< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kripto paradan anlayanlar bir bakabilir mi?

-
-
Bitcoin pandeminin başında 3500 usd idi. O zaman alsan iyiydi.
Bence bir iş bak iyisi mi sen. Asgari ücretle bir yere girmeye çalış. Olmazsa yeni bir meslek öğren.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam işler zaten açılacak 2 aya kadar, iş aradım ama bir kaç ay için iş bulmam çok zor. 33 yaşından sonra başka meslek öğrenmem de zor zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: linkorn
Hocam işler zaten açılacak 2 aya kadar, iş aradım ama bir kaç ay için iş bulmam çok zor. 33 yaşından sonra başka meslek öğrenmem de zor zaten.Neye göre kime göre zor
İnsan istedi mi herşeyi öğrenebilir. Zor iş yoktur az aşk vardır. Şuan hiç bilmediğin bir oyunu açsan bir şekilde oradan buradan bakar sorar dener öğrenirsin. İstek ve merak varsa her şeyi öğrenebilirsin.
Öğrenmek zor gelmiyor, bir işe girip tam öğrendim derken işten çıkmak doğru gelmiyor. Daha önce garsonlukta yaptım, çiçekçilikte yaptım, elektrik sayaç okuma işide yaptım, pazarda peynircilikte yaptım. Bu mesleği yapan herkes gibi bende zor durumdayım, durumun farkına varıp biraz birikim de yaptım ama son ana kadar beklemeden bir atak yapmanın zamanı diye düşünüp fikir danışmak istedim.
Al sat yapan biri olarak söyulüyorum.Son paranızı bu işe yatırmayın.Bir twitle bile piyasayı uçurup düşe bilen bir şey.Yarın ne olacağı belli değil.Altın dolar gibi piyasa oynamıyor çok haraketli.30K son paranızsa bütün paranızla sakın girmeyin eğer gircekseniz sizi çok üzmeyecek miktarla yatırım yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Of The Birds -- 19 Mart 2021; 3:19:42 >
Hocam bitcoin çok belirsiz. Sen riske atamayacağım bir paraya sahipsin.
Müzik işi de çok yüksek rekabet olan bir sektör. Elin YouTuberı geliyor yıllarca emek veren müzisyen dururken onun şarkısı dinleniyor.
Benim yeni meslekten kastım aranan ihtiyaç duyulan bir meslek öğrenmen. Kaynakçı, muhasebeci, lastikçi vb. Meslek edindirme kurslarına gidip öğrenebilirsin yada bir ustanın yanında. Yada kendi işini başlatmaya çalışabilirsin.
biraz daha araştırma ve tecrübe edenerek risk almak daha doğru sanırım, teşekkürler.
Tüm paranı avax a yatır bana dua edersin
Teşekkürler fikirlerin için, bir çıkış yolu bakacağım sanırım.
Biraz yatırdım ama büyük risk olabilir.
son paranızı sokmayın.bu piyasada günlük getiri diye bir şey yok.bir olur iki olur bir gün patlar.tüm gün bilgisayar başında takip etmeniz de kurtarmaz.tek kırmızı muma bakar.para ihtiyacınız olan para olduğu için stresle yanlış hamleler yapar kaybedersiniz.bu piyasa gerçekten ihtiyaç olmayan parayla girilmesi gereken bir yer.girmeyin demiyorum tabiki ancak tüm bakiyeniz ile girmeyin.2017 temmuz ayından beri alım-satımlar yapıyorum.o günden beridir çok büyük yükselişleri ve düşüşleri canlı canlı seyrettim.ben ev geçindirmiyorum o açıdan güvendiğim coinde zararda beklediğim oldu oluyor.day trader değilim olamam da ben yatırım yapıp zamanı gelince satıyorum.stresi az karı oldukça iyi.
-
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 6 Nisan 2021; 17:13:43 >
Şöyle düşün bir gün yükselecek diye aldığın btc ani bir düzeltme yaptı 40 lara ne yapacaksın? Mecbur bekleyeceksin tekrar çıksın diye veya zararına satacaksın.. sana tavsiyem paranın yarısını değerli gördüğün coinlere at adını unut. Ve kalan kısmıyla al sat yap..
Avax gibi adı çok duyulan coinlere tepeden dalma sakın. İyi tavsiye veren kişi adı çok duyulmamış tepede olmayan coin verir. Yoksa bir gece düzeltme yapar paranın yarısı erir gider
Fikriniz için teşekkürler hocam, ben pek duygularımla hareket eden biri değilimdir. Aldığım fiyatın üzerine çıkmazsa o para kâr edesiye kadar bekler orda dabrım var yani. Şuan bir 10 k kadar atıyordum tam kart elimde. 2-3 gün böyle bir deneyeceğim :)
Al sat botu mu? Kaliteli bildiğin bir al sat indikatör botu varmı?
popüler coinler çok şişti hocam, paranızin tamamı riske atılacak bir para değil bence büyük risk, en küçük zararıniz da dayanamaz satarsiniz bu daha kötü olur , yeni coinler keşfetmek gerek gibi. ben dün wdr yi araştırmaya aldım. yatırım tavsiyesi değildir.
Bu işlerin riski çok elindeki çöp para olmalı girmek için çünkü kayıpta etsen çöptü dersin, gerçi coini satmadıkça zarar etmiş sayılmıyorsun risk işte. Uzun vadede omg, btt, bat coinler üzmez. Ytd.
Bence coin işine girme para bir gecede sıfırada inebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Al sat yapan biri olarak söyulüyorum.Son paranızı bu işe yatırmayın.Bir twitle bile piyasayı uçurup düşe bilen bir şey.Yarın ne olacağı belli değil.Altın dolar gibi piyasa oynamıyor çok haraketli.30K son paranızsa bütün paranızla sakın girmeyin eğer gircekseniz sizi çok üzmeyecek miktarla yatırım yapın.
|
Benzer içerikler
- iskansız ev alınır mı
- dockers boykot mu
- klozette pisliğin geri gelmesi
- afeti azam ne demek
- erkekler neden avuç içini okşar
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X