Şimdi Ara

@@Küçük Bir Araştırma: İşaret mi, Yoksa Yüzük Parmağınız mı Uzun?@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

@@Küçük Bir Araştırma: İşaret mi, Yoksa Yüzük Parmağınız mı Uzun?@@

(En Son Oy Tarihi: 29.3.2017)
Giriş
  • Geçen Gün Derste hoca şöyle dedi: erkeklerin sağ el yüzük parmağı işaret parmağından daha uzundur...Bayanların ise tam tersidir...Ancak aksi durumlarda vardır...Ama genel olarak bu böyledir....

Ben de bi araştırayım dedim...Bakalım ne çıkacak...Sınıfta bazı erkeklerin işaret parmağı uzun çıkmıştı...Tabi bu onların erkek olmadığını göstermez....

Burdan çıkacak sonuçları ödeve yazacağım...Oylarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 2 Nisan 2007; 9:10:15 >

• Bunun ana kaynağının testosteron salınımı olduğuna dair bir yazı okumuştum.Aynı şekilde yüzük parmağı uzun olan hanımlarda yön tayini,park etme vb işlevlerin daha iyi olduğunu okumuştum..Testosteron yön bulma güdüsünü güçlendiriyor...
  • iyi be yırttık,benim yüzük parmağı uzun
  • Sağ elimde yüzük parmağı uzun, sol elimde eşit bu araştırma ile spastk olduğumuzuda öğrenmiş olduk
  • ya benimde yüzük parmağım uzun ama ben bayanım okudum çıkaramadım ne anlama geliyo anlayamadım yoksa ben erkekmiyim
  • Aynı desem

Ama yüzük parmağı uzun gibi.

İrish beş defa baktım yüzük parmağım işaret parmağımdan daha uzun.Dur bida bakayım.

Abi valla elimi masaya,duvara bilimum düz yüzeylere koyuyorum değişik görüntüler alıyorum ya
  • he gardaş sende bizdensin akşam gaveye gel artıkh
    quote:

Orjinalden alıntı: TUANA_

ya benimde yüzük parmağım uzun ama ben bayanım okudum çıkaramadım ne anlama geliyo anlayamadım yoksa ben erkekmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim işaret parmağım uzun ,ama aytürk ün dediği gibiyse ,ben bi istisnayım;zira yön bulmakda üstüme yoktur,pusula hesabı diğerinde arabam olmadığından tecrübesizim maalesef
  • yüzük

ama ben solağım

ama sol elimde de yüzük uzun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUANA_

ya benimde yüzük parmağım uzun ama ben bayanım okudum çıkaramadım ne anlama geliyo anlayamadım yoksa ben erkekmiyim

ALLAAAHHH TUANA sen beni sabah sabah güldürdün ya ....helall olsun

• @aytürk sağolasın açıklamalar için.

@mavim:

@caner: estağfurullah

@tuana: Geçmiş olsun

@PRokizya: Yoks sen değişik bir tür müsün?Uzayan kısalan parmakgillerden..

@tracy: sana bu kaldı... şaka şaka

• iki elimde de yüzük parmakları uzun

bu arada parmaklarla ilgili bir şey de ben söyliyeyim:

amerikada yaşayan bir türk doktorun araştırmasına göre kısa ve küt parmaklılar ( halk arasındaki adıyla : dolma barnak ) da damar tıkanıklığı çok fazla görülüyormuş
  • Ben bisey duymustum capkın erkeklerde yuzuk parmagı isaret paramagına gore daha buyuk oluyomus
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

Ben bisey duymustum capkın erkeklerde yuzuk parmagı isaret paramagına gore daha buyuk oluyomus

Ne faydası var ki acaba çapkınlıkta
  • Zaman kısa...Ne kadar çok oy olursa o kadar iyi.
  • orta
  • quote:

Orjinalden alıntı: mınaaa

orta

Nasıl Yani?
  • ben discovery fln gibi bi kanalda izlemiştim. bir gruba test yapıyolar. mesela dozer kepçeler fln var onları kullanmayı gruba öğretiyolar biraz. sonra onunla çok ince bi işi yapmasını fln istiyolar. yani denge isteyen bir test yaptırıyolar. yüzük parmağı uzun olan kızlar yapabiliyor diğerleri beceremiyor.. erkeklerde de aynı bazı erkeklerinde işareti uzun onlarda beceremiyor.

yüzük parmağının uzun olması testesteronla ilgili bişiymiş. mesela yüzüğü uzun olan kadın şey diyodu ben küçükken bebeklerle oynamazdım arbalarla silahlarla oynardım diyodu fln.

bide benim yön bulma özelliğim çok zayıf. ama yüzük daha uzun bu çelişiyor
  • benim işaret parmağım uzun ikisindede normalim dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

benim işaret parmağım uzun ikisindede normalim dimi

normal normal
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.