Şimdi Ara

krom kaplama???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu krom olayını yapan biyer var mı? bende honda civic hatcback var.ben kapı camı nikelajı yaptırmak istiyorum yapan biyer var mı?s izayn bursada ve bu arabaya üretmiyormuş.istanbulda bildiğiniz yer var mı ???

• quote:

Orjinalden alıntı: ege

beyler bu krom olayını yapan biyer var mı? bende honda civic hatcback var.ben kapı camı nikelajı yaptırmak istiyorum yapan biyer var mı?s izayn bursada ve bu arabaya üretmiyormuş.istanbulda bildiğiniz yer var mı ???

Arkadaşım ben yardımcı olayım sana . Metal olarak üreten yok şuan. Kapı ve cam da görmedim henüz ama DLAA diye bi ital marka var çok kaliteli olmasada krom kapı kolu far ve stop çerçeve kromları var set olarak satılıyor ve plastik üzeri krom kaplama. Honda ile ilgili bulabilicegin krom ürün budur.

STOP ÇERÇEVESİ - 4 PARÇA
    FAR ÇERÇEVESİ - 2 PARÇA
    AYNA KROMU - 2 PARÇA
    KAPI KOLU KROM KAPLAMA - 8 PARÇA
    ÖN 2 KAPI DİREK NİKELAJI - 4 PARÇA
    YAN SİNYAL ÇERÇEVESİ - 2 PARÇA
    BENZİN DEPO KAPAK KROMU - 1 PARÇA
    BASAMAK EŞİK NİKELAJI - 4 PARÇA

Bunlar toplam 260 Ytl ye satılıyor. Aracnın koyu renkse hoş duruyor.

Aksesuarcılarda da aynı ürün mevcut.

Link de burdahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253447&productid=otm631112

• yok ben bunlardan istemiyorum bana sadce cam krom nikelaj lazım bazı arabalarda görüyorum hatta sdizayn sitesinde bazı arabalara yapıyolar ben konuşum ama honda civic hb için yapmıyoruz ölçü almak lazım dedi onun için bursaya mı gidiyim yani olmaz burda bu üründen sattan var mı?yardımın için saol
  • http://www.s-dizayn.com/resimler/astra1.jpg bu tarz bişey istiyorum yani
  • Anladım arkadaşım seni , bizden pek istek olmadı bazı cam çıtaları kalıp gerektirmiyor kolay formlu oluyor Jaka makinesi ile kıvırıp form u yakalıyabiliyoruz. Aklımda olsun Honda Civic Hb eski model mi ? Arabanın bana örnek bi resmini yoıllarsan , burada bi yerden ölçü alabilirim aklımda olucaksın.
  • hayır yani satılması şart değil sdizayn gibi yapan bi yer vardır illaki bilen var mı diye soruyorum ithal veya piyasaya sürülen krom olayı zor sadce sdizayn tarzı istanbul da olan bi yer soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege

hayır yani satılması şart değil sdizayn gibi yapan bi yer vardır illaki bilen var mı diye soruyorum ithal veya piyasaya sürülen krom olayı zor sadce sdizayn tarzı istanbul da olan bi yer soruyorum

İstanbulda Krom imalatı yok. Bursada imalatı var. BB tuning ve Rekor Otomotiv var mesela bizim ürünlerimizi satan istanbulda. Ama onlarda sadece satıcı. Ben senin arabadan burda bulup ölçü vs. alıp olabilicek bişi ise özel olarak yaptırıp yollamam lazım. Y
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seramik Kaplama
    8 yıl önce açıldı
    Arabanın renginde tavan kaplama
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim araba 2005 honda civic hatchback http://www.honda.com.tr/otomobil/model/?model=civic_5&page=main burdan inceleyebilirsin
  • ege biz caddye maslakta has metalden krom aksesuarlar yaptırdık

Tavandaki barı onlar yapıyomuş ama kromajları alıp satıyolarmış. Oraya bak istersen, adamlar işi biliyor ayrıca işçilik çok iyi hatta otohaber modifiye ekine onların yaptığı siyah bi caddy çıkmıştı. içi benim hoşuma gitmese olduğu gibi kırmızı deriyle kaplanmıştı, monitör filan da taktırmıştı

Kromajları ve bildiğim kadarıyla deri kaplamayı onlar yapmış hatta dergide işçilik ve kalite üst düzeyde diyordu.

Biz yalnızca tavan barı koydurduk merdiven ve diğer ön/arka korumalıklar benim hoşuma gitmesiğinden onları taktırmadık ama tavandaki bar çok sağlam 2 yerden vidalamışlar uzun tüp şeklinde.

Baran aksesuarın da bi modeli var ucuz ama onlar yapıştırma ve sökmeye kalktığında boyayı kaldırıyor, ayrıca çok rahat kırılıyor. Bizim taktırdığımız boruyu satan adam çekiştirdi, merdivenlerin üstünde zıpladı en ufak bi şey yok. Çok uzun garanti de veriyolar.

Tavan barı+krom kapı kolları, bagaj tutamağı ve plakalığı 510YTLye yaptılar, plakaları da çift taraflı bantla yapıştırma yaptılar hediye olarak.

