Şimdi Ara

Kuaför bebek şampuanı önerdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
21.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok şükür saç dökülme problemim yok.
    Fakat kuaförüme saçları nasıl garanti altına alırım diye sorduğumda bebek şampuanı kullanmamı söyledi. Köpürmez temizlemez falan dedim oda jonhson baby şampuanı tavsiye etti:) Gayette iyi temizliyor köpürüyor dedi..

Aramızda bebek şampuanı kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim:)

• kuaförlerin zaten önereceği tek şey şampuandır ömür boyu bu bebek şampuanını kullanamazsın zaten fiyatlarıda pahalıdır en iyi önlem sağlıklı beslenmek ve 6 ay yada yılda bir kez bir hastaneye gidip tetkik yaptırmak hem başka hastalıklar için hemde vitamin eksiklerinin ortaya çıkması için
  • valla arkadaşım benim düşüncem uzak dur derim normal şanpuan kullan işde o şanpuanlar saçlarını hassaslaştırır veküçük birşeyde sorunların çıkmasına sebep olur adı üstünde bebek şanpuanı bebekler gelişim aşamasındadır ve şanpuanlarda erişikinlerin ihtiyaç duyacapğu bazı elementler olmayabilir. sana tavsiyem kaliteli saçı yıpratmayan bir şanpuan bul ve onu ömürboyu kullan tabi bide saç kremi.
    ben Rejoice şanpuanını ve kremini senelerden beri kullanıyorum ve saçımda hiç bir problem yok. iki tür şanpuan vardır biri kepekleri önleyen sert şanpuanlar diğre ise saçları yumuşataan ve dalgalandıran hafif şanpuanlardır kepek problemin yoksa kesinlikle bu hafif şanpuanlları kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 13 Şubat 2010; 15:27:08 >
  • sakın bebek sampuanı kullanma ben ole bı hata yaptımm..ınanılmaz döküldu saclarımm...

neyle yıkıosan saclarını onla yıkamaya devam et..bu zamana kadar saclarına ıı gelen bısey kı bak sacların hıc dökülmemıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şampuan önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.