Şimdi Ara

Corelli Trivor 6.0 vs Kron TX100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk bisikletimi alacağım ve başlıkta belirttiğim iki bisiklet arasında kaldım. Aslında Kron almakta kararlıydım fakat sonrasında dün gece Corelli'nin bu bisikletini gördüm ve beni aşağıda sayacağım sebeplerden dolayı çok cezbetti. Corelli'nin kadrolarını kendisi üretmesi Corelli almak için çok büyük bir sebep benim için. Bu kadar fark varken Kron almak için sebeplerim görüntüsü ve daha eski bir firma olması. Tam da bu noktada yardımınıza ihtiyacım var. Sadece bu sebeplerden dolayı Kron almaya değer mi? Yoksa Corelli mi almalıyım? Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini alabilir miyim?

Corelli 24 vites Kron 21, ilk bisikletim olacağı için yokuşlarda çok etkisi olacağını düşünüyorum.
    Corelli'nin maşası kilitlenebilir maşa Kronun maşası kilitlenmiyor.
    Corelli Altus set kullanırken Kron Tourney set kullanıyor. (Her yerde Altus>Tourney şeklinde gördüm. Fiyatları da buna paralel.)
    Corelli'nin gidon boğazı açı ayarlı Kron'un sabit.

Aşağıya iki ürünün de Resmi sitesinin linklerini bırakıyorum incelemek isteyen arkadaşlar için. En ucuz bulduğum fiyatlar ise Kron 1510TL Corelli 1480TL.(ikisi de mekanik disk)

Corelli Trivor 6.0

Kron TX100

(Resmi sitelerdeki fiyatları lütfen göz ardı edin.)

İyi Bayramlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saatana -- 2 Ağustos 2020; 9:10:6 >

• ben iki haftadır kullanıyorum 100 km geçti gayet memnunum corelli trivor 6.0 dan.
  • toz-koparan kullanıcısına yanıt
    Kaç kilosunuz? Jantlarda akord bozukluğu var mı? Kendiniz mi kurdunuz? Yoksa bayiden mi aldınız?
  • Saatana kullanıcısına yanıt
    Merhaba bisikleti satın aldınız mı?Memnun musunuz?
  • erkanuzum E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, satın aldım fakat kargodan ulaşmasını bekliyorum. Sanıyorum salı günü elimde olacak. İzlenimlerimi paylaşabilirim hala takip ediyor olursanız.
  • Fiyatı aynı segmentte diğerlerine göre gerçekten uygunmuş. Ben de gözüme kestirdim. Kaça aldınız acaba? Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz..
  • 72 kiloyum akort bozukluğu yok, serviste ücretsiz kurdurdum.

taksitli 1430 liraya geldi.

ufak vites-fren ayarı dışında sorun çıkarmadı.

disk fren ancak hidrolik gibi anında duruş yok v fren tarzı duruyor bazen ses yapıyor..

az kullanan için ideal tavsiye ederim ancak uzun mesafe ağır şartlarda durumunu bilemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.