Şimdi Ara

....KTM ye Gitmeden Yerimize Direkt Gitsek Problem Olurmu Lütfen Cevap....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
22.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana bitlis çıktı ama elazıgya gitmek gerekiyormuş önce ktm ye...ktmye gitmeden direkt bitlise gitsek problem olur mu???

tecrübeli arkadaşlar acil cevap lütfen...

KTM'ye Gitmeden Direk Giderseniz Sorun Olur mu?

Askerlikten Sayılıyor mu?

KTM (Kısa Dönem Temel Eğitim), askerlik hizmetinin bir parçası olarak kabul edilir. Bu nedenle, KTM'ye katılmadan doğrudan askerlik yapmaya giderseniz, askerlikten sayılmaz.

Katılmama Cezası Var mı?

KTM'ye katılmak, 2023 ve 2022 yılında askerlik yükümlülüğünü yerine getirmek için zorunludur. Katılmamanız halinde, idari para cezası, hapis cezası veya her ikisi birden ile cezalandırılabilirsiniz.

KTM Nerelerde Var?

KTM eğitimleri, Türkiye'nin farklı illerinde yer alan eğitim merkezlerinde verilmektedir. Erzincan'da da KTM eğitim merkezi bulunmaktadır.

Erzincan'da Katılmak Zorunlu mu?

Erzincan'da ikamet ediyorsanız, KTM'ye katılmak zorunludur. Katılmamak, yukarıda belirtilen cezaları doğurabilir.

Sonuç

KTM'ye gitmeden doğrudan askerlik yapmaya gitmek, askerlikten sayılmamanıza neden olur. Ayrıca, KTM'ye katılmamak idari ve cezai yaptırımlara yol açabilir. Bu nedenle, askerlik yükümlülüğünüzü yerine getirmek için KTM'ye katılmanız gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet arkadaşlar önemli bir soru bu cevabını bilen var mı acaba???
    3)Bir şekilde birliğine ulaştını düşünürsek yine birlik komutanının insafına göre tutanak tululabilir ve sıkı bir dayak yiyebilirsin
    4)olmaz olmaz ama olacağı olur teröristler yol keser tipinden senin asker olduğunu anlar kaçırırlar öldürebilirler v.s
    Ktm bu işe yarar askerlerin güvenli şekilde birliklerine dönmesini veya izine gitmesi için askerleri toplarlar konvoy şeklinde ulaşımı sağlar. Ortam zor olabilir 1 ay şırnak ktmde görev yaptım mevcut 500 kişiye kadar çıktığı oldu. demek istediğimi anladın sanırım

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.

• Normal şartlarda ben de KTM'lere uğramamayı düşünüyorum ama bir yerde KTM aktarması varsa, bir bildikleri de vardır. O yüzden gidilecek yeri iyi araştırmak, ona göre davranmak lazım. Bazen KTM'lerde çekilecek çile, sizi daha büyük sorunlardan kurtarabilir.
  • arkadaşlar sonuç ekranında ktm'nin ismi yazacak mı yoksa biz mi bulacağız ktm'nin yerini ?
  • 1 km öteden asker olduğun anlaşılacak arkadaşın dediği gibi yolda herşey başına gelebilir durumundan faydalanmak isteyen olacak(mesela taksiciler yapışıp seni keklemeye çalışabilirler)

sosyal yaşamı saymazsak Elazığ iyidir güzeldir bir yer sorsan insanı yardımcı olur seni o yere kadar götürür ama bitlisi bilemem. ktm saatin gelene kadar çarşıda vakit geçirmek istersen(yemek wc falan) otogarda inmek yerine hosta Abdullahpaşa trafoda inmek istediğini söylersin seni yol kenarından indirecekler oradan geçen minibüslerin %90'ı çarşıya gider hatta belediye otobüse el hareketi yapabilir seni alır durakta beklemek zorunda değilsin çarşı zaten bir caddeden olşuyor:gazi caddesi indiğinde anlayacaksın. orada bir süre vakit geçirir kendine gelirsin.sonra ktm'ye geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JSBach

arkadaşlar sonuç ekranında ktm'nin ismi yazacak mı yoksa biz mi bulacağız ktm'nin yerini ?

sonuç ekranında ktm yazar

Orijinalden alıntı: regist

bir de bu ktm lere teslim ne zamana kadardır arkadaşlar?
    331ler en geç 12 aralık 17.00 da birliklerine teslim olacaklar, ancak ktm aktarmalı gidecekler ktm'lere en geç ne zaman teslim olacaklar?

