Şimdi Ara

hyosung 250 alınırmı arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar motor alacam ama bı turlu karar veremedım ardıgım özellık şu abilerine benzesin ama biraz ucuz olsun öenmlı olan göruntubenım ıcın ve bu özellikte ve ucuz hyosung kesfettım ama kore malı bunun turkıyere bayısı servısı felan varmıdır bozuldugunda yedek servıs bakım tamır ne bılım bunlar ve ucuz olması kafamnı karıstırıyor hevesimin kırılmasını ıstemıyorum aldıktan sonrtada pişman olmak. yardımcı olursanız sevınırım. ve bişi daha suzuki kawasaki 95 96 modellerıde ucuz bu motorlar nasılsır degermı bu konularda hıc bı bılgım yok yardımcı olun bana

• eğer tarz olarak ss istersen en ucuz alternatif hysung 600 lükler gibi kalıplı görüntüsü var performansı hakkında fazla bilgim yok ama sonuçta 250 cc lik makinadan 600 lük performansı beklemek yanlış olur

95 96 model motorlarsana zevken çok ızdırap verir (ekmeği yenmiş hesabı) önceden motor deneyimin yoksa bunun yerine küçük kalıplı ve küçük cc li motorları tavsiye ederin ( cbr125 ramzey'in racing modeli vs.)

http://www.motosikletci.net/motorinceleme-RT-125-269-2007.html

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu motorla sürmeyi öğrenmeye karar verdim. Ne dersiniz?

• http://www.motosikletci.net/motorinceleme-CBR-125-R-162-2007.html

Bu da hoşuma gitti. Karar vermesi zor...
    16 yıl önce açıldı
    Fiat 500 Nasıldır?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hyosung RX125SM ile CBR125R arasında seçim yapacaksın sanırım. Aslında çok farkları yok ama sen CBR oyuncak gibi durur diyorsun diye RX125SM daha iyi gider diye düşündüm ben. Ama ikisi de güzel, CBR ufak olduğu için supersport'lardan daha kıvrak ki bence güzel bir özellik, 125cc motor ancak o kalıbı taşıyabilir görüntüsü göz doldurucu olmasa bile bence şirin bi alet.

Bu arada Hyosung adi bi marka değil, her markada çıkar böyle sorunlar. KTM alıp da sorun yaşayan KTM'ler dandik diyemez veya Honda Yamaha için de aynı şey geçerli, bu biraz da şans işi..

• Ya hyosung zaten yeni tanınan bi marka, Honda da büyük bi firma, ratingler tabi önemli ama kimin rate ettiği de önemli. Ben birisi birisinden iyi demiyorum, sadece Hyosung da kaliteli marka onu diyorum. Arkadaşta sorunlar çıkmış ama bu tür olaylar her markada oluyor, dediğim gibi şans faktörü var..
  • düşünmeye gerek yok cbr yeni başlıyosan tam sana göre ayrıca hyosung yeni bi marka ve servis pek yok ama hondanın her tarafta var gerçi honda aldığında servisle pk işin olmiycak ama yinede belli olmaz cbr 125 r fazla söze gerek yok ayrıca 125 cc 600 lük kalıbi giydirince noluyo yani daha mı hızlı gidiyo 125 cc sonuçta görünüşe aldanmayın
  • hyosung göz boyuyo arkadaşlar böyla aman aman bir performansı yok cbr le boy ölçüşemez bile daha atik ve daha kıvrak hyosung da kanuninin racer 200 gibi kalıp var ama iş yok tabi bunu hyosung gt 125 için sçylüyorum çünkü 250 liğini görmedim
    >>>DH FIAT MAREA KULÜBÜ<<<
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

düşünmeye gerek yok cbr yeni başlıyosan tam sana göre ayrıca hyosung yeni bi marka ve servis pek yok ama hondanın her tarafta var gerçi honda aldığında servisle pk işin olmiycak ama yinede belli olmaz cbr 125 r fazla söze gerek yok ayrıca 125 cc 600 lük kalıbi giydirince noluyo yani daha mı hızlı gidiyo 125 cc sonuçta görünüşe aldanmayın

Gece gece güldürdün beni, sağolasın varolasın!
    Arkadaş Hyosung 250 demiş dikkat ettin mi? Keşke okusaydın en başta. 29HP'lik bir makineden söz ediyoruz. CBR125'in bisiklet gibi kalıbını tokatlayan bir karizmadan bahsediyoruz. 175km/h hızdan bahsediyoruz.

