Bildirim
Ksrodan Biraz Resim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Resimler cok guzel ksro ya uye olmak ıcın cok ugrastım ama bi turlu beceremedım -
güzelmiş yaw eline sağlık -
oraya gitmek için 90 lvl bitiripye mi geçilio ben merak ettim ????? -
oraya gitmek için 90 lvl bitiripye mi geçilio ben merak ettim ?????
tam olarak nereye gitmek için söyle açıklayalım sen oyuna girdiğinde 2 yerden başlayabilirsin 1.jangan 2.bizans her iki yerden lvl 1 böyle her ikisinden 90 kadar gidebilirsin+
a.candemir
kardeş forumda zaten resimli var ona bakarak üye oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardinli__47 -- 30 Nisan 2007; 14:45:08 > -
a.candemir
sen vatandaşlık no yüzündenmi üye olamıyorsun?
açıkla sana yardımcı olalım -
quote:
Orjinalden alıntı: mardinli__47
S.a Ksro onlineden çektiğim bazı fotolar bu ksro herkese tavsiye ederim saygılarımla :=)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imamoglu -- 30 Nisan 2007; 17:07:33 >
-
ben resimleri göremiyom kutu içinde kırmızı çarpı gözüküyo pm ile link verirmisiniz? -
resimler gözükmüyo düzelt te bakalım -
dostum resimler gözükmüyo bi düzelt istersen -
resimler açılmıo yeni bi upload pls -
resimler gözükmüyorlar kardeş yeniden upload etmen lazım resimlerini bekliyoruz -
Dostum youtube da videolarını çok seyrettim süpersin de senin kaç tana çarın war??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X