Bildirim
KÜÇÜK AMA ÖNEMLİ BİR TAVSİYE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben de şu günlerde benzer bir ikilemdeyim. Ya 3.000-3.500 civarına bir laptop ya da bütçenin bir kısmıyla orta seviye laptop kalanıyla da mevcut masaüstü bilgisayarıma upgrade düşünüyorum. Konuyu takipteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam ben çok oyun oynayan birisiyim oyunlarda performansa ve kaliteye çok önem veririm. Bana önerdiğiniz sistemi toplamak istesem nerden toplayabilirim vatan bilgisayara gitsem bu listeyi versem bana toplarlarmı acaba ama bi yandan da laptop çok cazip geliyor özellikleri çok iyi fiyatına göre ama sizin yorumunuza göre toplama pc ye daha da yakınlaştım
Y50 70'ten yazıyorum şu anda ben gayet memmunum Allah var sıcaklıklar bu havalarda 70 derece çok uzun sürelerde 80 görebiliyor 100 derece sınırı var performans konusunda 3500 liraya alacağın toplama ile yarışamaz doğruya doğru ama tatmin ediyor seni performans olarak -
Hocam sizin zaten kullandığınız masa üstü varsa düşünceniz bana mantıklı geldi 3000 tl ye laptop alıp kalan para ile de kullandığınız pc nin önemli parçalarını yükseltme yapabilirsiniz bendede masa üstü olsaydı eğer sizin yapacağınız gibi yapardım
Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz pc yi. Hiç sorun yada benzer bişi çıktı mı. Oyunlarda mesala çok sık oynadığım oyun olan cs:go gibi oyunlarda max özelliklerde kasma takılma gibi sorunlar çıkar mı
quote:
Orijinalden alıntı: enesyusuf39
Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz pc yi. Hiç sorun yada benzer bişi çıktı mı. Oyunlarda mesala çok sık oynadığım oyun olan cs:go gibi oyunlarda max özelliklerde kasma takılma gibi sorunlar çıkar mı
Cs go da ultra ayarlar 1080pde bir sorun yaşamadım ama cs go full hd oynanmaz tabii ki kasma sorunu yok. -
Tabikide herşey max da oynanmaz ama benim amacım yüksek fps almak bide kasma donma gibi sorun olmaması çünkü ölüm maçlarını genelde ısınırken herşeyin max da oynanabiliyor ondan sıkıntı çıkarmaması önemli. Başka oyun oynuyorsanız onlarda hiç sıkıntı çıkardı mı hocam max ayarlarda
Ayni fiyata satilan diz ustu ile toplama bir masaustu yarisamaz
Diz ustu mobil olmak zorunda olup arada cs dir dotadir loldur hafif oyunlarin oynanmasi uygun cihazlardir . Dizustude AAA oyun full detsy 60 70 fps alayim diyorsan cok para lazim (ekstrem bir butcen varsa alirsin en pahalisini 1 sene sonra yetmiyorsa bir ustunu alirsin o parasi cok olanlar icin gecerli)
Okul sürecinde sehir disinda okuyan birisine de kasa topla demek mantikli olmuyor.Bizde okuduk zamaninxs Hem yurt kosullari musait degil hemde arada okula da tasimak gerekiyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ağustos 2016; 23:26:54 >
quote:
Tabikide herşey max da oynanmaz ama benim amacım yüksek fps almak bide kasma donma gibi sorun olmaması çünkü ölüm maçlarını genelde ısınırken herşeyin max da oynanabiliyor ondan sıkıntı çıkarmaması önemli. Başka oyun oynuyorsanız onlarda hiç sıkıntı çıkardı mı hocam max ayarlarda
Bf4 gta v gibi oyunlar ultrada oynanıyor sorun yaşamıyor bf serisinin mplerindede sıkıntı yaşamadım ama gelecekteki oyunlar için durum ne olur bilemem -
Aynen hocam benim durumumda aynı sizin dediğiniz gibi okulun bitmesine 1 sene kaldı yurt koşulları da dediğiniz gibi iyi değil ondan 1 sene kaldı sonuçta kasa mı laptop mu o yüzden kararsız kaldım 1 sene bekleyip kasa almak var ama benim gibi oyun sever birisi için çok zor olur gibi :)
Hocam zaten en sık oynadığım oyunlarda cs:go bf lol gibi oyunlarda her koşulda sıkıntı çıkarmasın yeter bana :)
Su sira illaki kullandiğin bir makinen vardir Bence Masaüstu beklemeye değer
Dizüstü ekran kartlari cok cabuk eskiyor (yipranma degil guc yetirememe) 2 sene once cok iyi denen cihazlara bu gün dönüp bakmiyorsun bile ama masaustunde temeli iyi tutup orta üstu bir kart bile alsan daha uzun süre kullaniyorsun yetmediginde de makineyi guncelliyorsun diz üstü işlemcisi uygun bile olsa gpunun lehimli olmasi ile kayba ugruyor zaten
Haklısınız hocam ya elimdeki ile yetinmem lazım 1 sene daha ama oyun konusunda çok sıkıntı çekicem ama buna değer gibi çünkü dediğiniz gibi ekran kartı bişi olsa yetersiz gelse bile güncelleme şansım var
-
Hocam bu sistemi vatan bilgisayar dan mı topladınız ben vatana gitsem bu listeyi versem bana aynısını yaparlar mı
Çok oyun oynayan biri için dizüstü pek uygun değil bence o kadar bütçe ile masaüstü toplamak her halükarda daha mantıklı, daha uzun ömürlü vede daha performanslı olacak tercih meselesi tabi ama ben o kadar para vermem hiç bir şekilde dizüstü'ne.
quote:
Hocam bu sistemi vatan bilgisayar dan mı topladınız ben vatana gitsem bu listeyi versem bana aynısını yaparlar mı
Evet ayni marka modeller bütçenize gore bakin karar verin mesela ram 16gb değil 8gb alabilirsiniz aradaki 120-150 tl farkla daha kaliteli ekran karti alinabilir
Bu sistem sizi 4sene götürür (ekran kartin gücüne göre)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 7 Ağustos 2016; 0:33:17 >
Ozaman ben vatandan gidip sizin önerdiğiniz sistemi toplatabilirim özellikleri baya iyi benim oynayacağım oyunlar için ideal bir sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- oyun için amd mi intel mi
- mini itx kasa
- rx 7600 alınır mı
- gürcistan media markt
- dled nedir
- rtx 4090 ti
- snapdragon 7 gen 4
- telefonda ram ne işe yarar
- işlemci karşılaştırma
- intel 16. nesil ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X