Ayrıca 30YTLye ön camlara rüzgarlık 150YTLye de arkaya spoiler yaptırdık.

s-dizayn galiba siz de baran ürünleri satıyosunuz ama has metale bi bak derim Paslanmaz çelik

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben memnun kaldığım için tavsiye ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

ege biz caddye maslakta has metalden krom aksesuarlar yaptırdık

Tavandaki barı onlar yapıyomuş ama kromajları alıp satıyolarmış. Oraya bak istersen, adamlar işi biliyor ayrıca işçilik çok iyi hatta otohaber modifiye ekine onların yaptığı siyah bi caddy çıkmıştı. içi benim hoşuma gitmese olduğu gibi kırmızı deriyle kaplanmıştı, monitör filan da taktırmıştı

Kromajları ve bildiğim kadarıyla deri kaplamayı onlar yapmış hatta dergide işçilik ve kalite üst düzeyde diyordu.

Biz yalnızca tavan barı koydurduk merdiven ve diğer ön/arka korumalıklar benim hoşuma gitmesiğinden onları taktırmadık ama tavandaki bar çok sağlam 2 yerden vidalamışlar uzun tüp şeklinde.

Baran aksesuarın da bi modeli var ucuz ama onlar yapıştırma ve sökmeye kalktığında boyayı kaldırıyor, ayrıca çok rahat kırılıyor. Bizim taktırdığımız boruyu satan adam çekiştirdi, merdivenlerin üstünde zıpladı en ufak bi şey yok. Çok uzun garanti de veriyolar.

Tavan barı+krom kapı kolları, bagaj tutamağı ve plakalığı 510YTLye yaptılar, plakaları da çift taraflı bantla yapıştırma yaptılar hediye olarak.

Ayrıca 30YTLye ön camlara rüzgarlık 150YTLye de arkaya spoiler yaptırdık.

s-dizayn galiba siz de baran ürünleri satıyosunuz ama has metale bi bak derim Paslanmaz çelik

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben memnun kaldığım için tavsiye ediyorum

Baran ın ürünlerini satmıyoruz Baran bizim ürünlerimizi satıyor.

Baranın sadece Portbagaj ( Üst boru dediginiz ) yan basamak ve araç içi perde imaları var.

Tavan Barı : 75 YTL -- Kapı Kolu Caddy 40 YTL -- Bagaj Tutamagı(Bagaj açma) 25 YTL -- Plakalık prob değil.

Çok kötü bi şekilde kazıklanmıssın arkadasım kusura bakma. Port bagaj da en kaliteli ürünler Köylücü nün dür. O yazdıgımdan en fazla 20 ytl yukarıya veririm onuda sana. Has metal i ben çok daha iyi biliyorum. Köylücüden kaliteli değil. (Köylücü = Voyeger )http://www.koylucu.com/

Arka spolierini Melisetten 80 ytl ye taktırırdık. Tr deki en kalitekli spolier imalatı melisetindir.www.meliset.com

Satıcılar çok kötü iteliyor arkadaşlar araştırmadan iş yapmıyalım lütfen.

http://www.dello.de/shop/index.html Design bölümünde bizim ürünlerimi görebilirsiniz , burdan 1000 adet eşik yolladık 20 ytl den gitti 69€ satış fiyatı var ...

Aynı şekilde Tr dede aksesuarcılar tuttuguna geçiriyor derler ya öle bi durum söz konusu , Krom aksesuarla ilgili ne olursa olsun bana sormadan haraket etmemenızı onerırım.

Bu arada merdiven de demişsin onuda 80 90 ytl gibi bi fiyata veririm sana . Arkadaşım fiyat çok ama çok fazla %200 gibi bi kar söz konusu neyse mutluysan sorun yok . Plakalıgı hediye olarak yapmalarına bile sevinmişsin. Ne mutlu sana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 8 Aralık 2005, 3:02:40 >

• Kusura bakmayın alıntı yapmısım degıstırmk yerıne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 8 Aralık 2005, 3:00:59 >
  • joushkun önerin için teşükkür ederim ama o yeride b,lmiyorum telefonu falan varsa verirsen ii olur bide andydark pahalı demiş artık bilmiyorum piyasayı andydark ben sana benim arabanın sitesini yukarda verdim görmüzsündür ondan bulup bana ayarlarsan ii olur yoksa bakıcaz artık başka yerlere senden cvp bekliyorum
  • Buralarda bulamadım hiç de istenmedi şimdiye kadar olucak bişi ise ben sana haber vericegim.
  • araba zaten çok satılmıyor nedeni ise tek model gelmesi ve full gelmesi herkes almıyor o yüzden masrafı çok çünkü neyse sen bulunca bana özel yaptırırsın artık
  • s dizayn firmasindan asla ve asla urun almayin. tavsiye etmiyorum. firma sattigi urunun arkasinda durmuyor. ayrica işi firsatciliga donusturup yuksek fiyat cekiyor. yaptigi ise de ticaret deniyor. 9 ay once passat b8 kasa aracimin far ust citasini buradan aldim. almadan once firmaya defatle sormama ragmenomur boyu garanti verdiler. tabi bu garanti urunu satana kadar gecerli. sattiktan sonra garanti bitiyor kullanici hatasi basliyor. 3 lu far citasi ,ki buyuk olan iki kucuk parcanin toplami kadar' 168tl. yani 168/3=56tl yapiyor. citalarin uzunlugunu hesaplarsak 168/4= 42 tl yapar. fakat firma benim icin kar etmemek adina en son 60₺ olacagini soyledi. yoksa zarar ederlesmis. o da urunu kendilerinden aldigim icin. yoksa bu iyiligi de yapmazlarmis. guler misin aglar misin? dedim bendeki iki citayi 100liraya veriyorum,ne diyosun. ses yok tabiki. uzun lafin kisasi s dizayn dan asla ve asla!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.