Şimdi Ara

Krizin Kelepiri: Donanimli Dodge Avenger 2.0 crd sxt manuel 49.750 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
24.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dodge.com.tr/kampanyalar/index.html

Dodge Avenger 2.0 crd sxt manuel 49.750 ytl

Fiyati 6 ay once 39 bin euroymus...
    Krizde 30 bin euroya inmis...
    Su anda 23 bin euro civarinda fiyati...
    Internette 2007 modeline 26 bin euro istiyorlar...

Uzunluk 4850 mm agirlik 1635 kg

140 hp 310 Nm 0-100 10.5 sn max 203 km/h ortalama tuketim 6.2 litre

17`` jant (215/60/17)
    Dvd player
    direksiyondan kumandali mp3 calar
    6`li cd degistirici
    Deri doseme
    Sunroof
    Isitmali surucu tarafi elektrikli koltuklar
    Cruise kontrol
    Alarm
    Elektronik klima
    esp
    elektrikli bagaj kapagi
    on arka sis farlari
    kendiliginden kararan ic dikiz aynasi
    on arka kol dayama
    deri vites topuzu ve direksiyon

Disi iyi
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/aa/Paris_2006_-_Dodge_Avenger_3.JPG

Ici kotu
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Dodge_Avenger_Innenraum.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911GT3 -- 6 Mart 2009; 10:32:06 >

• böyle bi araç 50 000e, valla iyiymiş. ama kaçımız araba bütçesi için o kadar ayırabiliriz ki bu arada içi de o kadar kötü değil yani, biraz fazla sade kalmış.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Fiyat çok iyi ya.. Güzel donanım iyi fiyat. Adamlar ikinci el fiyatında kampanya yapmışlar. Bu aracı beğenenler kaşırmasın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 6 Mart 2009; 10:18:26 >
  • Sataşmıyayım diyorum ama duramıyorum.Adam motoru Vw den alıyor.Ülkemde aynı Ötv+Kdv ye maruz kalıyor,En ucuz 2.tdi Passat 76.250 ytl.Başka diyecek bir şey yok(marka prestiji,ikinci el falan demeyin)
  • çok uygun özelliklerine göre.taş gibi araba

YZF R6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece benim hatırladığım; Dodge Caliber, Jeep Patriot, Jeep Compass bir de Avenger aynı platform'un araçları...

Yalnız 49bin lira şaka gibi hem de ilk çıktığındaki 40bin euroluk fiyata göre...

46bin liraya zar zor Civic Elegance veriyorlar öyle firmaların fiyat politikalarına
  • quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Fiyati 6 ay once 39 bin euroymus...
    Krizde 30 bin euroya inmis...
    Su anda 23 bin euro civarinda fiyati...

80 milyardan 50 milyara düşmüş aracın sıfırı.
  • _____________________________

• Araç GM'in yani batmak üzere oaln bir firma. Şu anda acil nakite ihtiyaçları var. Sanmıyorum ama belki de zararına satıyorlar yani. Bu durumdaki bir firma ile Honda'nın fiyatını karşılaştırmak doğru olmaz bu nedenle.

abi bu aracı alırken de 10 kere düşünmek lazım. Batarlarsa yedek parça servis vs. sorunalrı olur mu diye.

quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Sadece benim hatırladığım; Dodge Caliber, Jeep Patriot, Jeep Compass bir de Avenger aynı platform'un araçları...

Yalnız 49bin lira şaka gibi hem de ilk çıktığındaki 40bin euroluk fiyata göre...

46bin liraya zar zor Civic Elegance veriyorlar öyle firmaların fiyat politikalarına

• keşke herkesde senin gördüğünü görebilse...raifkokten arkadaşım aynen sana katılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKG24 -- 6 Mart 2009; 11:55:49 >

Orjinalden alıntı: kyokushin

sitesinde 30000 euro 23000 nerde yazıyor hangi bayi

http://www.dodge.com.tr/kampanyalar/index.html

Bu arada gecen sene bu zamanlar ayda 50 arac satiyormus dodge simdi 8-10 tane satiyor iki aydir kampanya bu yuzden heralde satislari durmus nerdeyse

Orjinalden alıntı: berk984

Araç GM'in yani batmak üzere oaln bir firma. Şu anda acil nakite ihtiyaçları var. Sanmıyorum ama belki de zararına satıyorlar yani. Bu durumdaki bir firma ile Honda'nın fiyatını karşılaştırmak doğru olmaz bu nedenle.

abi bu aracı alırken de 10 kere düşünmek lazım. Batarlarsa yedek parça servis vs. sorunalrı olur mu diye.

quote:

Sadece benim hatırladığım; Dodge Caliber, Jeep Patriot, Jeep Compass bir de Avenger aynı platform'un araçları...

Zararına satıyor olabilirler ona bir lafım yok, ama GM'i geçtim hangi otomobil firması zor günler geçirmiyor ki?

Bende Avenger'ın iyi bir otomobil olmadığından bahsedicektim ancak 50bin TL'lik fiyata göre bugün alınabilecek arabalarla karşılaştırınca arabayı kötülemekten veya zayıf yönlerinden bahsetmekten vazgeçtim...

Avenger ilk çıktığında 39.900 euroluk bir fiyatı var vergileri düştüğümüzde, '21.500 Euro' Dodge'un anahtar teslim fiyatı...
    Bugün ise: Vergileri düştüğümüzde Dodge'un Satış fiyatı '12.500 Euro'
    Fiyat 9000 Euro geri gelmiş (Yaklaşık olarak hesapladım)
    Demek ki bu fiyatlara bu arabaları satabiliyorlar, o zaman ortalara çıkıp arabalar satılmıyor diyerek ağlamayacaklar...
    Civic ile karşılaştırmamın tek amacı; 50bin TL civarında alınabilecek bir otomobil olması yoksa tabiki birbirlerine rakip değiller ama 50bin TL'ye araba bakıyorsan otomatikman rakip oluyorlar...

• ben de açıcaktım bu konuyu.valla süper ötesi fırsat.yedek parça vardır heralde stoklarında.ayrıca gm de batmaz bence dün söylediler 3.5milyon kişi geçiniyormuş bunu göze alamaz abd falan dediler tvde.
  • güzel fiyat tsk. araç biraz dışardan chevrolet evandayı hatırlatıyor daha kaliteli olduğu kesin gibi ama işte servis vb illaki büyük illerde ikamet edeceksin başına bir iş gelse aracın özel servis bile bulamazsın diğer illerde .yinede insanın aklını çeliyor

Orjinalden alıntı: berk984

Araç GM'in yani batmak üzere oaln bir firma. Şu anda acil nakite ihtiyaçları var. Sanmıyorum ama belki de zararına satıyorlar yani. Bu durumdaki bir firma ile Honda'nın fiyatını karşılaştırmak doğru olmaz bu nedenle.

quote:

Bilmiyorum ama fena saçmalamışsın. Yan sanayi ve Çin neden tepki topluyor sanıyorsun acaba? Sanıyo musun bu arabanın parçaları firma battığında piyasadan kaldırılacak. Yan sanayi üretime devamn edecek.

• Bu araba dış görünüş olarak süper. Bu fiyatlara araba alacak olsam kaçırmazdım.
    Yedek parça olayına gelince şirket batsa bile merak etmeyin orjinale yakın yan sanayi bulunur.
    150 ps 320 nm 6 ileri Active Select
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.