Arkadaşım eğer tüm yöntemler ile bir sonuç alamıyorsan bütün bilgilerini yedekleyip temiz bir format atmayı dene sorun ortadan kalkabilir her format her sorunun çözümü degildir ama temiz bir formattan sonra aynı sorun devam ederse farklı bir sorun vs. olabilir ...
Windows 7 ye sp1 yükleyince olusan genel bir sıkıntı drop fps kendimi parçaladım hatta burda forumdakilerinde kafasını parçaladım çözüm bulamadım... Format attım sp1 yüklemiyorum mutluyum :) (bir çözüm oyunun patch lerini yap ve ekran kartınıda güncelleme yani windowsta nasıl kuruluysa öyle bırak ccc falan kurma) çok saçma cidden sorun ben hala call of duty 4 oynayamıyorum drop fps yüzünden düzelmedi çünkü bir türlü
modzilla 350 k işlemci gücü harcıyor 1 gta 4 acıkmış gibi. yani 2 ci bir oyun acık gibi kasma yapıyor
MesutbeM
kullanıcısına yanıt
win 7 64 bit kur işlemi anakart ekran kartı sıcaklıklarına bak hddni adwcleaner indirip tarat ve gereksiz yapısan toolbarları sil öyle dene
ne yalan söyleyeyim bende de vardı aynı problem ama kendiliginden düzeldi hiçbir şekilde cozemedım bende ne forumda ne de başka yerde pc değiştim ancak cözdüm derken yine olmaya basladı ama ne hikmetse kendiliginden düzeldi sorunu anlamıs degilim. ama ekran kartı driver olarak farklı driver sürümlerini bi dene derim cok eski olmasın ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme