aslında TTnet'e kızamıyorum.Türkiye'nin %50 lik kısmı bundan sorumludur.Sen iletişim şirketini elin arapına satarsan zamanında arkamızdan vuran araplar herşeyi yaparlar.Sonra telefon lar dinleniyor
00:00 da reseti at modemine hızlanır.
Bugun müşteri hizmetleri bana saat 00:00dan sonra hizlanır dedi
ne günlere kaldık yav
eskiden GSM hatlarıda tekeldi unuttunuzmu turkcell'i kendi kendine giden kontörler, faturalı hatlarda iflas ettiren paralar ve fahiş fiyattan işletilen gprs bedellerini. ozaman turkcell tekeldi ama şimdi bugün geldiğimiz noktaya bakınız beyler gsm sektöründe güzel rekabet var. bu arab telecom'un tekeli böyle gitmez kanaatindeyim. son olarak yaptıkları bu A.K.K ( mantık dışı) sistemleri sonlarını getirmeye bir adım daha itiyor olacaktır. 1-2 tane alternatif yurt genelinde alt yapılarını tamamladıklarında bu günleri umarım hatırlar güleriz. bu konuda biri adsl'i wodafone aldı umutluyum yatırım yapacak umarım alt yapı vs.
saygılar.
aynen vodafone harbi çalışıyor.Altyapıda mükemmel bir yükseliş var.Koç.netide satın aldı kimse tutamaz inş güleriz hocam bu halimizede çok geriden geliyoruz her konuda
son 15 dakika
quote:
Orijinalden alıntı: savaslar33
son 15 dakika
takipteyiz panpa :D
quote:
Orijinalden alıntı: yagami raito
quote:
son 15 dakika
TTnetle bu hıza alış türkiye
quote:
quote:
quote:
son 15 dakika
en son restartımı attım beklemedeyim çökücem bu gece tintinnete şaka idareli kullancam sinirden naptıgımı bilmiyom
quote:
quote:
quote:
quote:
son 15 dakika
en son restartımı attım beklemedeyim çökücem bu gece tintinnete şaka idareli kullancam sinirden naptıgımı bilmiyom
Bende idareli kullanacam
evet artacak. 10 gün sonra geri düşecek. böyle devam edecek...