Şimdi Ara

Küçük kaporta hasarı. Ne yaptırayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün araba artık tozdan çamurdan görünmez olmuşken girdiğim bir benzinlikte 1tl köpük 1tl su makinesini görünce yıkayayım dedim

Detaya girip uzatmayacağım yıkama esnasında su tabancası arabanın ön çamurluk ve kaputun ufak bir yerine çarptı ve resimlerdeki göçükleri yaptı.

Servise götürsem mi? illa boyayalım derler diye götürmüyorum sizce ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrero_ -- 7 Eylül 2015; 1:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ufacık şeyi dert ettiğinize değmez bırakın öyle kalsın. Araba dediğin biraz sağında solunda çizik çökük bişeyler olacak.

İlle yaptıracam diyorsanız boyasız göçük düzeltme yapan yerler var onlarla görüşün, İstanbulda iseniz Maslak MTC Oto var tanıdığım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Ufacık şeyi dert ettiğinize değmez bırakın öyle kalsın. Araba dediğin biraz sağında solunda çizik çökük bişeyler olacak.

İlle yaptıracam diyorsanız boyasız göçük düzeltme yapan yerler var onlarla görüşün, İstanbulda iseniz Maslak MTC Oto var tanıdığım mesela.

Çok kafama takmadım ama yine de gözüme batıyor
    Ankaradayım. Dediğiniz olayı araştırayım. Auto king de yapıyordu galiba boyasız düzeltmeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldaysanız bunu halledicek birçok kişi var boyatmaya gerek yok yazık günah.
  • Bende bunun biraz büyüğü var. Arka sol çamurluktan kapıya doğru uzun bir ezik. Ama yaptırmıyorum. Asla da yaptırmam. Nazarlık olarak kalacak. 5 cm boya vuracaksın sonra satarken taklalı muamelesi yapacaklar. Değmez.
  • Ben onu elektrikli süpürgeyle bile yaparım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrero_

Arkadaşlar herkese merhaba.

Geçen gün araba artık tozdan çamurdan görünmez olmuşken girdiğim bir benzinlikte 1tl köpük 1tl su makinesini görünce yıkayayım dedim

Detaya girip uzatmayacağım yıkama esnasında su tabancası arabanın ön çamurluk ve kaputun ufak bir yerine çarptı ve resimlerdeki göçükleri yaptı.

Sizin ilacınız AutoKing.

Başka yere bakmayın üstad.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

quote:

Sizin ilacınız AutoKing.

Başka yere bakmayın üstad.

aradım getirin bakalım ona göre randevu verelim dediler. bugun fırsatım olursa götüreceğim.

• nasıl yapıyoruz
  • gözüme düzgün gözüksün diye yaptıracağım
  • Sizce? Şaka bir yana ufacık bir şey. Buraya boya vurmak isteyen servise bir daha gitmeyin. Düzgün bir ustada maksimum yarım saatlik işi var.@Ferrero_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 7 Eylül 2015; 13:10:15 >
  • kalsın hocam
    hıç elletme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Sizce? Şaka bir yana ufacık bir şey. Buraya boya vurmak isteyen servise bir daha gitmeyin. Düzgün bir ustada maksimum yarım saatlik işi var.@Ferrero_

servise götürdüm usta baktı dediği şu: burayı böyle komple sökecez sonra düzeltip komple boya vurup geri takacaz
  • Bende elimi kestim araba yıkayayım derken orada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Sizce? Şaka bir yana ufacık bir şey. Buraya boya vurmak isteyen servise bir daha gitmeyin. Düzgün bir ustada maksimum yarım saatlik işi var.@Ferrero_

servise götürdüm usta baktı dediği şu: burayı böyle komple sökecez sonra düzeltip komple boya vurup geri takacaz

Yok artık

• quote:

youtube a sıcak su ile tampon düzeltme yöntemi yazın.. beyaz bir arac var videoda. orda yapılanı uygulayın en fazla 3 4 dakikalık iş kendiniz düzeltin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.