Şimdi Ara

Krizin Kelepiri: Donanimli Dodge Avenger 2.0 crd sxt manuel 49.750 ytl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
24.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DODGE MOPAR YANI CHRYSLER GRUBUNA AİT BİR MARKADIR.

Büyük yazdım belki daha rahat anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 7 Mart 2009; 1:26:06 >

Orjinalden alıntı: alpercan

Motor vw filan değil, Daimler-Chrysler ortaklığından beri kullanılan Mercedes 200 CDI motorudur.

http://www.mercedes-benz.com.tr/Internet/TR/Otomobiller/B_Class/Teknik/B200_cdi/

Ek: Şanzımanda Mercedesin bu arada

Zaten model isminde CRD diyor. Yani common rail diesel. Vw kendi araçlarında yeni başladı common rail kullanmaya, ben de diyecektim motor Vw'ninse pumpe duse olmasın? Pumpe duse ise neden model isminde CRD yazıyor? Ahaha baya yanlış bilgilerle dolu bir konu oldu. Dodge GM'nin dediler, motor Vw'nin dediler...

"If in doubt, flat out"
    Colin Mc Rae - The flying Scot

• bu araç uzun süreli kullanıcılar için gayet uygun olur zira 2.eli yok bu aracın

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

Motor vw filan değil, Daimler-Chrysler ortaklığından beri kullanılan Mercedes 200 CDI motorudur.

http://www.mercedes-benz.com.tr/Internet/TR/Otomobiller/B_Class/Teknik/B200_cdi/

Zaten model isminde CRD diyor. Yani common rail diesel. Vw kendi araçlarında yeni başladı common rail kullanmaya, ben de diyecektim motor Vw'ninse pumpe duse olmasın? Pumpe duse ise neden model isminde CRD yazıyor? Ahaha baya yanlış bilgilerle dolu bir konu oldu. Dodge GM'nin dediler, motor Vw'nin dediler...

Çok biliyorsunuz,hemen sallamayın

The Dodge Avenger name returned in February 2007 as a MY2008 model[5] as a sedan to replace the Dodge Stratus, whose coupe version had replaced the original Avenger in 2001. According to some reports, the Avenger, along with the redesigned Chrysler Sebring, shares a DaimlerChrysler/Mitsubishi Motors platform called JS which used the Mitsubishi GS as a starting point, then was heavily modified. The base engine in the SE and SXT trim levels is the 2.4 LGEMAI4 naturally-aspirated "World Engine", a joint venture between DaimlerChrysler, Mitsubishi and Hyundai. Additional engines include an optional 2.7 L V6 in the SXT and a standard 3.5 L V6 in the R/T trim level. In addition to the 2.4 L "World Engine" and the V6s, export vehicles will be offered with the 2.0 L naturally-aspirated "World Engine", as well as a 2.0 L turbocharged diesel (Pumpe-Düse) made by Volkswagen.[6] As a 2008 model, the Dodge Avenger came to showrooms in February 2007.

Kaynak : TIKLA

• quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

quote:

Çok biliyorsunuz,hemen sallamayın

The Dodge Avenger name returned in February 2007 as a MY2008 model[5] as a sedan to replace the Dodge Stratus, whose coupe version had replaced the original Avenger in 2001. According to some reports, the Avenger, along with the redesigned Chrysler Sebring, shares a DaimlerChrysler/Mitsubishi Motors platform called JS which used the Mitsubishi GS as a starting point, then was heavily modified. The base engine in the SE and SXT trim levels is the 2.4 LGEMAI4 naturally-aspirated "World Engine", a joint venture between DaimlerChrysler, Mitsubishi and Hyundai. Additional engines include an optional 2.7 L V6 in the SXT and a standard 3.5 L V6 in the R/T trim level. In addition to the 2.4 L "World Engine" and the V6s, export vehicles will be offered with the 2.0 L naturally-aspirated "World Engine", as well as a 2.0 L turbocharged diesel (Pumpe-Düse) made by Volkswagen.[6] As a 2008 model, the Dodge Avenger came to showrooms in February 2007.

Kaynak : TIKLA

O zaman ne akla hizmet pumpe duse motora CRD kısaltması koymuşlar?

@alpercan motorun merc olduğu hakkında kaynağın var mı?

"If in doubt, flat out"
    Colin Mc Rae - The flying Scot

• bu arada yukarıdaki resimlerde iç mekan dodge'un sitesindekinden daha farklı.
    sitedeki resimler (ve bilgiler, 20 gb hd, arka koltuktakiler için LCD display vb) çok daha iyi
    Çok vahşi bir duruşu var.İçi de geniş ve rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 9 Mart 2009; 22:32:16 >
    2007 sini 35 e bulabiliriz gibi bir his var içimde.

fiyat daha yeni düştüğü için satanlar şu anda şok geçirmekle meşguller.
    1 aya kadar ikinci el fiyatı olması gereken yere gelir.
    gelir de dodge nin durumu ne olur bilemem

O zaman ne akla hizmet pumpe duse motora CRD kısaltması koymuşlar?

@alpercan motorun merc olduğu hakkında kaynağın var mı?

Mercedes motoru olduğuna dair kaynağı varmıdır bilmiyorum ancak ben size VW 2.0 TDI olduğuna dair kaynakları sunayım

http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Avenger

http://www.arabam.com/testDetay.aspx?id=374

http://www.roadtestreports.co.uk/full-road-test-report/Dodge/Avenger/

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/207688/dodge_avenger.html

http://www.autoevolution.com/testdrive/dodge-journey-20-crd-sxt-2009-new-cars-collection.html

http://www.motorstv.com/test/car/dodge/dodge-avenger-20-crd

• quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

ön tarafı haç işaretini anımsatıyor detay ve teknik veriler çok iyi olsa bile direk elerim

Afedersin osuruktan nem kapmak diye buna denir yani.

Araç çakma Charger gibi duruyor. Bilinen kasaları taklit eden çin firmalarının yaptığı araçlar gibi. Charger getirmiyorlar sanırım, Dodge'un Türkiye sitesinde yok çünkü. 3000küsür CC, insan tipi bir motorla satar bence Türkiye de. Kaldıki aynı grubun 300C hemileri bile çok sattı Türkiyede, en azından ben çok görüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

ön tarafı haç işaretini anımsatıyor detay ve teknik veriler çok iyi olsa bile direk elerim

Afedersin osuruktan nem kapmak diye buna denir yani.

Araç çakma Charger gibi duruyor. Bilinen kasaları taklit eden çin firmalarının yaptığı araçlar gibi. Charger getirmiyorlar sanırım, Dodge'un Türkiye sitesinde yok çünkü. 3000küsür CC, insan tipi bir motorla satar bence Türkiye de. Kaldıki aynı grubun 300C hemileri bile çok sattı Türkiyede, en azından ben çok görüyorum.

+1

300C halk arabası oldu yavs..

• Jetta 1.4 parasına, 2.0 dizel araç..Deri döşemeye kadar tam dolu...

Param olsa 1 dakika düşünmem...

Satılmasın anasını satayım..5 sene binerim buna ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 10 Mart 2009; 8:28:40 >

Motor vw filan değil, Daimler-Chrysler ortaklığından beri kullanılan Mercedes 200 CDI motorudur.http://www.mercedes-benz.com.tr/Internet/TR/Otomobiller/B_Class/Teknik/B200_cdi/ Ek: Şanzımanda Mercedesin bu arada

Motor mb filan değil, Volkswagen tarafından üretilen motor. % 100 emin olabilirsiniz. İlk motorlar PD iken sonraki motorlar CR olarak teslim edilmiştir. Sizin ifade ettiğiniz "Daimer-Chrysler" motoru da esasen DaimlerChrysler, Mitsubishi ve Hyundai ortaklığı ile geliştirilen 2.4 LGEMAI4 atmosferik beslemeli "World Engine" ("Dünya Motoru"). Araç zaten bir "JS" adında DaimlerChrysler/Mitsubishi Motors platformu üzerine kurulmuştur. Aşağıdaki Wikipedia paragrafını ayrıntılı incelemenizi önriyorum:

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya
    quote:

O zaman ne akla hizmet pumpe duse motora CRD kısaltması koymuşlar? @alpercan motorun merc olduğu hakkında kaynağın var mı?

Mercedes motoru olduğuna dair kaynağı varmıdır bilmiyorum ancak ben size VW 2.0 TDI olduğuna dair kaynakları sunayım

Teşekkürler Sayın Desiya,

Aynı kaynağı aynı soruya cevaben ben de kullandım. Referansı size ait elbette. Belirtmeyi ihmal etemişim. Sağolun.

• otomotik degilmi bu araba manuelmi?otomatik secenegi varmı?

Orjinalden alıntı: texmo

otomotik degilmi bu araba manuelmi?otomatik secenegi varmı?

Manuel. Dizelinde otomatik seçeneği yok.
    "Altın ne oluyor, can ne oluyor, inci, mercan da nedir bir sevgiye harcanmadıktan, bir sevgiliye feda edilmedikten sonra"
  • benim gibi marka takıntısı olmayan biri için güzel fırsat param olsa ciddi ciddi düşünürdüm yanlız iş mekanı biraz hareketlendirmek gerekiyor opsiyonlarla
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.