Şimdi Ara

Ks diye ağlayan veletler hakkında ne düşünüyosunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela sup oynuyorum pick ekranında tutuştur aldım adc sövmeye başladı kill çalıcan dimi ******** değiştir tutuşturu ********** gibi veya adam kaçıyo yani bariz killi alamayacak bende vuruyorum niye den aldın sup kill mi alır *********** flash atıp alacaktım onu diyo yav tamam bunlarıda geçtim tflerde bile yapıyolar ya thresh ultaine çarpıp ölüyo direk ks atma ********* thresh gold 3 üm bu arada bu arada burda oluyo bunlar yaz tatilinden beri wl +35 ten +22 ye düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gold'muşsun şimdi gördüm yapacak bir şey yok okulların kapanmasıyla çocuk kitlesinin artmasıyla olan doğal şeyler bunlar. yapacak bir şey yok westte de var na da da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 30 Haziran 2014; 3:31:16 >
  • Sadece bu yüzden supporta ignite almayı bıraktım . Heal alıyorum kafam rahat ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

gold'muşsun şimdi gördüm yapacak bir şey yok okulların kapanmasıyla çocuk kitlesinin artmasıyla olan doğal şeyler bunlar. yapacak bir şey yok westte de var na da da var.

Westte platım s2 de başlamıştım ogünden beri tırmana tırmana çıktım bronzdan plata pek görmedim ka lafını takım oyununu biliylar ama tr varsa yoksa kendine

• ks
  • supportun en op speeli exhaust(bitkinlik)'tir bence. 2 heal veya heal barrier gereksiz bana göre. adcye exhaustu atınca %50 attack speed veriyor üstüne damage azaltıyor daha ne olsun. bi rengar zed jax felan varsa karşıda en gerekli item bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

supportun en op speeli exhaust(bitkinlik)'tir bence. 2 heal veya heal barrier gereksiz bana göre. adcye exhaustu atınca %50 attack speed veriyor üstüne damage azaltıyor daha ne olsun. bi rengar zed jax felan varsa karşıda en gerekli item bence

Benimde zaten hep tercihim exausttur ama karşıda vayne olunca tutuştur şart oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

ks

report ks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

quote:

supportun en op speeli exhaust(bitkinlik)'tir bence. 2 heal veya heal barrier gereksiz bana göre. adcye exhaustu atınca %50 attack speed veriyor üstüne damage azaltıyor daha ne olsun. bi rengar zed jax felan varsa karşıda en gerekli item bence

Benimde zaten hep tercihim exausttur ama karşıda vayne olunca tutuştur şart oluyo

vayne gördüğün an exhaust al. laneden dalacağınız zaman atarsan hiç birşey yapamaz. atar atmaz kesmeye çalışın. hem kaçamaz hem attack speedi düştüğü için damage atamaz

• öylelerine inadına ks atacaksın
  • velettir ne yapsa yeridir (ignore at geç)
  • velet olduklarını
  • işte bunlar hep knight online.
    westte hiç duymuyorum niye ks attın bilmem ne diye.
    ama tr deki hesabımda adam 5v5 tf de bile sövüyordu niye ks atıyosunuz ben ulti attım diye.
    "xXx_Kral_BAbA_xXx_06 has killed __P_I_S_I_K_O_P_A_T__ (761.312)"
    yazısını görünce boşalan gençler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 30 Haziran 2014; 5:27:23 >
  • Yanimdaki sup kill alinca srry diyor westte bi uzuluyor adam boyle.Bir np mate yaziyorum dunyalar onun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Yanimdaki sup kill alinca srry diyor westte bi uzuluyor adam boyle.Bir np mate yaziyorum dunyalar onun oluyor.

Ne ara aynı oyuna girdik be.
  • Kill secure

• quote:

Yanimdaki sup kill alinca srry diyor westte bi uzuluyor adam boyle.Bir np mate yaziyorum dunyalar onun oluyor.

bu aralar oda yok. support oynuyorum adama q attım morgana ile bende kaldı ignore attım oyun sonu beni reportladı westde bende tr attım hesabı.
  • Mesele killse gitsin CS 1.6 oynasın. Aptallığın luzümu yok, rakip adc nin ölmesi demek farmdan levelden geri kalması demek. Bunu akıl edemeyen embesil bir tayfa ile oyuna giriyoruz maalesef.

Ben adc olduğumda kim olursa olsun sup a niye ks yaptın demem. Eğer gerçekten gold açığım varsa sitem ederdim "keşke bıraksaydın" diye.

Sonucta rakibin oyundan düşmesi benim de işime geliyor.

Ayrıca;

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1260875_870104353003891_1094743840419317820_n.jpg?oh=2e5244ed025bb4c80b45628d24618cc1&oe=541B4294&__gda__=1410139305_d7a6b0c5118cb9f390144c238faf50dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 30 Haziran 2014; 9:32:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LégéndWarior

quote:

Ne ara aynı oyuna girdik be.

:D %60 öyle suplar.Ama zorla alanlar değil severek isteyerek alanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

quote:

Vayne'e karşı ignite şart mı ? Vayne ' e karşı şart olan şey sadece ve sadece exhaustdur . Eğer bunu da bilmiyorsan burada kızdığın o adamlardan daha lowsundur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.