Kimse Hyosung GT125'in muhabbetini yapmamış, sense sırf honda övgüsü için gt125 diye dalmışsın!

Tutturmuşsunuz bir honda gidiyorsunuz..
    Tamam, honda iyidir, sıkı markadır ama giriş modeli bir supersport söz konusuysa burada Hyosung GT250R 'dan ötesi yoktur.
    Kime sorarsan sor, bu böyledir..
    Ayrıca Hyosung köklü ve sorunsuz bir markadır. F/P oranı en iyi makineleri üretir.

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...

• quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

düşünmeye gerek yok cbr yeni başlıyosan tam sana göre ayrıca hyosung yeni bi marka ve servis pek yok ama hondanın her tarafta var gerçi honda aldığında servisle pk işin olmiycak ama yinede belli olmaz cbr 125 r fazla söze gerek yok ayrıca 125 cc 600 lük kalıbi giydirince noluyo yani daha mı hızlı gidiyo 125 cc sonuçta görünüşe aldanmayın

Gece gece güldürdün beni, sağolasın varolasın!
    Arkadaş Hyosung 250 demiş dikkat ettin mi? Keşke okusaydın en başta. 29HP'lik bir makineden söz ediyoruz. CBR125'in bisiklet gibi kalıbını tokatlayan bir karizmadan bahsediyoruz. 175km/h hızdan bahsediyoruz.

Kimse Hyosung GT125'in muhabbetini yapmamış, sense sırf honda övgüsü için gt125 diye dalmışsın!

Tutturmuşsunuz bir honda gidiyorsunuz..
    Tamam, honda iyidir, sıkı markadır ama giriş modeli bir supersport söz konusuysa burada Hyosung GT250R 'dan ötesi yoktur.
    Kime sorarsan sor, bu böyledir..
    Ayrıca Hyosung köklü ve sorunsuz bir markadır. F/P oranı en iyi makineleri üretir.

hocam acemi birine hysung gt250r önermek biraz garip kaçmazmı ?kasası büyük olduğundan acemi arkadaşlarımızın kullanması biraz zor gibi ,performansıda baya yüksek bana kalırsa en iyi tavsiye edebileceğimiz ss ler cbr 125 kanuni racing 200 yuan f5 sport gibi kasası ve performansı küçük motorlar

• İyide şimdi bu motoru alan kişi ilerde büyütmek ister.250 den 600 e geçmek var 125 den 600 e geçmek var.Aslında en iyisi cbr125-gt250r-600cc ama maalesef maddi imkanlar herkesin bu yönde değil.

Cbr125 olursa ilk başta zorluk çekmez ama 600cc ss ye geçerse zorluk çeker.Çünkü oturuş pozisyonu fln tam ss değil.Gt250r alırsa ilk başta biraz zorluk çeker alışınca uzun sürede götürür daha iyi tecrübe eder.600 e geçincede çok zorlanmaz.Bence gt250r yeni başlayan için önerilebilir.Sadece oturuş pozisyonuna alışmak gerekir birazda işte motor ne zmn tepki verir,fren ne kadar iyi fln onları öğrenmesi gerekir.Cbr alsa bi zamandan sonra bence.
  • arkadaşlar ben de seneye motor ehliyeti alıp yeni bir motor almayı düşünüyorum ve bu hyosung gt250 ler çok hoşuma gitti gerçekten bitane gördüm siyah motor jantlara fosforlu yeşil şerit çektirmiş adeta hasta oldum motora ewe gelincede ilk işim motoru araştırmak oldu sahibinden.com da hep düşük km deki hyosung lar satılıyor acaba neden motorlarda problemler mi balgösteriyor yoksa hemen alışıp 600 lüklere falan mı geçiyor millethttp://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4270248 şu motor çok hoşuma gitti fiyatı da iyi geldi 6300 km de acaba sorunu falan varmıdır gerçi bunu en iyi sahibine sorarak örenebiliriz ama ayrıca hyosunglar suzukiye parça üretiyormuş duyduğuma göre vede sahibinden.com da bikaç ilanda suzuki bayilerinde yaptırılmış servisler o bakımdan servis olarak bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: cobra41

