsun?

- Babacığım, yeterince yoktu. Bu sırada elindeki paraları babasına uzatarak son sözünü söyler:

- İşte 20 dolar babacığım. Bir saatini bana ayırır mısın?

• iyiymiş...
  • ÇOK GÜZEL
  • o erkek cocuğu değilmiydi ya?
  • Anlayana
  • anlamlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğin duygu sömürüsü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Bildiğin duygu sömürüsü...

+1
  • helal çocuğa

• 5 yaşındaki çocuk bu yaşta bunu kurgulayabiliyorsa ilerde kim bilir neler yapar.

Bu gerekçeyle yola çıkarak bi kere de ben yazayım bari : bu çocuğun boynunu kırın ve çöpe atın
  • 8972436587314698. kez verilmişti galiba
  • var be günde 160 dolar kazanıyor adam helal ayda 3200 dolar mühendis galiba yada doktor
  • lık ne durum var
  • Super
  • quote:

Orijinalden alıntı: PawnageFactoR

8972436587314698. kez verilmişti galiba

Hayır tam olarak 8964137856342798 kez verilmişti.
  • hadi oturup aglayalım
  • hohohhohohhhoo
  • Bende ATARİ felan isteyecek sandım :d
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.