Şimdi Ara

Kripto paradan anlayanlar bir bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatırım kenara attığın ihtiyacın olmayacak parayla yapılır. Yaptığın 3-5 kara bakma hepsi bir günde geldiği gibi geri gidebilir tüm paranı koyma

• aman kardeşim sakın girme bu işlere
  • Hocam 8 aydır bu işlerle ilgileniyorum en rahatı ve mantıklısı HODL yani alıp unutmak 3x 5x yapabilirsiniz bu şekilde günlük alsat profesyonellik ister zor ve stresslidir hele hele kaldıraçlı işlemler var kaldıraçlı işlemlerde çok büyük kazanabilirsiniz ama donunuza kadar alma ihtimalleride var bu ihtimal zamanında benim başımada geldi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En düşük olduğu yeri bilemezsiniz, ya da her seferinde karlı işlem yapamazsınız. Bir tane oyun varmış bulamadım şimdi, kriptoparaları gerçek değeri ile alıp satıyorsun. O oyunu uzun süre oynayın ne kadar riskli olduğunu göreceğinize eminim.

• Anlayan adamın dh de ne işi var
  • Aman hocam Aman. Evet hazıra dağ dayanmaz ama kriptodur borsadır bunlar tüm paranı basacağın şeyler değil. Kısa vadede kar istiyorsun bu aşırı zor bir şey. Şuan boğa piyasasındayız hop aşağı hop yukarı gidiyor. Ayı piyasasına bir geçeriz bir anda düşer sonra uzun süre kımıldamaz ettiğiniz zararla kalırsınız. Cinnet geçirirsiniz.

Şu twitterda yazıp eden kriptoculara inanmayın. 10 coin söylüyorlar 1 i artıyor 9 du düşüyor. Sonra bakın bildim diyip çıkıyorlar işin içinden. Veya 2 ay geçiyor akın demiştim diyor.

Asla ama asla kaldıraçlı işlem yapmayın. Kaldıraçlı işlem yapmak için bu en az adam akıllı 5-10 vermeniz lazım.Sakın bakın sakın kaldıraçlı işlem girmeyin. Kalan hepsinin telafisi bir derece olur bunun olmaz.

Teknik analiz vğrenmeye çalışın evdesiniz madem. ELden gelen bir şey yok iyice öğrenin tahmin ihtimallerinizi artırır. Tek bir coine tüm paranızı gömmeyin. Vb

Bu iş her zaman ek gelir olarak görülmeli. Bu piyasadan zenginlik hayali kuranlar çok para batırır. Bu piyasadan geçinmeye çalışanlar hayatları mahvolur. Şanslı değilseniz veya parayı atıp 5 yıl sabredecek durumunuz yoksa ufak oynayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: linkorn

biraz daha araştırma ve tecrübe edenerek risk almak daha doğru sanırım, teşekkürler.

Sen zaten kendi kafanda kararını vermişsin, kendini destekleyecek birini arıyorsun. Adam sana düzgünce yanıt vermiş ancak sen yine de kabul etmiyorsun.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin hocam, ilk günüm bugün $134 la başladık bakalım çok şükür.

• Gelicek olan bir düzeltmeyle 1340usd zarar eder, belki 1 ay belki 4 ay yerine gelmesini bekleme ihtimaliniz çok yüksek. Şansınız yaver gitmiş elinizi attığınız artmış, bunun tersinin de olması çok yakın. Dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DB9546D3

Tüm paranı avax a yatır bana dua edersin

Hocam tahminin doğru çıktı tebrikler. BTT de %80 arttı bu arada. Şu an CHZ düşüşte yeniden yükselir mi ne dersin?

• Arkadaş avax tahmininde bulunmuştu btt değil, belki dm den konuşmuşsunuzdur. Forumda kripto başlığı var mı?

• quote:

Arkadaş avax tahmininde bulunmuştu btt değil, belki dm den konuşmuşsunuzdur. Forumda kripto başlığı var mı?

Hocam cümleyi tekrar baştan okursan "BTT de" yazdım. Yani avax arttı, BTT de arttı demek istedim.

• Haklısın, beynim yandı grafik izlemekten.

• quote:

Haklısın, beynim yandı grafik izlemekten.

Ben de yeniyim bu işte ama 5 bin tl civarı bi param var sermayem çok az yani. Sen 70 bin tl ile işi öğrenirsen ayda 10k kazanman iş bile değil. Bu işte ne kadar paran varsa o kadar fazla kazanıyosun. Mesela geçen sene 70 bini cardanoya gömüp beklesen şu an 2.4 milyon olmuştu. Cardano sağlam coin gibi duruyor daha da artar. Yalnız kaçırdığımız fırsatlar çok fena. Millet deveyi hamudayla götürmüş biz uyurken. Ben de az önce cardano aldım düşmüşken bakalım ne olacak.

• Bende 10 k ile girdim hocam, 3 ay önce girecektim olmadı. Hiç bir yerde hesabım onaylanmadı vardır bir hikmet dedim. Eşimin adına açtık en sonunda öyle yapıyorum. 3 ayda bile neler kaçırdık.

• quote:

Bende 10 k ile girdim hocam, 3 ay önce girecektim olmadı. Hiç bir yerde hesabım onaylanmadı vardır bir hikmet dedim. Eşimin adına açtık en sonunda öyle yapıyorum. 3 ayda bile neler kaçırdık.

Aynen öyle. Pandemiden beri reel piyasa çok kötü duruma düşünce kripto paralar fırladı. Çok fena fırsat kaçırdık ağlamak geliyor içimden valla. 1 senede emekli olabilirdik. Devam bakalım ne olacak.

• İnşallah doğru yatırımları yaparız da hocam paçayı kurtarırız.

• Btc ile yapacağına alt coinler üzerinden yap dediğini btc ile yapman için büyük para lazim.kolay para kazancam diyip sakın kaldiracli sisteme girme elindekindende olursun çok dalgali bı piyasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kendi bilcegin iş ben çok pis zarar ettim anlayan biri varsa yardım etsin zararım kapansın silecem uygulamayı şu piyasada bile ne alsam düşüyo

• If you can't buy low, you can't sell high.

Buy #NPXS, it is still dip.

Not financial advice.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.