arkadaşlar ben de seneye motor ehliyeti alıp yeni bir motor almayı düşünüyorum ve bu hyosung gt250 ler çok hoşuma gitti gerçekten bitane gördüm siyah motor jantlara fosforlu yeşil şerit çektirmiş adeta hasta oldum motora ewe gelincede ilk işim motoru araştırmak oldu sahibinden.com da hep düşük km deki hyosung lar satılıyor acaba neden motorlarda problemler mi balgösteriyor yoksa hemen alışıp 600 lüklere falan mı geçiyor millethttp://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4270248 şu motor çok hoşuma gitti fiyatı da iyi geldi 6300 km de acaba sorunu falan varmıdır gerçi bunu en iyi sahibine sorarak örenebiliriz ama ayrıca hyosunglar suzukiye parça üretiyormuş duyduğuma göre vede sahibinden.com da bikaç ilanda suzuki bayilerinde yaptırılmış servisler o bakımdan servis olarak bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

zannedersem tecrüben yok bu konuda . tecrüben yoksa buna bulaşma daha küçük makinayla başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayarakMüdahale -- 30 Ağustos 2007; 20:12:38 >

• 50 cc lik bi motorla başladım sonra 5-6 ay kadar ramzey 125 scooter kullandım sırada 250cc var ama motor iyice büyüdüğü için artık bi ehliyet almaya karar verdim önerin için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

quote:

Orjinalden alıntı: cobra41

arkadaşlar ben de seneye motor ehliyeti alıp yeni bir motor almayı düşünüyorum ve bu hyosung gt250 ler çok hoşuma gitti gerçekten bitane gördüm siyah motor jantlara fosforlu yeşil şerit çektirmiş adeta hasta oldum motora ewe gelincede ilk işim motoru araştırmak oldu sahibinden.com da hep düşük km deki hyosung lar satılıyor acaba neden motorlarda problemler mi balgösteriyor yoksa hemen alışıp 600 lüklere falan mı geçiyor millethttp://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4270248 şu motor çok hoşuma gitti fiyatı da iyi geldi 6300 km de acaba sorunu falan varmıdır gerçi bunu en iyi sahibine sorarak örenebiliriz ama ayrıca hyosunglar suzukiye parça üretiyormuş duyduğuma göre vede sahibinden.com da bikaç ilanda suzuki bayilerinde yaptırılmış servisler o bakımdan servis olarak bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

zannedersem tecrüben yok bu konuda . tecrüben yoksa buna bulaşma daha küçük makinayla başla

• Sana tavsiyem ilk önce 125cc makinede vitesli kullanmayı öğren, yani satın al demiyorum kirala veya ne bileyim bi şekilde YBR125 tarzı hafif bi motorda öğren ki düşürmeyesin, sonra biraz alış vites işine hafta sür mesela, sonra Hyosung GT250R alabilirsin. Alınca her türlü özelliğini test et frenlemesi nasıl yanıt veriyor gazın tepkisi nedir süspansiyonlar nasıl vs vs.. Yani motora alıştımmı hazırsın demektir, sonra artık stres yapmadan dikkatli şekilde sürebilirsin, ekipmanları ihmal etme.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.