birliğine teslim tarinde ktmye katılabilirsin girişini saatiyle birlikte işleyecekler

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.
  • BENCE ARKADASIN ASKERLIGI BITMISTIR, KALMAZ BU ZAMANA...
  • Başlığa girmeden mesaja önizleme ile baktım bana bitlis çıktı yazısını görüdüm aha açıklandımı acaba diye heyecanlanırken mesaj tarihin 1 sene öncesi olduğunu görmemle dumur oldum :)
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • Slm..329Kd olarak Şırnak Şenoba 22.Jandr. Tugay Kom. dan sevgiler...Ben buraya gelirken diyarbakır KTM ye katılmam gedekiyordu fakat ben direkt şırnağa geldim(aslında tehlike içeren bir haretti bu doğrusu..)Yaklaşık 2 ay önce doğudaki birliklere yazı gönderildl ve artık ktm ye katılmadan birliklere gitmek yasaklandı!Şahsi olarak gitmeniz ceza almanıza neden olacaktır...Şimdiden hayırlı teskereler...

Orijinalden alıntı: mat_ser

Slm..329Kd olarak Şırnak Şenoba 22.Jandr. Tugay Kom. dan sevgiler...Ben buraya gelirken diyarbakır KTM ye katılmam gedekiyordu fakat ben direkt şırnağa geldim(aslında tehlike içeren bir haretti bu doğrusu..)Yaklaşık 2 ay önce doğudaki birliklere yazı gönderildl ve artık ktm ye katılmadan birliklere gitmek yasaklandı!Şahsi olarak gitmeniz ceza almanıza neden olacaktır...Şimdiden hayırlı teskereler...

bunu öğrendik iyi oldu teşekkürler valla ben de tarihe hiç dikkat etmedim neyse bari başkası faydalanır.
  • ktm ye uğramak mecbur diyorlar fkat ktm ye uğramayın derim orası tam bir işkence tam bir çile bire beş askerlik yapmak yanında hal etmiştir direk birliğinize varın ailemle geldik dersiniz cezada almazsınız yemin trenine kadar zaten tam asker sayılmıyorsunuz
  • arkadaşlar ağustos celbinde kankamı gönderdim askere

bingöle çıkmıştı elazığ ktmden (kabul toplama merkeziymiş açılımı) konvoyla gitmesi gerektiğini ve kendi başına bingöle giderse eza alacağını öğrendik. yoksa çok güzel olurdu beraber arabayla bingöle gitmek...

doğuda ktmlerde toplanma kuralı var konvoyla giidlmeli...

Orijinalden alıntı: özgür deniz

arkadaşlar ağustos celbinde kankamı gönderdim askere

bingöle çıkmıştı elazığ ktmden (kabul toplama merkeziymiş açılımı) konvoyla gitmesi gerektiğini ve kendi başına bingöle giderse eza alacağını öğrendik. yoksa çok güzel olurdu beraber arabayla bingöle gitmek...

doğuda ktmlerde toplanma kuralı var konvoyla giidlmeli...

bize de öyle dediler ama akıllılık eden direk gideceği yere gitti ceza felan yok
  • Arkadaşlar KTM lerle ilgili kesin bir haberi olan varmı, direk birliklere mi gidiceksiniz yoksa KTM lere katılıp mı gidiceksiniz??
  • Erzurum İl Jandarma komutanlığını aradım, KTM ye katılmamız gerekir mi diye sormak için. Herhalde bizden üst dönem bir asker açtı. Asker 12 sinde 5'e kadar burda ol yeter, KTM ye katılmadan gelebilirsin dedi. Son olarak da, biz de zamanında öyle yapmıştık dedi.

Başka yerler için konuşmayayım, ama Erzurum İl Jandarma için durum bu şekilde.
  • Diyarbakır Ktm'de bir gece kalmış biri olarak yazayım , ktm'ye girmemenin ceza sebebi olduğuyla ilgili bilgim yok zaten yeni çıkmış diyor arkadaş (geçen sene de biz böyle düşünüyorduk sorun olur mu acaba vs. diye ama direkt gelen geldi)

Ktm'lerin ne dandik yerler olduğuyla ilgili yazmıyacağım , ktm'lerin en büyük belki de tek avantajından bahsedeceğim.

Ktm'ye giren yeni asker birliğine gittiğinde o kadar rahat bir ortamla karşılaşır ki en az yemin törenine kadar götürür onu bu rahatlık.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.