Şimdi Ara

Küçük Kasmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Uzun süredir forumu takip ediyordum fakat kayit olma gereği duymuyordum.Şimdi ise bilgisayarımda ortaya çikan bir sorun nedeniyle fikrimi değiştirdim .

Ekran Kartim: AMD Radeon ™ HD 6850
    İşlemcim: AMD Phenom 9750 Quad-core 2,4GHz
    Ram:4gb
    İşletim Sistemim:Windows 8

Arkadaşlar ilk olarak sorunum bilgisayardaki anlamsız takılmalar.Örneğin;TESV Skyrimi birkac ay önce oynarken sorunsuz oynuyordum sonra durduk yere oyunda takilmalar ortaya cikti ama takilma dediğim kasma degil oyunu 0 kasma ile oynuyorum birden takiliyor sonra devam ediyor sonra bidaha takilmalar oluyor.Birde sunu farkettim kasmalar oyunda herhangi bir yenilik oldugunda olusuyor.Ornegin silah degistirirken , arayuzu actigimda veya karsima adam ciktiginda takilmalar oluyor.Battlefield 3 Multiplayerda ise şöyle bir sorunum var oyundan 46FPS aliyorum sonra birden 38 e dusuyor ve takilmalar basliyor.(Drop FPS deniyor sanırım.)38 FPS de kasacak bir deger degil hani.Sonra takilmalari video izlerkende yasiyorum.Bu sorun windows 7 kullanirken format atmistim gene cozulmemisti.Sonra windows 8 yukledim gene ayni.AVG Antivirus kullaniyorum bilgisayari bastan asagi tarattim birsey bulunmadi.Bu sorunu cozmessem rahat etmiyecegim.Dusuncelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapat virüs programını o anda bide öyle dene
  • Onuda denedim kardeşim.Birde oyunlari highda veya low da calistirmam birsey farkettirmiyor gene takilmalar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutbe

Onuda denedim kardeşim.Birde oyunlari highda veya low da calistirmam birsey farkettirmiyor gene takilmalar oluyor

valla o tarz takılmalar bende de var herhangi bir çözüm bulamadım 5 aydır tozlanma olabilir ben laptopumu henüz açmadım o yüzden bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GateKiller

quote:

Onuda denedim kardeşim.Birde oyunlari highda veya low da calistirmam birsey farkettirmiyor gene takilmalar oluyor

valla o tarz takılmalar bende de var herhangi bir çözüm bulamadım 5 aydır tozlanma olabilir ben laptopumu henüz açmadım o yüzden bilemiyorum

Kasa ışıklandırmasini gormek icin surekli kasayi acik birakiyorum ve ici temiz gozukuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GateKiller

quote:

Kasa ışıklandırmasini gormek icin surekli kasayi acik birakiyorum ve ici temiz gozukuyor.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede vardı arkdaşlar..video izlerken oyun oynarken herhangi bir anda ansizin ufak kasılmalardı bunlar.şimdilik giderdim gibi..torrent programından yapiyomus artık kaldirdim sıkıntı kalmadi..hard diski zorladigini düşünüyorum bu torrent programının.

• quote:

Orijinalden alıntı: ee000

aynı sorun bendede vardı arkdaşlar..video izlerken oyun oynarken herhangi bir anda ansizin ufak kasılmalardı bunlar.şimdilik giderdim gibi..torrent programından yapiyomus artık kaldirdim sıkıntı kalmadi..hard diski zorladigini düşünüyorum bu torrent programının.

Alıntıları Göster
    birde şunu deneyin Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Yönetimsel Araçlar\Hizmetler\ windows olay günlüğü kapatın bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 25 Mart 2013; 1:07:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

birde şunu deneyin Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Yönetimsel Araçlar\Hizmetler\ windows olay günlüğü kapatın bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin

Alıntıları Göster
    Kardeşim ccleaner, advandec system care bunlarla bilgisayarını bi taratıp, temizlemeyi deneyebilirsin, Game booster'ı indirip açmayı deneyebilirsin emin ol bayaaa iş görüyorlar, zaten kullanımları da zor değil. Bide eğer oyun internet tarayıcısı üzerinden oynanan bir oyun ise çerezleri ve geçmişi silip deneyebilirsin. Zaten o programlar onlarıda temizliyor eğer indirirsen..

• @ee00 kardesim torrent yuklu degilkende yasiyordum bu olayi.

@alialtın deneyecegim kardesim umarim ise yarar.

@kadirvali kardesim kasmayi format attigimdada yasadim onunla ilgili olmadigini dusunuyorum ama deneyim umarim olur.

• quote:

@ee00 kardesim torrent yuklu degilkende yasiyordum bu olayi.

@alialtın deneyecegim kardesim umarim ise yarar.

@kadirvali kardesim kasmayi format attigimdada yasadim onunla ilgili olmadigini dusunuyorum ama deneyim umarim olur.

son birşey daha oyun oynarken internet tarayıcı açık olmasın neden bilmiyorum ama oda takılmalara sebep oluyor özellikle explorer
  • Hiçbiri ise yaramadi arkadaslar. Baska oneriler varmi?

• quote:

Hiçbiri ise yaramadi arkadaslar. Baska oneriler varmi?

Hdd ni tarat chkdsk falan yap belki hdd de bir sorun vardır
  • @GateKiller onuda denedim kardesim ise yaramadi

@Anilglr Kardesim onuda yaptim gene olmadi.

Ben islemciden supheleniyorum aslinda bayagi yaslandi. Arkadastada kasma felan vardi yeni islemci alinca duzeldi ama kasmalar benimki gibi degildi.

• Up

• Termal macunu tam , bir sorun yok onda.Duzeltemeyecekmiyim su problemi internette okadar aradim bir sonuca varamadim. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutbe -- 31 Mart 2013; 11:44:41 >
  • Bir fikri olan yokmu beyler?

• quote:

Bir fikri olan yokmu beyler?
    advanced system care la bilgisayarı bi düzelt sıcaklıklarını bi kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: magi34

advanced system care la bilgisayarı bi düzelt sıcaklıklarını bi kontrol et

Alıntıları Göster
    Auslogic BoostSpeed İndir

+ Advanced SystemCare 6.1
  • Eyvallah deneyeceğim.

• Arkadaslar hic bir turlu etki etmiyor bilgisayar Age Of Empires II de bile 5-7sn de 1sn lik kucuk takilmalar yapmaya basladi.Baslangictaki videoda bile takilma yasiyorum.Yardimlarinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.