Şimdi Ara

Krom tel lehim tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle krom tel lehim tutar mı sıradan bir lehim aletiyle?

Bendeki lehim aleti budur...

Krom tel lehim tutar mı?

bununla yapabilirmiyim uygunmudur ne malzeme gereklidir?
    Teşekkür ederim şimdiden..

Ayrıca yönetici arkadaşlara sesleniyorum forumda arama yapıyorum konu baslığını aynen yazmama rağmen sonuç bulunamıyor. İlglienirseniz sevinirim
    Saygılar...

• ben sana bir tavsiyede bulanayım o havya tehlikeli. Kablosu çok ince, Yanlışlıkla ucu kabloya değerse sakat iş hemen açılıyor. Başıma geldi. Bu iişlerle uğraşıyorsanız mutlaka en azından kötünün iyisi birşey alın. Bu tehlikeli çünki. Öteki konuyu bilmiyorum arkadaşlar ilgilenir.
  • Krom son derece zor lehimlenebilecek metallerdendir. Lehimleme ve oksidasyonun ortadan kalkması için, 400-500 derece sıcaklıkların oluşması gerekebilir. Elinizdeki havyayla olmaz.
  • şöyle yap. klemens ile krom tel ile bakır teli birleştir. sonra bakır teli lehimle. ha olmaz yerim dar dersen... telleri burgula sonra bakıra lehim yedir . bakır lehimi yiyince sıkıştıracaktır.

sen ne yapacaksın nerede kullanacaksın ?
  • havya kaç watt?
  • Krom tel lehim tutmaz çok ısınacaksa porselen klemens ile tuttur, bunun dışında uçlarına bakır tel tutturarak lehim yapabilirsiniz.
  • lehim tutsa bile krom nikel tel yüksek ısı ürettiği için, tekrardan eriyecektir. o yüzden seramik klamens en iyi seçenektir. zaten krom nikel teli, seramikten başka bir şey yalıtamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası ben bunu kuş kafesi için düşünüyordum...
    Kuş kafesinde kullanılan teller pirinç yada krom oluyor genelde ve krom ucuz olduğundan kromu tercih etmiştim
    Lehim tutarsa lehim ile yamaya çalışacaktım lakin lehimle olmayacak gibi gözüküyor...
    En iyisi 3 kuruş fazla verip hazır kafes almak :)
    Herkese çok teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.