Şimdi Ara

Küçük Kadınlar Yeni Dizi - ( Kanal D ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drejtc

öğğğrrt dizilerden biri ne olacak

izlediğini hiç sanmıyorum bari diziyi karalama..
    Bende 3.bölümden itibaren izlemeye başladım bu yaz gününde izleyecek başka dizi olmadığındanmıdır nedir baya sardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

Armagan Rolundeki Kız Komedi dükkanında Titanic bölümünde Oynamıstı herhalde

aynen ya acaba oraya ünlüyken mi çıktı yoksa ordan mı ünlü oldu
    [font="Times New Roman"]
  • kızın içeçeğine uyku ilacımı ne attı orda. arada kafayı kaldırıp iziyom
    bu onun dizi olarak uyarlanmış halimi

Orjinalden alıntı: scarycanary

little women diye bi film var hatta kitabıda var,
    bu onun dizi olarak uyarlanmış halimi

Al işte zaten bu eziklerin kendine özgü birşey yapmasına şaşarım ben yaptıklarıda lost gibi prison break gibi bişeyle olsa gidip pembe dizisi çalıyorlar kendilerine özgü tek dizileri ağa dizileri.
    Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim
  • Küçük Kadınlar Falan Ama işini Biliyolar Büyük Kızın Peşinde 3 Erkek Dolanıyo Ne Bu Ya Bulunmaz Hint Kumaşı Sanki Çok Abartmışlar Gerçi Biri Erkekten Sayılmaz Top Gibi O Kuaför Ama Neyse Filmim inseydi izLemicektim Ama Bugün de izLiyoruz Bakalım Bagımlı oLmam inşş

Orjinalden alıntı: aydin66

quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

Armagan Rolundeki Kız Komedi dükkanında Titanic bölümünde Oynamıstı herhalde

aynen ya acaba oraya ünlüyken mi çıktı yoksa ordan mı ünlü oldu

Diyorum bu kızı bir yerden hatırlıyorum. Birisi bu kıza aşık oldum diye topic açmıştı, komedi dükkanında.

Son bölümden bir önceki bölümde, o halasına giden kızın eniştesi var ya, enişte o kıza tecavüz mü etti, yoksa tecavüz etmeye mi kalktıda hastahanelik oldu?

• KAZARA 3 dk acık kaldı tv de beşpara etmez bir yayın dizi bıle demem ben buna yazık
  • ilk dört beş bölümde olanlar; anneleri öldü, babaları öldü, evlerini tahliye etmek durumunda kaldılar, tazminat alamadılar, kız ters bi kadının yanında işe girdi - orada hırsızlık suçlamasıyla kaldı, en küçük kardeşi halası zorla almaya çalışıyo, diğer bi kız kardeş enişte tacizine uğradı, tabi ondan önce arabayla kaza yaptı, diğer bi kızkardeş çok hasta ameliyat olmalı para yok, tacize uğrayan intihar etmeye kalktı...
    bundan sonra heralde eve meteor felan düşecek
    ya bu ne hız bu en aksiyon bi dizide daha ne isteriz

açıkçası çok zorlamışlar, hiç biş yok ana hikaye ne; kardeşlerin yaşam çabası okadar. çok genel her yere çekilir zaten hemen lastik gibi yaptılar. hikaye senaryo iyi değil. ama tutar niye çünkü felaket bi dram türkiyede izlenir. ben izliyorum mesela ama hande soral adlı kıza (armağan) hasta oldum çok güzel bence..

bence bu dizi yazdan sonrada dvm edecek neyazıkkki burada işler böyle yürüyo. bu diziler izlendikçe (insanlar sırf bi kaç dram sahnesi için veya güzel bi kızı görmek için dizileri izlerse) sağlam diziler hayatta çıkmaz.

Her imza mı kural dışı olur arkadaş? nasıl bir forumdur burası her şey politik her şey yasak, biraz özgürlük biraz ferahlık...

battlenet ID: Ger0nim0#2326 - Steam&Origin: Ger0nim0_86 - in DH since 2006

• romanların diziye çevrilmesinde bir kurban daha. son da olmayacak
    ben pek taraftar değilim bu tarz yapımlara. bu adamlar bu işten para kazanıyorsa daha yaratıcı olmalarını beklememiz hakkımız değil mi

Orjinalden alıntı: GEr0nim0

ilk dört beş bölümde olanlar; anneleri öldü, babaları öldü, evlerini tahliye etmek durumunda kaldılar, tazminat alamadılar, kız ters bi kadının yanında işe girdi - orada hırsızlık suçlamasıyla kaldı, en küçük kardeşi halası zorla almaya çalışıyo, diğer bi kız kardeş enişte tacizine uğradı, tabi ondan önce arabayla kaza yaptı, diğer bi kızkardeş çok hasta ameliyat olmalı para yok, tacize uğrayan intihar etmeye kalktı...
    bundan sonra heralde eve meteor felan düşecek
    ya bu ne hız bu en aksiyon bi dizide daha ne isteriz

açıkçası çok zorlamışlar, hiç biş yok ana hikaye ne; kardeşlerin yaşam çabası okadar. çok genel her yere çekilir zaten hemen lastik gibi yaptılar. hikaye senaryo iyi değil. ama tutar niye çünkü felaket bi dram türkiyede izlenir. ben izliyorum mesela ama hande soral adlı kıza (armağan) hasta oldum çok güzel bence..

bence bu dizi yazdan sonrada dvm edecek neyazıkkki burada işler böyle yürüyo. bu diziler izlendikçe (insanlar sırf bi kaç dram sahnesi için veya güzel bi kızı görmek için dizileri izlerse) sağlam diziler hayatta çıkmaz.

Evet, bu ailenin başına daha neler gelebilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum.

Ancak kanal d nin dizileri diğer kanallara göre daha cazip diye düşünüyorum.

• diziyi o kadar çok izlemem ama müziği gerçekten güzel.

http://www.youtube.com/watch?v=eqL9gx5adCA
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.