Merhaba arkadaşlar, yakın bir tanıdığımın bilgisayarını ufaktan bir upgrade işlemi yapacaz fakat sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Anakartımızın marka/modeli ; ASUS M2V-TVM Anakart am2 destekliyor fakat ben bu alttaki linkteki am3 ü takmak istiyorum Ve yine linkteki ekran kartıyla beraber acaba sorun çıkarırmı? Ekran Kartı İşlemci Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
quote:Orijinalden alıntı: Darqer1 Merhaba arkadaşlar, yakın bir tanıdığımın bilgisayarını ufaktan bir upgrade işlemi yapacaz fakat sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Anakartımızın marka/modeli ; ASUS M2V-TVM Anakart am2 destekliyor fakat ben bu alttaki linkteki am3 ü takmak istiyorum Ve yine linkteki ekran kartıyla beraber acaba sorun çıkarırmı? Ekran Kartı İşlemci Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar. Anakart AM2 destekliyor: http://www.asus.com/Motherboard/M2VTVM/#support_CPU ATHLON II X2 270 çalışmaz. Listedeki Athlon 64 X2 6000+ ve daha aşağısını takabilirsiniz. İkinci elde bulmak mümkün gibi. Ekran kartı takılır, uyumsuzluk sorunu olmaz. Ama daha iyi bir kart alırsanız iyi olur.
2. Tercihim olan ekran kartı birazda olsa iyi diye nitelendirdiğim bir kart, askerlik vs girdiği için araya çok uzak kaldım piyasadan :))