Şimdi Ara

Kuba superlight 200 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başlayan birisi için bu motor nasıldır, tavsiye eder misiniz? Bir de benim bulunduğum yerde çok dik bir yokuş çıkıyoruz, dik yokuşları çıkabilir mi?

Birde benim b sınıfı ehliyetim var, a2 de almak için ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler :)

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Yeni başlayan birisi için bu motor nasıldır, tavsiye eder misiniz? Bir de benim bulunduğum yerde çok dik bir yokuş çıkıyoruz, dik yokuşları çıkabilir mi?

Birde benim b sınıfı ehliyetim var, a2 de almak için ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler :)

bir sıkıntı çıkmaz. zaten cruiser sınıfı bir motosiklet o ve sakin kullanım için tasarlanmıştır. yokuşlarda problem yaşamaz çünkü 200cc torklu bir makine. oturuş da yeni başlayana uygun. A2 almak için herhangi bir sürücü kursuna gidip kaydolman lazım. b ehliyetin olduğu için 400-500 TL gibi bir rakamla alabilirsin. sadece direksiyon sınavına gireceksin zaten. bu yıl ki kontenjanlar doldu mu bilmiyorum ama eğer dolduysa seneye kaldın ve işin zor seneye.

Güzel hoş motor; görüntüsü, oturuş pozisyonu, hafifliği, yakıt tüketimi gayet hoş. Ben alırken çok fazla takılmadım insanların laflarına ve bütçem doğrultusunda aldım. Lakin biraz daha maddi durumum olsaydı temiz japon veya kore malı alırdım. Japonlarda pek temiz yok, yamaha ve suzukinin 250cc chopper modelleri çok eski ve bir çoğuna iyi bakılmamış. 10 yaşında 40.000 km de (ne hikmetse bütün motorlar 40k da) motora ben 10.000 tl vermem mesela.

Neyse motor max 115km/sa yapıyor, artçı selesi pek rahat değil. 2,5 - 3 lt arası yakıt tüketimi var, şekli malum ortada zaten. Motoru aldıktan sonra bi de alet çantası edin, arada sırada civataları falan sıkarsın.

Bu sene sonuna doğru almayı düşünüyorum 0 bir tane. İnşallah fiyatlara zam gelmez
    Önce ehliyeti alıp, şubat gibi Allah izin verirse almayı düşünüyorum. Aslında motora çok ilgim yok. Arabayı tercih ederim. Ama ailem bana güvenip arabayı vermiyor, yakıt masraflarını bahane ediyorlar. Bende o zaman arabayı satın (satmak istiyorlar zaten) bana motor alın, gerisini de istediğiniz gibi değerlendirin diyeceğim. 90% kabul edecekler. Yanlız biraz korkuyorum. Okuldan şehir merkezine gitmek için her gün çevreyoluna çıkmam gerekecek. Çok dikkatsiz şoförler var, çok dikkatli olmak zorundayım
  • Ehliyet işini hemen hallet, aman stajerliğe kalma. Ne yalan söyliyim ben şu ana ne çevre yolunda ne de tem de sorun yaşadım, şehir içi daha tehlikeli. Bir de bol bol dur kalk ve vites pratikleri yap çünkü trafiğe çıktığında dikkatini bunlara değil, akan trafiğe vermen gerekiyor.
    Daha Fazla Göster
  • eXteras kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Motorda stajyer nasıl oluyor? Arabada yanımızda birisi olması gerek fakat zaten b sınıfı ehliyeti stajyere kalmadan aldım. Motorda nasıl oluyor, motora 2 kişi mi binmemiz gerek ?

Edit: Hocam birde şunu sorayım. Bu motorun yakıtı diğer muadillerine göre iyi midir? Az mı yakar çok mu? Birde garip olacak ama benizle mi çalışıyor bu alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 19 Ağustos 2015; 13:19:10 >

Ki artçı ile sürmek tek sürmekten daha tehlikelidir. Şimdi bu motorun muadili yine 200-250 CC tek silindir motorlardır. Tüm değerleri bilmiyorum ama hepsi aşağı yukarı benzer yakıt tüketir. Benzinle çalışıyor hocam ama Türkiye'de tüp ile çalıştıranlar da var Tüplü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.