ekteki gorseli resim seklinde yapabilir mi anlayan arkadas.
veya buna cok benzerde olabilir. okulumuzdaki yaka kartları için kullancagım.
okuldaki normal armayı tarayıp ekledim gorsele. orta kısımdaki "ortaokul" yazan sekilde bir tane, bir de "aynı sekşlde "ilkokul" yazan sekilde olursa sevinirim.
simdiden tesekkur ederim
Photoshop yerine coreldraw da çizilirse yada benzeri programda vektorel çizim olur ve her yerde kullanılabilir hale gelir.
Elimden bu geldi, işine yarar belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bangna Bruma -- 17 Aralık 2013; 22:53:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: Bangna Bruma
Elimden bu geldi, işine yarar belki
kardes cok guzel olmus elinize sağlık. içteki " gazi ilkokulu " kısmını gorseldeki gibi de yapabilir misiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: IOserI
Photoshop yerine coreldraw da çizilirse yada benzeri programda vektorel çizim olur ve her yerde kullanılabilir hale gelir.
keske yapabilecek biri olsa. cok faydalı olurdu okulumuz için.
istediğin gibi bir şekile getirdim, fazla vaktim olmadığından çok detaya girmedim, sanırım bu şekli ile rahatça kullanabilirsin. illustrator eps olarak PM ile gönderiyorum. Değiştirmek istediğin yerleri kendin yaparsın, tabii illustrator bilmek zorundasın...
vector olarak gönderdiğim AI dosyasını istediğiniz formata çevirebilirsiniz. Ancak yaka kartları için kullanacağınızdan; reklam ve matbaa işi ile uğraşan firmanın sizin yerinize bu detayları çözmesi lazım.
Vector'den jpg, png vs resim formatına çevrilmesi kolaydır. Ancak PSD'ye aktarılırken yeniden oluşturulması, layer'lar yaratılarak hepsinin aktarılması lazım. PSD olmasa bile yüksek kaliteli bir PDF bile bu yaka kartlarının baskısında sorun çıkartmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme