Şimdi Ara

KRON XC 1000 SATILIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 JANT/18 INC KADRO/27 VITES/HIDROLIK FREN/GIDONDAN KILITLI MAŞA 

Bisikletim 2014 Model olup standart'a ek olarak vites takiminda bir kaç parça yükseltme mevcuttur. 

Alacak kişi ilen ilgili istenirse sözleşme kağıdı yapılır.

Balatalar 2 Ay önce değişti.Maşasin da vites geçişlerinde de sorun yoktur,maşası parlak siyahtır yeni pasta cila yapılmıştır. 

Özellikleri: 

-Inceltilmiş Alüminyum Kadro,

-Gidondan kilitlenebilir XCM maşa, 

-Alivio Aynakol, 

-Deore Arka Aktarici M592 (SONRADAN TAKILDI 160TL)

-Alivio on aktarici, 

-Arka Deore Vites göstergesi, (SONRADAN TAKILDI 80TL)

-Ön Alivio Vites Göstergesi,

-Shimano Göbek, 

-Shimano M446 Fren Takımı, 

-Zefal Arka Sele Çantası, 

Ağırlığı ortalama 11.5-12 Kilo.

Sadece arka fren hidrolik yağı azdır,eğer mevsim yaz ayları oysa idi isteyeceğim rakam 1.250TL den aşagı olmazdı acil nakit son rakamdır takas rakamı 1.250TL

İstanbul dışına PTT kargo ilen %40 Indirimli şekilde gonderilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• konun yanlış yerde kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifiri suan Performans Bisiklet'te 1590 TL. 2 senelik bisiklet bu parayi kesinlikle etmez...

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Türk milletinin huyudur sıfır aldığı bi ürünü 2-3 yıl kullanıp gene aldığı fiyata satıp para kaybetmeyi istememek. Hergün 2.el sitelerinde 100 tl ye 3310 görmekten 1000 tl ye ekranı çatlamış iphone 5s görmekten bıktım. Efendi gibi söyleyincede kardeş sıfırı zaten bu para diye "git ozaman sıfırını al " cevabını alıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Türk milletinin huyudur sıfır aldığı bi ürünü 2-3 yıl kullanıp gene aldığı fiyata satıp para kaybetmeyi istememek. Hergün 2.el sitelerinde 100 tl ye 3310 görmekten 1000 tl ye ekranı çatlamış iphone 5s görmekten bıktım. Efendi gibi söyleyincede kardeş sıfırı zaten bu para diye "git ozaman sıfırını al " cevabını alıyosun.

Zaten 1250 lirayi vermeyi goze alan adam 350 lira daha koyup sifirini alabilir. Ben bu kadar butceye cikarsam mesela Kron almak yerine ayni paraya daha iyi urun ne alabilirim diye bakarim. Maksimum bu bisikletin edecegi para 800-850 liradir. Zaten Kron'larin ikinci eli tutulmuyor piyasada. Gecenlerde malum sitede karbon masali bisikleti 1000 liraya satmaya calisiyordu birisi. Konuyu acan sahsin da satamayacagi ortada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 4 Aralık 2016; 14:30:36 >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    hadi kron sedona gene orta halli bisikletler salcano gibi bir markaya 1k+ para vermek bana göre gereksiz çünkü verdiğin parayı hakketmiyor. 2013te almanyadayken 100€ ghost almıştım aynı bisikleti burda ikinci elini uçuk fiyatlara satıyolar. 1-2 akıllı çıkıyo bi fiyat belirliyo sıfıra yakın sonra herkes o fiyattan satmaya başlıyo. yani uzun lafın kısası ikimizinde dediği gibi 2014 krona bu fiyat fazla.
  • Yanlışlık olmuş nakit rakamı 850TL takas rakamı 1.250TL olacaktı.

Ki zaten dün bisikleti 750TL den sattım konu kilit.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

duygularıma tercüman oldunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.